goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Bazı üyelerin(!) sözüm meclisten dışarı sürekli bir erkek tarafına yıkılma durumu var.Söyleyince konu açılıyor şahsıma.
nil sen de çok dertlisin, bu aralar üyeler sana takmış gibi

bi de doktor geri çevirmiş savcılık izni lazım diye off cidden yetişkin insanların böyle algılara sahip olması trajikomik bile değil trajik aslında. biz goygoy çeviriyoruz da bu insanlar gerçekten varlar.
Foruma yeniden girdigimde daha trajik bisey gormustum burda, 4 yasindaki kizi havuzun kosesine mi bi yere carpmis kanamaya baslamis. Annesi konu acmis bekaretine nasil baktirabilirim diye. O konudaki cevaplardan sonra degismis burasi diye dusunmustum.

ya var ya of sakinim. cidden bakanlığın forumları falan takip etmesi lazım o çocuk o kör cahilin elinde büyümemeli, inşallah çok güzel ve travmasız bi hayatı olur

ya var ya of sakinim. cidden bakanlığın forumları falan takip etmesi lazım o çocuk o kör cahilin elinde büyümemeli, inşallah çok güzel ve travmasız bi hayatı olur
Cok asiri tepki aldi, doktora gidecegine bekaret pesindesin diye cogu uye kizmisti. sonrasinda ne oldu hic bilmiyorum. Ben onun gelecegini dusunuyorum kocasi kizligini sormayacak mi diyordu.

Cok asiri tepki aldi, doktora gidecegine bekaret pesindesin diye cogu uye kizmisti. sonrasinda ne oldu hic bilmiyorum. Ben onun gelecegini dusunuyorum kocasi kizligini sormayacak mi diyordu.
yavrum benim 4 yaşında oynayıp bir şeyler öğretilecek yaştayken annesi neler düşünüyo, bu kadın o çocuğa ne katabilir ki? muhtemelen yukarda konuştuğumuz üye gibi rapor almak için hastane hastane gezip, değer görmediği birine yapışacak. inşallah öyle olmaz ve eğitimini alıp özgürlüğünü yaşar

Evet bu da soylendi, insallah o yavru sizin elinizden kurtulur bi sekilde denildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…