Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
ne bileyim ıdışım mıdışım bişiler konuşuyosunuz tanımıyorum ben onu canım sıkıldıBebişim ne yazdık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne bileyim ıdışım mıdışım bişiler konuşuyosunuz tanımıyorum ben onu canım sıkıldıBebişim ne yazdık
en azından dedikodu bölümü olmalı orda kafa göz dalabilmeliyiz, kazen bunu bi değerlendirse var ya kk yorumları 3'e katlanırBence de ben anlamıyorum zaten neden yasak ki asıl keyfi orda olayların ama
Hııı sonra bol bol kavga dövüş, adliye falan.en azından dedikodu bölümü olmalı orda kafa göz dalabilmeliyiz, kazen bunu bi değerlendirse var ya kk yorumları 3'e katlanır
Kazen bey o konularda hassas canım. Hayatta kk yorumlarından daha kıymetli şeyler de var onun içinen azından dedikodu bölümü olmalı orda kafa göz dalabilmeliyiz, kazen bunu bi değerlendirse var ya kk yorumları 3'e katlanır
Dedikodu yapmak yasakBence de ben anlamıyorum zaten neden yasak ki asıl keyfi orda olayların ama
Hdjshsh sosyolojik açıdan değerlendiriyoruz bebişimne bileyim ıdışım mıdışım bişiler konuşuyosunuz tanımıyorum ben onu canım sıkıldı
adliyelik olacak kadar ileri gidenin kendi sorunu ben sadece linçlemek istiyorum zaten linçlenenkerin çoğu anlamıyo şfjskshsHııı sonra bol bol kavga dövüş, adliye falan.
Ama işte nedeeğğğnnDedikodu yapmak yasak
Mesela huzurKazen bey o konularda hassas canım. Hayatta kk yorumlarından daha kıymetli şeyler de var onun için
ay bu neymiş komik de değil sosyoloji sevmiyorum benHdjshsh sosyolojik açıdan değerlendiriyoruz bebişim
herkes bir birinin arkasindan konussa burasi cadı kazani gibi kaynarAma işte nedeeğğğnn
Yok artık ay kimsenin de toleransı yok eleştirilmeye cağğnımHııı sonra bol bol kavga dövüş, adliye falan.
Tamam dedikodu olmasın ama bilgi eşitlemesi bari olsunherkes bir birinin arkasindan konussa burasi cadı kazani gibi kaynar
YaptirmiyorlarTamam dedikodu olmasın ama bilgi eşitlemesi bari olsun
1 yıl değil miydi o dedikodu yasak diyene de bak adam topluyor10 yıllık evliliğinde eşini nasıl düzeltebilirim konusu var gelinde akıl verek accukk
konu içinde yapmak serbest konuyuda değiştirmiş1 yıl değil miydi o dedikodu yasak diyene de bak adam topluyor
Yeminle mayın tarlası gibi bu kk. Kuralları anlamak için sanıyorum ki baya bir zaman geçmesi lazımkonu içinde yapmak serbest
Bence de ben anlamıyorum zaten neden yasak ki asıl keyfi orda olayların ama
konu dışı olunca yasakYeminle mayın tarlası gibi bu kk. Kuralları anlamak için sanıyorum ki baya bir zaman geçmesi lazım