Kızlar ben bu siteden yaş maya+süt karışımını öğrendim ve gözaltlarıma uyguladım. Ama yüzümü yıkayınca bi baktım ki sürdüğüm yerler kıpkırmızı olmuuuş :1shok: sonra yavaş yavaş kırmızılıklar geçti ama neden oldu ki? :uhm: sizce gözaltlarıma maya sürmeyi bırakmalı mıyım yoksa bu herkese oluyo mu?:uhm:
canım belli ki hassasiyetin var normalde bunun olmaması lazım
yağsız süt olmasına ve mayanın yaş maya olmasına dikkar ettin mi?
bunların son kullanma tarihleri de onem arz ediyor elbette
yaş maya maske olarak kullanılıyo diye biliyorum.. göz altı çok hassas bir bölege, ben göz altına jojoba yağı ile buğday yağı kullanıyorum çok iyi geliyo
Ama bu maya ve süt akrisimi özelikle göz alti morluklari icinmi ne burda verilmisti,
hatda bende ne zamandir deneyecegim bi türlü olmadi.
Denemim kalsin...
Kızlar ben bu siteden yaş maya+süt karışımını öğrendim ve gözaltlarıma uyguladım. Ama yüzümü yıkayınca bi baktım ki sürdüğüm yerler kıpkırmızı olmuuuş :1shok: sonra yavaş yavaş kırmızılıklar geçti ama neden oldu ki? :uhm: sizce gözaltlarıma maya sürmeyi bırakmalı mıyım yoksa bu herkese oluyo mu?:uhm:
ben arada bir yapıyorum çook ii geliyor,zaten tarifte suna dumankayadan.ama sık yapma ondan olmuştur belki,haftda birde daha sık kullanma okey öptüm.ayrıca yine devam ederse bırak her tarif her cilde iyi gelecek diye bir şart yok diimi,sevgilerimle..
yaş mayayı gözaltına sürmeyeceksin.maske gibi yanlızca yüzüne süreceksin.göz altların için buğday yağı kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?