nil sen de çok dertlisin, bu aralar üyeler sana takmış gibiBazı üyelerin(!) sözüm meclisten dışarı sürekli bir erkek tarafına yıkılma durumu var.Söyleyince konu açılıyor şahsıma.
Foruma yeniden girdigimde daha trajik bisey gormustum burda, 4 yasindaki kizi havuzun kosesine mi bi yere carpmis kanamaya baslamis. Annesi konu acmis bekaretine nasil baktirabilirim diye. O konudaki cevaplardan sonra degismis burasi diye dusunmustum.bi de doktor geri çevirmiş savcılık izni lazım diyeoff cidden yetişkin insanların böyle algılara sahip olması trajikomik bile değil trajik aslında. biz goygoy çeviriyoruz da bu insanlar gerçekten varlar.
Evlilikle nişanlılık ayrımını yapamıyor bile.nil sen de çok dertlisin, bu aralar üyeler sana takmış gibi
ya var ya of sakinim. cidden bakanlığın forumları falan takip etmesi lazım o çocuk o kör cahilin elinde büyümemeli, inşallah çok güzel ve travmasız bi hayatı olurForuma yeniden girdigimde daha trajik bisey gormustum burda, 4 yasindaki kizi havuzun kosesine mi bi yere carpmis kanamaya baslamis. Annesi konu acmis bekaretine nasil baktirabilirim diye. O konudaki cevaplardan sonra degismis burasi diye dusunmustum.
Cok asiri tepki aldi, doktora gidecegine bekaret pesindesin diye cogu uye kizmisti. sonrasinda ne oldu hic bilmiyorum. Ben onun gelecegini dusunuyorum kocasi kizligini sormayacak mi diyordu.ya var ya of sakinim. cidden bakanlığın forumları falan takip etmesi lazım o çocuk o kör cahilin elinde büyümemeli, inşallah çok güzel ve travmasız bi hayatı olur
Hatırladım onu.Cok asiri tepki aldi, doktora gidecegine bekaret pesindesin diye cogu uye kizmisti. sonrasinda ne oldu hic bilmiyorum. Ben onun gelecegini dusunuyorum kocasi kizligini sormayacak mi diyordu.
Konu yorumlarinin evrimini kritik ediyoruz diyelimbu arada biz yine başka üyeyi konuşuyoruz, bu sular tehlikeli
yavrum benim 4 yaşında oynayıp bir şeyler öğretilecek yaştayken annesi neler düşünüyo, bu kadın o çocuğa ne katabilir ki? muhtemelen yukarda konuştuğumuz üye gibi rapor almak için hastane hastane gezip, değer görmediği birine yapışacak. inşallah öyle olmaz ve eğitimini alıp özgürlüğünü yaşarCok asiri tepki aldi, doktora gidecegine bekaret pesindesin diye cogu uye kizmisti. sonrasinda ne oldu hic bilmiyorum. Ben onun gelecegini dusunuyorum kocasi kizligini sormayacak mi diyordu.
Emine şenlikoğlu muydu neydi yazarı.Bir kitap vardı o aklıma geldi. "İmamın Manken Kızı"
Evet bu da soylendi, insallah o yavru sizin elinizden kurtulur bi sekilde denildiyavrum benim 4 yaşında oynayıp bir şeyler öğretilecek yaştayken annesi neler düşünüyo, bu kadın o çocuğa ne katabilir ki? muhtemelen yukarda konuştuğumuz üye gibi rapor almak için hastane hastane gezip, değer görmediği birine yapışacak. inşallah öyle olmaz ve eğitimini alıp özgürlüğünü yaşar
AynenEmine şenlikoğlu muydu neydi yazarı.
Sende ki de fil hafızası…Hatırladım onu.
Ay noluyo noluyooooooovalla etiket yaparken 4-5 kişi unuttum nickleriniz aklıma gelmiyo @begum9987Laurenn ve birkaç kişi daha var. siz de arada takip edin bizi
Yine gunduz kaynatmaya baslamislarM
Mesai gibi
O kim kızSermin hanim ilk banini 21 gun almis. Nedenini soylemedi. Bizde banlanmasina sasirdik
yok bu konu banlanmama challenge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?