Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben tam tersi 9 ile 18 arası duyuyorum 2000 cidden iyi rakammış kim acaba?bunu ilk defa duyuyorum, daha cok dolgu fiyati gibi..
Doktor ismini öğrenebilir myiyim acaba? Teşekkürlerdoktorunuz kimdi ve fotoğraf paylaşmanız mümkün mü?
Merhaba aynı anda iki doktordan nasıl oldunuz acaba aynı hastanede mi yapıyorlarburun ameliyatı ile birlikte göz kapağı estetiği oldum bu şekilde çok fazla ödem olacagını duymuştum ama aynı anda olsun uyutulmşken olayım düşüncesi ile aynı anda olmaya karar verdim. 2.haftam ve şişliklerim hala var (burnumdan ziyade göz şişliklerim cok fazla) burun ameliyatımı Mustafa Yazır beye göz ameliyatımı Abdullah beye oldum. Burnum için gerçekten gün geçtikçe şükrediyorum.(Umarım darbe almadan sağ salim 6 ayı doldururum) göz kapağı estetiğim bakışlarıma güzellik kattı henüz ödem var ve diliş izlerm belli..dikişleri kapnma noktasına atılmamış olması dikiş izlerinin belli olması dolayısıyla beni biraz endişelendiriyor :/ 1 ay sonra ödem ve iz azalınca sonucu daha iyi değerlendirecegim
Kesinlikle çok haklısınız bende mağdurlardan biriyimBen 6 ay önce oldum. Bir gözüm diğerinden farklı o yüzden çok dikkatli olmanızı öneririm gerçi bende çok araştırdım ama şans. Line Med estetiği tercih Etmeyin derim çok başarısız
merhaba, gozunuzun kapanma problemi duzeldi mi? ben de olsum, ve aynı problemleri yasıyorum.Merhaba bende 2 ay önce ameliyat oldum hayatımın EN BÜYÜK pişmanlığı bu ameliyat. Sol göz kapanmıyor bulanık görmeye basladim. Doktorlar düzelip duzelmeyecegini bile bilmiyor. Siz ne durumdasınız düzeldi mi?
merhaba, gozde tam kapanma sıkıntınız duzeldi mi? kuruluk batma ve tam kapanmama bende de var.Gözde kasılma 2 ay sürüyor, ben 3 ay oldu ameliyat olalı hala bulanık görüyorum, gözümün birini fazla kesmiş doktor. Hayatımın en büyük pişmanlığını yaşadım. Hayatım alt üst oldu. Hemde güzel de olmadi. Eski kırışık hali hem göz sağlığı hemde görüntü olarak çok çok iyiymis. Bulaniklasma gölgeli görmem bir türlü geçmiyor, gitmediğim göz doktoru kalmadı.
merhaba, suan ki durumunuz nasil? gozun kapanma problemi kuruluk, bulanık gorme gecti mi?5 ay bitti biraz daha iyi ama tam geçmiş degil. Geceleri hala açık kalıyor sabah kalkınca inanılmaz bulanık oluyor. Göz damlaları kullanıyorum kuruluk çok hafif hafif azalıyor. Gözde asimetri var dikkatli bakınca belli oluyor. Goz çukurunda ikinci çukurluk var biraz hafifledi o da. Görüntü kötü değil. InsALLAH daha iyi olacağım. Goz çevresine kesinlikle dokunmayın derim.