• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz altlarımdaki sorun (resimli)

nehir_simge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
164
2
318
İstanbul
20 yaşındayım bu kadar yıldır göz altlarımın bu şekilde görünmesinden bıktım dinamik hissederken bile melankolik bir görüntüm var gözaltımın resminide ekliyorum bi bakın ne olur ne yapılması gerekiyor tam sorunum nedir bunu geçirebilecek doktor öneriniz varmı lütfenn yardım edin :(

20 yaşındayım bu kadar yıldır göz altlarımın bu şekilde görünmesinden bıktım dinamik hissederken bile melankolik bir görüntüm var gözaltımın resminide ekliyorum bi bakın ne olur ne yapılması gerekiyor tam sorunum nedir bunu geçirebilecek doktor öneriniz varmı lütfenn yardım edin :(

senin durumun yaşın genç olduğu için genetik gibi duruyor... buna ilaveten yaşam biçimin ve cilt yapın etkilemiş olabilir... uyku, beslenme, kullandığın ilaçlar, geçirmiş olduğun rahatsızlıklar vs.. etkilemiş olabilir... sistemik bir rahatsızlığın olup olmadığını testlerle anlarsın... böbreklerde sorun olduğunda hem üst hem de alt kapaklarda şişkinlik oluyormuş... sağlığın yerindeyse sadece estetikle çözümleniyor diye biliyorum... birkaç doktora danış ve sonucu bizimle paylaşmayı unutma.. geçmiş olsun..

canım göz altın çökük görünüyo benimki gibi ama bi şişkinlikte var o çukurun üstünde normalde şiş oluyor mu böyle?eğer normalde şiş değilse, çukur için tek yapılcak şey dolgu diye biliyorum

canım göz altın çökük görünüyo benimki gibi ama bi şişkinlikte var o çukurun üstünde normalde şiş oluyor mu böyle?eğer normalde şiş değilse, çukur için tek yapılcak şey dolgu diye biliyorum

her zaman böyle şiş görünüyor;patates,buz,salatalık ve garnier göz roll on denedim ama hiçbirinin faydasını göremedim maalesef :/ estetikle ne gibi değişiklikler yapılıyor peki?

Back
X