göz altı morluları içinn kesinlikle yosun yağıı öneririm sizee kızlarr geçen günn annemle babam aktarcıya gitmiş paptya we lavanta alıcaklarmış gözaltı morluğu var kızımdademiş adama adamda demişkii onları bırakın ben size bişey werim 3 gün sonraa etkisini görücekmiş demiş sabah akşam pamukla gözaltına sürsün demiş bugün aldımm denemeye başladımm YOSUN YAĞI kızlarrr bence deneyin derimmm 3 gün içinde etkisini gösteriyomuşş azalmayı hissedilir derecede farkettiriyomuş SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAYLII VE BAKIN NELERE İYİ GELİYOMUŞ BAŞKA "SELÜLİT,SARKMIŞ DERİ,GÖZALTI MORLUKLARI,BEDEN ÜZERİNCE SIKILAŞTIRICI VE İNCELTİCİ OLARAK KİLO VERDİKTEN SONRA WE DOĞUM SONRASI OUŞAN ÇATLAKLARIN TEDAVİ EDİLMESİNDE GÜWENLE KULLANILABİLİR.
KULLANIMI: SORUNLU CİLT ÜZERİNDE BİR MİKTAR YOSUN YAĞI MASAJ FRİKSİYON TARZINDA SÜRÜLÜR DAHA SONRA YOSUN YAĞININ ÜZERİNE PAMUKLU BİR ÜRÜN VEYA FİLM STRECH İLE KAPATILIR. 4-5 SAAT KADAR BU ŞEKİLDE DURULUR GÜN AŞIRI UYGULANIR.... GÖZALTI MORLUKLARINDA İSE PAMUK ÜZERİNE 3-4 DAMLA KOYULARAK GÖZALTINA SÜRÜLÜR.2-3 SAAT KADAR BEKLETİLİR.SABAH WE AKŞAM UYGULANABİLİR..
sare79 arkadaşım valla ben yaş mayayı sütle karıştırıp uyguluyorum gayet ii yapıyor.. ben ilk üretim tarihi çok yakın olan mayayı alıp küçük parçalara bölerek derin dondurucuda muhafaza ediyorum ve cildimde olan sivilce izlerindende bu maya sayesinde kurtuldum... kuru mayanın pek bir etkinliği yok yaş mayadaki faydalı bakteriler etkin halde çünkü... gözümüze maya maskesi yapın diyen sevgili suna dumankaya da yılların güzellik uzmanı ve kadın 50 yaşına yakın olduğu halde ondada 1 tane bile kırışıklık yok... yani şu yapılmamalı bu yapılmamalıdan ziyade doğru yapılması önerilmelidir bence ... saygılar..
Bende göz çevresine maske yapılmaz diye biliyorum..maya maskesinide sadece yüze yapıldığını biliyorum..yüzde gerçekten çok faydalı bir maske ama ben bütün maskelerde olduğu gibi göz çevreme sürmeden tüm yüze uyguluyorum..göz çevremede sürekli hiç aksatmadan göze özel kremler kullanırım..şutarafagitti
Sare çok haklısın. Gözlatındaki deri çok hassas ve dikkat edilmesi gerekiyor. Ben de dermokozmetik kullananlardanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?