- 21 Eylül 2017
- 1.202
- 1.856
- 133
ffestinalente kuzum seni de çağırdılar mi ban yarışmasına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 gün neymiş ben sitenin yolunu bulamamSermin hanim ilk banini 21 gun almis. Nedenini soylemedi. Bizde banlanmasina sasirdik
o benim kankam, çağırmam mı yalnız vurguya dikkat! benim kankamffestinalente kuzum seni de çağırdılar mi ban yarışmasına
Heeeeee ben hanımefendi cizgime geri döneyim o zamanyok bu konu banlanmama challenge bakalım banlanmadan kaç gün yaşayabiliyoruz testi
Bizde sünnete gidecektik kankanla ama, nasip olmadıo benim kankam, çağırmam mı yalnız vurguya dikkat! benim kankam
Şimdi bildimZ zxshermine sizi tanimayanlar varmis efendim. Hemen bu arkadaşın siciline bakalim
olmaz öyle dur bi gbt baksınŞimdi bildim
Baksın bakalım falımda ne çıkacakolmaz öyle dur bi gbt baksın
Insanın kocası bilmez mi karısı bakire mi, degil mi? BxhxhxhUzaklara gitme dün biri gitmiş bakirelik testi yaptırmış. Kocası da saçmalama dememiş git yaptır demiş.
Evli ve nisanli olan kisi mi, baska birisi mi?Uzaklara gitme dün biri gitmiş bakirelik testi yaptırmış. Kocası da saçmalama dememiş git yaptır demiş.
Yolduk biz onu hatirladim bcbchxhCok asiri tepki aldi, doktora gidecegine bekaret pesindesin diye cogu uye kizmisti. sonrasinda ne oldu hic bilmiyorum. Ben onun gelecegini dusunuyorum kocasi kizligini sormayacak mi diyordu.
Düğünden sonra yapılan kına gibiInsanın kocası bilmez mi karısı bakire mi, degil mi? Bxhxhxh
Kendim oynarken biseyler oldu aman siz yapmayin diyordu o muInsanın kocası bilmez mi karısı bakire mi, degil mi? Bxhxhxh
Dantelli gelinligi var mi ?Bazı üyelerin(!) sözüm meclisten dışarı sürekli bir erkek tarafına yıkılma durumu var.Söyleyince konu açılıyor şahsıma.
Tabii ayni zamanda cinsel danışman kendisiKendim oynarken biseyler oldu aman siz yapmayin diyordu o mu
Forumda bekaret diye arama yaptim diktirmeli miyim konusu cikti karsimaTabii ayni zamanda cinsel danışman kendisi
bu öyle değil kocası ama kocasıyla nişanlıInsanın kocası bilmez mi karısı bakire mi, degil mi? Bxhxhxh
Pasanin etli pilavini yerdinizBizde sünnete gidecektik kankanla ama, nasip olmadı
Ben de kocamla nisanli sayilirim, soyliyim de beni balayina götürsün evlenirsek jxjxjxbu öyle değil kocası ama kocasıyla nişanlı