Kızlar ben bu siteden yaş maya+süt karışımını öğrendim ve gözaltlarıma uyguladım. Ama yüzümü yıkayınca bi baktım ki sürdüğüm yerler kıpkırmızı olmuuuş :1shok: sonra yavaş yavaş kırmızılıklar geçti ama neden oldu ki? :uhm: sizce gözaltlarıma maya sürmeyi bırakmalı mıyım yoksa bu herkese oluyo mu?:uhm:
göz altı için en iyi ve doğal iki yöntem;
1.Salatalık dilimleri
2.Soğuk çay poşetleri
Bende kullanıyordum yaş maya maskesini.Burada bir paylaşımda görerek uygulamaya başladım..Ama şimdlik ara verdim.Hem etkisini görmediğimden hem de sağlıklı olduğundan emin olamadığımdan..Yağların de hepsini denedim ama yağ bezecikleri oluştu bu seferde...Ne yapsak yahu şu morluklara bilemedimfisfisfis
Bende kullanıyordum yaş maya maskesini.Burada bir paylaşımda görerek uygulamaya başladım..Ama şimdlik ara verdim.Hem etkisini görmediğimden hem de sağlıklı olduğundan emin olamadığımdan..Yağların de hepsini denedim ama yağ bezecikleri oluştu bu seferde...Ne yapsak yahu şu morluklara bilemedimfisfisfis
Buğday yağından söz etmişken göz çevresindeki kırışıklığıda iyi geliyomu bileniniz varsa paylaşırsanız sevinirima.s.
İstanbul-Erenköy'ün göbeğinde istesem de açık süt bulamam ki beeenben öyle cildine öyle her duyduğunu yapan biri değilim fakat yaş maya süt arışımını suna dumankaya hanımdan duyduğumdan beri yapıyorum gözaltı çizgileri için.sütün kalitesi de gerçekten çok önemli bu arada. hani kızarıklıklar oluştu yazan arkadaşlar var ya ben ce o sütten kaynaklanmakta. çünkü ilk yaptığım da evde dışardan alınma süt ilave ederek yaptığımda bende de kızarıklık oluştu.Ki daha sonra paket yağsız süt alıp yapmaya devam ettiğimde öyle bir sorunla karşıaşmadım.ve çizgilere gerçekten çok iiyi geliyor diyebilirim.ikinci aydayım ve çok az belirgin haldeler çizgilerin durumu.bence kullanın derim
ben öyle cildine öyle her duyduğunu yapan biri değilim fakat yaş maya süt arışımını suna dumankaya hanımdan duyduğumdan beri yapıyorum gözaltı çizgileri için.sütün kalitesi de gerçekten çok önemli bu arada. hani kızarıklıklar oluştu yazan arkadaşlar var ya ben ce o sütten kaynaklanmakta. çünkü ilk yaptığım da evde dışardan alınma süt ilave ederek yaptığımda bende de kızarıklık oluştu.Ki daha sonra paket yağsız süt alıp yapmaya devam ettiğimde öyle bir sorunla karşıaşmadım.ve çizgilere gerçekten çok iiyi geliyor diyebilirim.ikinci aydayım ve çok az belirgin haldeler çizgilerin durumu.bence kullanın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?