• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Brn klasiklerden şaşmıyor
Ben de çok seviyorum, ama baya oldu okumayalı, klasikleri elimden geldiğince almaya çalısıyorum, paramın yetmediği kitapları da kütüphaneden alıyorum, düzenli kütüphane okuruyum o yüzden evdekiler duruyor su an hahaha 😅

Önce düzenli okunuyor mu kitaplar test etmem lazım 🤣😂ben topiksiz de okurum, 1000kitap hesabım var okuyup atıyorum oraya işte😂orda topik yok allahtan ahahahah
Benim bazen aksasa da okumaya calisiyorum. Akademik kitapların arasına sıkıştırıyorum birkaç sayfa. Kafam bir şey almayacak haldeyse Agatha Christie okuyorum😂

Benim bazen aksasa da okumaya calisiyorum. Akademik kitapların arasına sıkıştırıyorum birkaç sayfa. Kafam bir şey almayacak haldeyse Agatha Christie okuyorum😂
Agatha - Ahmet Ümit 😍 ağır yemek sonrası tatlı gibi 😂

Ben akademik kitapları pek okumuyorum su an, yani bilinçli okumuyorum tabi, alt yapı hazırlıyorum ahahahah. Bu sene 150 kitabı geçersem başlayacağım onlara 😍

Back