- 19 Mayıs 2020
- 46.586
- 208.775
- 548
Fermuar da koydursunlar sürekli diktir yırt diktir yırt zor olur.Forumda bekaret diye arama yaptim diktirmeli miyim konusu cikti karsima
Nasip olmadı işte kuzum, anli şanlı bir sünnet yapsalardı gidip yiyecektikPasanin etli pilavini yerdiniz
Cirt cirt daha pratik kizFermuar da koydursunlar sürekli diktir yırt diktir yırt zor olur.
geçen benimkine dedim beni evlenme vaadiyle kandırıp evlendinBen de kocamla nisanli sayilirim, soyliyim de beni balayina götürsün evlenirsek jxjxjx
Erkeklere güven olmuyo iste, guvenlikli sitede havuzda yüzmek en güzeligeçen benimkine dedim beni evlenme vaadiyle kandırıp evlendinşimdi diyorum tam konu açmalık başlık aslında
neyse veliaht doğurayım da yerim sağlam olsunErkeklere güven olmuyo iste, guvenlikli sitede havuzda yüzmek en güzeli
Birisi şöyle çiçekli nakışlı diktir yeni kocan da beğenir yazmışFermuar da koydursunlar sürekli diktir yırt diktir yırt zor olur.
Benim yerim sallantida kuzum sen saglamlastirneyse veliaht doğurayım da yerim sağlam olsun
paket açılmamış dahaInsanın kocası bilmez mi karısı bakire mi, degil mi? Bxhxhxh
İlkiEvli ve nisanli olan kisi mi, baska birisi mi?
Birisi şöyle çiçekli nakışlı diktir yeni kocan da beğenir yazmış
paket açılmamış daha
İlki
Bekarlar anlamaz...İşiniz gücünüz dedikodu.
Anlar yakında ben de açacağım yırtıldı nasıl dikilir iğne iplik getirsem dikebilir misiniz diye. Bilgi şart. Bu devirde cahil kalmamak gerekBekarlar anlamaz...
Bekarların topiği başka yerdeydi sankiBekarlar anlamaz...
Aşağı inmicen güzelim,kurcalama bozuluyo dedi profesör sanaAnlar yakında ben de açacağım yırtıldı nasıl dikilir iğne iplik getirsem dikebilir misiniz diye. Bilgi şart. Bu devirde cahil kalmamak gerek
Bekarların topiği başka yerdeydi sanki
Bekarların topiği başka yerdeydi sanki
Doktor soran basliklari goruyordum ama iceri girmedim bi de onlara bulassam iyice fittirirdim herhaldeŞeyi hatırlıyor musun bol bol kızlık zarı dikimi konuları oluyordu ve hep destekleniyordu. Birbirlerine doktor söyleyip duruyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?