- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Sokrates ne alakaydi hala bilmiyorumikisi de değil, burhan geyik konusu açmıştı üyeleri çekiştiriyoduk kaynana, sokrates falan yazıyodu konu başlığında ay çok uzun hatırlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sokrates ne alakaydi hala bilmiyorumikisi de değil, burhan geyik konusu açmıştı üyeleri çekiştiriyoduk kaynana, sokrates falan yazıyodu konu başlığında ay çok uzun hatırlamıyorum
B Burhan Burhanitto versin cevabını gılgamış destanı başlık atmışSokrates ne alakaydi hala bilmiyorum
Azmini takdir ettim izindeyimitinayla her sayfayı fofenklerim
Simdi biri konu açmış,kızıl saçlı kadınlara kötü gözle bakiliyormuş.Allah'ım daha neler duyacağım.bi de biri diyo ki kocası götürmüş hastaneye, yok ben tek gittim diyo içinde inanılmaz bi cinsellik isteği var da işte muhafazakar ailenin arada kalmış kızı, özgür olanları damgalıyo falan
Hürrem gibi mi?Simdi biri konu açmış,kızıl saçlı kadınlara kötü gözle bakiliyormuş.Allah'ım daha neler duyacağım.
Sanırım pembeye yakın tonlarından bahsediyor üç seneye yakındır kızıl bakarım.İlk defa böyle saçma bir şey duyuyorum.Hürrem gibi mi?
Yav eskiden sari sac icin diyorlardi bunu, devir ne cabuk degisiyor. Sac yuzunden bakildigindan emin miyizSimdi biri konu açmış,kızıl saçlı kadınlara kötü gözle bakiliyormuş.Allah'ım daha neler duyacağım.
Nasıl bir çevrede yasiyorsa,artık aşıldı sanıyordum bunlar.Pembe,yeşil,mavi artık her renge boyatiyor insanlar saçlarını.Yav eskiden sari sac icin diyorlardi bunu, devir ne cabuk degisiyor. Sac yuzunden bakildigindan emin miyiz
Cevre etkisidir kucuk sehirde yasiyor olabilir. Simdi erkekler de renk renk boyuyor, gecende bi magaza yesil sacli bi genc vardı calisanlardan, cok da sempatik duruyordu.Nasıl bir çevrede yasiyorsa,artık aşıldı sanıyordum bunlar.Pembe,yeşil,mavi artık her renge boyatiyor insanlar saçlarını.
Hakikaten doğru.Gittim konuya baktım.Yav eskiden sari sac icin diyorlardi bunu, devir ne cabuk degisiyor. Sac yuzunden bakildigindan emin miyiz
Mermaraid gitmeseydi keşke.Konudan konuya gidiyorm banlanırsam smdiden hoşcagalınn seviyoree sizi
O çok çirkin konusuyo sevmedm onu yaMermaraid gitmeseydi keşke.
Ben hayatımda böyle bir vaka görmedim ya,tabi gerçek hayatta böylemi yoksa bizi mi trolluyor,orasını çözemedim.O çok çirkin konusuyo sevmedm onu ya
Troll değil ya cok belli bence gerck oldugu. Ve daha beterleride var gördüm..Ben hayatımda böyle bir vaka görmedim ya,tabi gerçek hayatta böylemi yoksa bizi mi trolluyor,orasını çözemedim.
Yapar bacimEski kocamı ölmüş kabul etmem beni dul yapar mı peki
Benimde misafirim vardı ancak gelebildim kuzumCanım yetişemedim ben ban yarışmasına