Hdjshsh iyi de mesela konunun altına da yazabiliriz. Ha oraya yazmışım ha başka biryere ne farkediyor çözemedimKavga çıkıyor çünkü.
Bence de. Psikolog muyum ayol ben? Devamlı akıl ver fikir ver dert dinle. Azıcık goygoy da yapabilmem lazımDedi kodu olmayınca da tadı çıkmıyoryapinca ban yiyoruz offf off
Bizim yaptığımız iyilik miHdjshsh iyi de mesela konunun altına da yazabiliriz. Ha oraya yazmışım ha başka biryere ne farkediyor çözemedimhatta konuya yazmamak daha saygılı çünkü dağılmasın diye. Ama iyilik yaramıyor işte
Yani arada ödül niyetine yapmamiza izin verselerBence de. Psikolog muyum ayol ben? Devamlı akıl ver fikir ver dert dinle. Azıcık goygoy da yapabilmem lazım
Tabii iyilik. Konusunu bölmüyoruzz. Edebimizle başka yerde konuşuyoruzBizim yaptığımız iyilik mi
Yani arada ödül niyetine yapmamiza izin verseler
Bende öyle düşünüyorum. Kk yönetimi bunu bir değerlendirse iyi olacak
Ikimizi degerlendirmesindeBende öyle düşünüyorum. Kk yönetimi bunu bir değerlendirse iyi olacak
Aaa öyle deme kk demokratik bir platform. Her türlü fikre saygısı var. Fikirlerimi beyan edemeyeceksem de ne anlamı varIkimizi degerlendirmesinde
Oneride kal beybisiAaa öyle deme kk demokratik bir platform. Her türlü fikre saygısı var. Fikirlerimi beyan edemeyeceksem de ne anlamı varufak nir öneri verdim sadece
Jdjshsjsj dur kravatımı takayım benOneride kal beybisimümkünse
ne bileyim biriniz daha katıldı konuyaHahaha ben bisey demedim kii bebe sallayıp duruyorum
böyle iyiliğe en son 13 gün ban yedim dlsjksjsTabii iyilik. Konusunu bölmüyoruzz. Edebimizle başka yerde konuşuyoruz
Sana kıyamamne bileyim biriniz daha katıldı konuyachemist yok access yok o kim bu ne diyen olmadan zaten tadı çıkmıyo
böyle iyiliğe en son 13 gün ban yedim dlsjksjs
benim 13 günümde millet 3-4 kez ban yiyip geri gelmiş ben hala uçuştaydımSana kıyamamçok hakkını yediler ama senin. Elaleme 2 gün, sana 13 gün
Hdhdhjs bu sefer ilk defa bende tanıyorum
Jdjshsjsj dur kravatımı takayım ben
Şimdi sen düşün Meralciğim, bana birşey olmaz iyi hal indiriminden faydalanırım
Jsjshsjjs kendimi geliştiriyorum bebişimbenim 13 günümde millet 3-4 kez ban yiyip geri gelmiş ben hala uçuştaydım
evet senin de tanıman iyice canımı sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?