Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
ya niye bozuyosunnJdjshhs yok artık bunu da yapmayız herhalde kendimden utanmaya hiç niyetim yok dex üzgünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya niye bozuyosunnJdjshhs yok artık bunu da yapmayız herhalde kendimden utanmaya hiç niyetim yok dex üzgünüm
Kaynanalarınızı smdiden anlamaya baslamıssınız iyi yanından bakalım bari napalım smdi arayın ve kv lernizi yağlayınErkek annelerinin nefret edilecek neyi var ya,
Baş tacı edilecek insanlara dediklerine bak
Hiç sorma gelinlere yaranılmaz dex bu kk bana bunu öğrettibiz sırım gibi oğullarımızı vericez bi de bizden nefret edecekler bu gelinler hep aynı
Gerek yok canım oğlumun annesinden bahsediyoruz, kocamın değilKaynanalarınızı smdiden anlamaya baslamıssınız iyi yanından bakalım bari napalım smdi arayın ve kv lernizi yağlayın
İkinzden de nefret etmeden konuyu terkedicemHiç sorma gelinlere yaranılmaz dex bu kk bana bunu öğretti
Dur kız nereye gidiyosun daha konu bulucaz yaİkinzden de nefret etmeden konuyu terkedicem
Size pis bulasırım beni çağrımayınDur kız nereye gidiyosun daha konu bulucaz ya
Sen bize kıyamazsın, hele de senin yüzünden hamile hamile o börekleri seninle bir gecenin bir körlerinde götürdüğümüz düşünülürse kilolarımın sebebi hep sensinSize pis bulasırım beni çağrımayın
Çok fena. Kimsenin evine yalnız gitmeme kararı aldım o günden sonra.Nasıl yok ? Okuduğumuz konulardan sonra, şaşırma eşiğimiz yükselmiştir belki de. Eş paylaşımlı konuda, bir kadın arkadaşını ikna etmeyi düşünen üye de mi şaşırtmadı.
Forumda: "Sıkılıyorum, arkadaş arıyorum, arkadaş olalım mı vb" konularını açanlar; 2 kez düşünsün bence. Kız kıza bir kahve içeriz diye düşünürken; olay başka yerlere gitmesin.
Ay nerden düştüm o konuya. Birde izleyen kişide memnun kalsın demiş birbirini seven insanları izlemek müthiş birşeymişÇok fena. Kimsenin evine yalnız gitmeme kararı aldım o günden sonra.
Kızzz hep tayt giyiyodm farknda değildm bugun kotuma giremedim bndeekeşke götüm küçülse ama yüzüm böyle kalsaSen bize kıyamazsın, hele de senin yüzünden hamile hamile o börekleri seninle bir gecenin bir körlerinde götürdüğümüz düşünülürse kilolarımın sebebi hep sensin
Ksjshjs normal bebişim hiç şaşırmadım iki eğlenicem, musoyla konuşucam diye gecenin körlerinde börekler gömdüm ben aldıysam seninde alman lazımdı karmaKızzz hep tayt giyiyodm farknda değildm bugun kotuma giremedim bndeekeşke götüm küçülse ama yüzüm böyle kalsa
Musoyla birlkte her anlamda değiştim benKsjshjs normal bebişim hiç şaşırmadım iki eğlenicem, musoyla konuşucam diye gecenin körlerinde börekler gömdüm ben aldıysam seninde alman lazımdı karma
Kızzz hep tayt giyiyodm farknda değildm bugun kotuma giremedim bndeekeşke götüm küçülse ama yüzüm böyle kalsa
Muso belki de aramızda ah ahh kk da onun gibisi varmıydı beMusoyla birlkte her anlamda değiştim ben
Çok fena. Kimsenin evine yalnız gitmeme kararı aldım o günden sonra.
Bdv a daldın, bizi unuttunNoluyor burda
Nuranka konu açmış asla gelmemBdv a daldın, bizi unuttun
Nuranka günde 636356373 konu açıyor hala özel ve önemli mi senin içinNuranka konu açmış asla gelmem