- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kotu yorumu sana dedigimi hic sanmiyorum. Bak bi olayi anlatayim size nasil sogudum. Bir kadin konu acmis nisanlisi bekaret kontrolu yaptirip rapor istiyormus. Buna cevap olarak kabul etmeyin, kendinizi bu kadar asagilatmayi nasil kabul edebilirsiniz minvalinde bi seyler yazdim. Sen misin onu diyen bi ordu geliyor ustume sanki kadini catala oturtmaya calisan benim. Vay ben kadını asagilamisim bilmem neymis. Asil kabul ederse kendini asagilatmis oluyor diyorum anlatamadim bi turlu. Sonra dedim demek ki okudugunu da anlamayan kitleBana diyo, sagol sekerim
Sen simdi muhteşem, üstün zekali diye bana demedin mi yaniSana dedigimi hic sanmiyorum. Bak bi olayi anlatayim size nasil sogudum. Bir kadin konu acmis nisanlisi bekaret kontrolu yaptirip rapor istiyormus. Buna cevap olarak kabul etmeyin, kendinizi bu kadar asagilatmayi nasil kabul edebilirsiniz minvalinde bi seyler yazdim. Sen misin onu diyen bi ordu geliyor ustume sanki kadini catala oturtmaya calisan benim. Vay ben kadını asagilamisim bilmem neymis. Asil kabul ederse kendini asagilatmis oluyor diyorum anlatamadim bi turlu. Sonra dedim demek ki okudugunu da anlamayan kitle
Onlar da cok vardi cocuk var yuvani yikma gelip gecici seyler icin vs diyenler"Canım bir kere aldatmış olsun sen o kadınlar yüzünden yuvanı yıkma. aklını çelmiştir kocanım. Affet ve evliliğine devam et" gibi mi
Biz onlari yedik, kalmadiOnlar da cok vardi cocuk var yuvani yikma gelip gecici seyler icin vs diyenler
Onlara göre kadın kendini kanıtlamış olacak, hatta raporu çattt diye atacak yüzüne adamın, bi ömür başına kakacak, alnının akıyla çatala yatıp adama had bildirecek dkfkgkgkgk. Gurur abideleri ya yerim.Sana dedigimi hic sanmiyorum. Bak bi olayi anlatayim size nasil sogudum. Bir kadin konu acmis nisanlisi bekaret kontrolu yaptirip rapor istiyormus. Buna cevap olarak kabul etmeyin, kendinizi bu kadar asagilatmayi nasil kabul edebilirsiniz minvalinde bi seyler yazdim. Sen misin onu diyen bi ordu geliyor ustume sanki kadini catala oturtmaya calisan benim. Vay ben kadını asagilamisim bilmem neymis. Asil kabul ederse kendini asagilatmis oluyor diyorum anlatamadim bi turlu. Sonra dedim demek ki okudugunu da anlamayan kitle
Dedim dedim, eski uyesin ama onlara benzemiyorsun. eski uyelerin kafasi biraz degisikti onu anlatiyordum yukaridaSen simdi muhteşem, üstün zekali diye bana demedin mi yani
Evimin girisine cerceveletip asarim benim oyle raporum olsa, bi tane de 46 alirim yanina, namim yürürOnlara göre kadın kendini kanıtlamış olacak, hatta raporu çattt diye atacak yüzüne adamın, bi ömür başına kakacak, alnının akıyla çatala yatıp adama had bildirecek dkfkgkgkgk. Gurur abideleri ya yerim.
Alintilari karistirdim ya valla teyzenin ustune gelinmez bu kadar, geriye dogru bakiver anlayacaksinKiz bana demedin mi, niye pörtletiyon gözünü biyigini Jane Doe bu ne bicim nick bulana kadar joe dalton bile yazdim
Herkes öyle degildi bre, dangoz her döneme mahsus. Simdi de konulara bi bak, hala ne muhabbetler dönüyorDedim dedim, eski uyesin ama onlara benzemiyorsun. eski uyelerin kafasi biraz degisikti onu anlatiyordum yukarida
Evet yine var arada cikiyor ama o zamanlar cogunluktu. Kötü bisey demisim gibi yadirgandim burasi bana gore degil sanirim diye dusundum. Teyze olabilirim ama gormus gecirmis insanim, yeni bizdik uyeler bizi evde kanavice isliyor saniyor galibaHerkes öyle degildi bre, dangoz her döneme mahsus. Simdi de konulara bi bak, hala ne muhabbetler dönüyor
ay sus alın ve ak kelimelerini duymak istemiyorum artıkOnlara göre kadın kendini kanıtlamış olacak, hatta raporu çattt diye atacak yüzüne adamın, bi ömür başına kakacak, alnının akıyla çatala yatıp adama had bildirecek dkfkgkgkgk. Gurur abideleri ya yerim.
Kotu yorumu sana dedigimi hic sanmiyorum. Bak bi olayi anlatayim size nasil sogudum. Bir kadin konu acmis nisanlisi bekaret kontrolu yaptirip rapor istiyormus. Buna cevap olarak kabul etmeyin, kendinizi bu kadar asagilatmayi nasil kabul edebilirsiniz minvalinde bi seyler yazdim. Sen misin onu diyen bi ordu geliyor ustume sanki kadini catala oturtmaya calisan benim. Vay ben kadını asagilamisim bilmem neymis. Asil kabul ederse kendini asagilatmis oluyor diyorum anlatamadim bi turlu. Sonra dedim demek ki okudugunu da anlamayan kitle
bi de biri diyo ki kocası götürmüş hastaneye, yok ben tek gittim diyo içinde inanılmaz bi cinsellik isteği var da işte muhafazakar ailenin arada kalmış kızı, özgür olanları damgalıyo falanUzaklara gitme dün biri gitmiş bakirelik testi yaptırmış. Kocası da saçmalama dememiş git yaptır demiş.
bi de biri diyo ki kocası götürmüş hastaneye, yok ben tek gittim diyo içinde inanılmaz bi cinsellik isteği var da işte muhafazakar ailenin arada kalmış kızı, özgür olanları damgalıyo falan
Dogrudur, konuyu gormedim ama git yaptir tabi diyen yoktur varsa da cok azdir su an ki ortamdaUzaklara gitme dün biri gitmiş bakirelik testi yaptırmış. Kocası da saçmalama dememiş git yaptır demiş.
Erkekleri evrimini hala tamamlama aşamasında olduğu için yatır diyen azımsanmayacak kadar çokDogrudur, konuyu gormedim ama git yaptir tabi diyen yoktur varsa da cok azdir su an ki ortamda
Coksa bakmayayim hic bu topic guzel durayim burdaErkekleri evrimini hala tamamlama aşamasında olduğu için yatır diyen azımsanmayacak kadar çok
bi de doktor geri çevirmiş savcılık izni lazım diye off cidden yetişkin insanların böyle algılara sahip olması trajikomik bile değil trajik aslında. biz goygoy çeviriyoruz da bu insanlar gerçekten varlar.Dogrudur, konuyu gormedim ama git yaptir tabi diyen yoktur varsa da cok azdir su an ki ortamda