- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Sermin hanimdan rol calma. Savcilik iznin var mi?Chemistle dedikodu yaptığını biliyorum.
Kız kardeşinin ayak bileği kırık, kalçasını kıran kayınpederdi. İkisi de evde yürüteçle geziyor.Balkon haliniz gözümde canlandı. Sizin kafanızda gerilim müziği çalarken; ilerleyen havadan sudan sohbet.
Kayınpederinizin kız kardeşi de kalçasını kırmıştı yanılmıyorsam. O nasıl oldu , iyileşti mi ?
Kız kardeşinin ayak bileği kırık, kalçasını kıran kayınpederdi. İkisi de evde yürüteçle geziyor.
İkisi de ameliyatlı ayaklarının üzerine henüz basamıyorlar.
Sanırım bir süre daha basamayacaklar. Bu yaşlılık gerçekten zor. Eşimin halasını pek sevemedim, iyi niyetli gelmiyor bana ama kp iyidir. Zaten ondan dolayı öyle gerildim. Ne zaman gerçek konuya girecek, ağzındaki baklayı ne zaman çıkaracak diye diye sohbet bitti. Hadi üşüme içeri girelim dedi. O zaman anladım kuruntu yaptığımı. Gene de insan tedirgin oluyor işte.
Sizi görünce hep aklıma john doe-jane doe geliyor.Bir ara o kadar çok kriminal serileri izlemiştim ki.
Aaaa mavi guldunyasin profil resminden ancak fark edebildim, mucize derken yoksa ..Kız kardeşinin ayak bileği kırık, kalçasını kıran kayınpederdi. İkisi de evde yürüteçle geziyor.
İkisi de ameliyatlı ayaklarının üzerine henüz basamıyorlar.
Sanırım bir süre daha basamayacaklar. Bu yaşlılık gerçekten zor. Eşimin halasını pek sevemedim, iyi niyetli gelmiyor bana ama kp iyidir. Zaten ondan dolayı öyle gerildim. Ne zaman gerçek konuya girecek, ağzındaki baklayı ne zaman çıkaracak diye diye sohbet bitti. Hadi üşüme içeri girelim dedi. O zaman anladım kuruntu yaptığımı. Gene de insan tedirgin oluyor işte.
Ay eklemeyi unutmusum simdi esim kendisi
Yaa ahh keşke.Aaaa mavi guldunyasin profil resminden ancak fark edebildim, mucize derken yoksa ..
Cok yakismis ve mucizeyi getirir belki sanaYaa ahh keşke.
Ama bu başka bir mevzu. Güldünya Tören benim kırılma noktamdı kadın cinayetlerinde.
Bu ismi çok uzun yıllar sosyal hesaplarımda kullanmıştım ama baktım ki karamsarlıktan başka bir şey çağrıştırmıyor. Ben de onun yerini mucizelere bırakmak istedim.
Ağzımızdan çıkan her şeyi emir kabul eden bir kainat sonuçta.
+111
Detay isteriz
HahahahaDetaylar için Dm; aylık sadece 69.90 abonelik ücretiyle.( İnstagram aboneliği olayına göndermedir.)
Tam 2 saat cilgin gibi telefonumu aradim evde, onu bulayim diye bütün evi topladim, gerizekali gibi balkonda unutmusumBugun ortalik sessiz
Bunu yazdin diye gene ban yermissin jdjdjdjdBurda bir konu vardi. Ortaya genel bir yorum yaptim. Bir uye beni alintilayip: gerizekali, mal, haspa, cocugun senin gibi bir hayvanin elinde yetisecek, pislik, ruh hastasi, manyak vb. Birsuru sey saydi. Kufur ve hakaret etmeden cevabını verdim. 1 gun polemikten ban yemistim
Artemissisipi surtunenlere gicik mi oluyo
Artemissisipi surtunenlere gicik mi oluyo
Geliyor gelmekte olan diyelim biz onaYaa ahh keşke.
Ama bu başka bir mevzu. Güldünya Tören benim kırılma noktamdı kadın cinayetlerinde.
Bu ismi çok uzun yıllar sosyal hesaplarımda kullanmıştım ama baktım ki karamsarlıktan başka bir şey çağrıştırmıyor. Ben de onun yerini mucizelere bırakmak istedim.
Ağzımızdan çıkan her şeyi emir kabul eden bir kainat sonuçta.
Sen de mi terazisin?Burç yorumları en sevdiğim. Teraziyi yorumlayın eccük
Bana küser bir daha da konuşmazdı. Yerin dibine sokar sokar çıkarırdım.
O kötü işte, kilo yapar. Kola bağımlılığı diye bir şey var evet. Acilen bırakıp sigaraya başla.Kız sigara neyse de ben depremden sonra kolaya başladım ya tekrar, şimdi ben kola bağımlısıyim tiryaki gibi düşün, aslında çay bağımlısıyim da aynı zamanda. Her gün 1,5 litre kola içiyordum, ramazan girdi araya da ara verdim şükür, ama resmen kola aşeriyorum acayip bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?