Böyle profiller beni hep işgillendiriyor. 2014 yılında üye olmuşsun mesaj sayısı 464Cok zaman girmedim ki ben 2015ten beri falan sanirim, zaten mesaj sayim bile dun arttiSifremi bilmiyorum googlein kaydettigini farkedip girdim arada kocaaa 7 sene var
Banlı değil. Terki diyar eylediKiz o diil de kudra hala banli mi?
0 mesajı olan var. Burdaki konuları görüp nasıl iki satır yazmıyolar hayret ediyorum, ne biçim çelik gibi sinir var millette. Bi tanesi bana yazdı özelde yorumlarına bayılıyorum diye, sadece diyet topiğini okumak için kullanmış dkfkfkkf.Böyle profiller beni hep işgillendiriyor. 2014 yılında üye olmuşsun mesaj sayısı 464
Hiç mi merak etmedin arada bir gireyim diye
48 kiloyum amaO kötü işte, kilo yapar. Kola bağımlılığı diye bir şey var evet. Acilen bırakıp sigaraya başla.
Banlı değil ki, siteye girmiyorKiz o diil de kudra hala banli mi?
0 mesajı olan var. Burdaki konuları görüp nasıl iki satır yazmıyolar hayret ediyorum, ne biçim çelik gibi sinir var millette. Bi tanesi bana yazdı özelde yorumlarına bayılıyorum diye, sadece diyet topiğini okumak için kullanmış dkfkfkkf.
O zamanlar pcden giriyordum ben, akilli telefonlar bile herkeste yoktu yav.teyzeligimi yuzume vurmayin artikOlur öyle.Hangimiz ara vermedik çılgınlar gibi.
Geçen 7 yılda, kullandığınız cihazların tarayıcı geçmişini ve önbelleğini temizleme ihtiyacı duymamanız daha ilginç geldi.
KK'da bir konuda: yapılan google aramalarından sonra; üyeler birbirine wi-fi geçmişine nereden bakılır ve nereden silinir diye soruyordu en son.
Böyle profiller beni hep işgillendiriyor. 2014 yılında üye olmuşsun mesaj sayısı 464
Yıllarca?KK'daki konuları, üye olmadan takip etmek zor olduğu için; üyelik almıştır.Konulardaki herkesin birbiriyle çok samimi olduğunu düşünüp; yorum yazmaya çekinmiştir belki.
Aaa oysaki am tersini söylüyor yeni üyeler. Kadın düşmanı olduğumuzu hemen boşan dediğimizi söylüyorlarEtmedim cunku o zamanki ortam baskaydi, sifremle girebildigimde cok baska bi ortam cikti karsima. Oncesi icin kotu bisey demek istemem ama simdiki kadinlar gercekten farkli, bilgili seviyeli egitimli ve de cok zekiler, kalite artmis gecen yillarda
O kadar bile yoktu 300 falandi, yeni oldu bi kac gundurBöyle profiller beni hep işgillendiriyor. 2014 yılında üye olmuşsun mesaj sayısı 464
Ben de bir ara girmedim 2015 2020 arası. Girdim de çok az. Sonra geyik topiğini keşfettim. Keşfediş o devamı geldiO kadar bile yoktu 300 falandi, yeni oldu bi kac gundur
Yeni degilim iste ordan anla, eskiler farkliydi kalinacak ortam olsa yeni nick alip gelebilirdim yani. Cidden o zamanki ortami begenmeyip girmedimAaa oysaki am tersini söylüyor yeni üyeler. Kadın düşmanı olduğumuzu hemen boşan dediğimizi söylüyorlar
"Canım bir kere aldatmış olsun sen o kadınlar yüzünden yuvanı yıkma. aklını çelmiştir kocanım. Affet ve evliliğine devam et" gibi miYeni degilim iste ordan anla, eskiler farkliydi kalinacak ortam olsa yeni nick alip gelebilirdim yani. Cidden o zamanki ortami begenmeyip girmedim
Vallaha doğruSize kknin muge anlisi diyorlar dogru mu
Bana diyo, sagol sekerimEtmedim cunku o zamanki ortam baskaydi, sifremle girebildigimde cok baska bi ortam cikti karsima. Oncesi icin kotu bisey demek istemem ama simdiki kadinlar gercekten farkli, bilgili seviyeli egitimli ve de cok zekiler, kalite artmis gecen yillarda
Pempe'yi düşün, onlardan büssürü var."Canım bir kere aldatmış olsun sen o kadınlar yüzünden yuvanı yıkma. aklını çelmiştir kocanım. Affet ve evliliğine devam et" gibi mi
Musakkanin ustune pilav yiyenin gasii girilsinPempe'yi düşün, onlardan büssürü var.
Pempe'yi düşün, onlardan büssürü var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?