Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
ne bileyim ıdışım mıdışım bişiler konuşuyosunuz tanımıyorum ben onu canım sıkıldıBebişim ne yazdık![]()



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bileyim ıdışım mıdışım bişiler konuşuyosunuz tanımıyorum ben onu canım sıkıldıBebişim ne yazdık![]()
en azından dedikodu bölümü olmalı orda kafa göz dalabilmeliyiz, kazen bunu bi değerlendirse var ya kk yorumları 3'e katlanırBence de ben anlamıyorum zaten neden yasak kiasıl keyfi orda olayların ama
Hııı sonra bol bol kavga dövüş, adliye falan.en azından dedikodu bölümü olmalı orda kafa göz dalabilmeliyiz, kazen bunu bi değerlendirse var ya kk yorumları 3'e katlanır![]()
Kazen bey o konularda hassas canım. Hayatta kk yorumlarından daha kıymetli şeyler de var onun içinen azından dedikodu bölümü olmalı orda kafa göz dalabilmeliyiz, kazen bunu bi değerlendirse var ya kk yorumları 3'e katlanır![]()
Dedikodu yapmak yasakBence de ben anlamıyorum zaten neden yasak kiasıl keyfi orda olayların ama
Hdjshsh sosyolojik açıdan değerlendiriyoruz bebişimne bileyim ıdışım mıdışım bişiler konuşuyosunuz tanımıyorum ben onu canım sıkıldı![]()
adliyelik olacak kadar ileri gidenin kendi sorunu ben sadece linçlemek istiyorum zaten linçlenenkerin çoğu anlamıyo şfjskshsHııı sonra bol bol kavga dövüş, adliye falan.![]()
Ama işte nedeeğğğnnDedikodu yapmak yasak![]()
Mesela huzurKazen bey o konularda hassas canım. Hayatta kk yorumlarından daha kıymetli şeyler de var onun için
ay bu neymiş komik de değil sosyoloji sevmiyorum benHdjshsh sosyolojik açıdan değerlendiriyoruz bebişim![]()
Ama işte nedeeğğğnn
Yok artıkHııı sonra bol bol kavga dövüş, adliye falan.![]()
Tamam dedikodu olmasın ama bilgi eşitlemesi bari olsunherkes bir birinin arkasindan konussa burasi cadı kazani gibi kaynar
YaptirmiyorlarTamam dedikodu olmasın ama bilgi eşitlemesi bari olsun![]()
1 yıl değil miydi o10 yıllık evliliğinde eşini nasıl düzeltebilirim konusu vargelinde akıl verek accukk
![]()
1 yıl değil miydi odedikodu yasak diyene de bak adam topluyor
![]()
Yeminle mayın tarlası gibi bu kk. Kuralları anlamak için sanıyorum ki baya bir zaman geçmesi lazımkonu içinde yapmak serbest
Bence de ben anlamıyorum zaten neden yasak kiasıl keyfi orda olayların ama
Yeminle mayın tarlası gibi bu kk. Kuralları anlamak için sanıyorum ki baya bir zaman geçmesi lazım![]()