- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Naptiniz öyleO kadar emin olmayın. İlk banım 21 gün sürdü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptiniz öyleO kadar emin olmayın. İlk banım 21 gün sürdü.
Şerminsiz Kk düşünemem. Sözlük gibi kadın.O kadar emin olmayın. İlk banım 21 gün sürdü.
Aay kıyamam canlarım hamileyken neler yaşamışsınız. Ama burda bekarlar da var ayıp ya.
Hem kucuk bi de ilk basta kardes kiskancligi yapti. Yatip altina alt acma ortusu seriyordu. Onun da bezini degistiriyormus gibi yapacakmisim Simdi de ek gidadayiz ben de pure yicem diyorAy kiyamam ya oda kucukmus. Evde bitane daha olunca 2 kat zor oluyor, tahmin edebiliyorum:)
Bataklık gibi yemin ederim, çırpındıkça batıyoruz.
Demek kişiler hakkında konuşamıyoruz. O zaman ben daha az sıkıcı olan kitabımı okuyayım.
Oda ilgi bekliyor sizden :)Hem kucuk bi de ilk basta kardes kiskancligi yapti. Yatip altina alt acma ortusu seriyordu. Onun da bezini degistiriyormus gibi yapacakmisim Simdi de ek gidadayiz ben de pure yicem diyor
Kate Chopin, Uyanış.Hangi kitabı okuyorsunuz şu an ?
Aynen canim, bebis cok kucukken mecburen daha cok ilgi ona oluyordu simdi daha farkli tabi, birlikte oyun da oynuyoruz. Bi de bebis ablasini cok sevdi, gorunce guluyor ablasina dokunmayi seviyorOda ilgi bekliyor sizden :)
Aslında övülen bir kitap ağır mı gidiyorKate Chopin, Uyanış.
Elime her aldığımda uykumu getiriyor.
Ama ben okuyamıyorum şu an. İçim sıkıldı.
Banınızla ilgili detay verebilirmisiniz acaba şeyyy ben cok meraklıyımdaaHangi kitabı okuyorsunuz şu an ?
Kiz cocuklari anne rolu yapmayi cok seviyor :) buyuk olan simdi sizi taklit edip kardesine bakiyordur.Aynen canim, bebis cok kucukken mecburen daha cok ilgi ona oluyordu simdi daha farkli tabi, birlikte oyun da oynuyoruz. Bi de bebis ablasini cok sevdi, gorunce guluyor ablasina dokunmayi seviyor
+111Banınızla ilgili detay verebilirmisiniz acaba şeyyy ben cok meraklıyımdaa
Yok yok, kitabın suçu yok, benim iki gündür ciddi bir dikkat dağınıklığım var.Aslında övülen bir kitap ağır mı gidiyor
Bebis biraz ele geldiginde onunla ilk oyunlari cok komikti sanki ona oyuncak bebek yapmisim, Kuaforculuk oynuyordu bebekte sac yok tabi ama -mış gibi oyunlar oynuyordu. Sacini tariyor kurutuyor bazen doktor oldu kalp dinleyeyim atesine bakayimKiz cocuklari anne rolu yapmayi cok seviyor :) buyuk olan simdi sizi taklit edip kardesine bakiyordur.
Bebeklwr karsisindakinin cocuk oldugunu anliyor. Onlara karsi daha farkli davraniyolar bide
Kiz cocugu cok baska ya Allah bağışlasınBebis biraz ele geldiginde onunla ilk oyunlari cok komikti sanki ona oyuncak bebek yapmisim, Kuaforculuk oynuyordu bebekte sac yok tabi ama -mış gibi oyunlar oynuyordu. Sacini tariyor kurutuyor bazen doktor oldu kalp dinleyeyim atesine bakayim
Amin canim hepimizinkiniKiz cocugu cok baska ya Allah bağışlasın
Basildik ahshaKızlar özelden dedikodu yapmayın. Profillerinizde konuşmakla meşgul yazıyor.
Hiç yani, ne anlatayım şimdi ben? Akşam patlıcanlı yemek yaptım mı diyeyim? Yanına köfte yapsam mı diye düşünürken, "acaba deliriyor muyum?" diye aklımdan geçirdiğimi mi yazayım? Ne yazayım.
Bu hayatın heyecanı meyecanı kalmamış.
O değil de, bugün kayınpederi ziyarete gittik eşimle. Yürüteçle yürüyor kalça ameliyatından beri.
O eve ne zaman gitsem beni bi gerilim sarıyor. Mutfakta çay doldururken kp geldi, "sigara içmeyecek misin?" dedi.
"İçeyim mi?" dedim. "Hadi al sigaranı gel" dedi, bana o haliyle sandalye çıkarmaya falan çalışıyor balkona. Neyse, ona sandalyemi verdim, "yok ona sen otur, deniz manzarası izle" dedi.
Acaba bana bi şey mi diyecek diye korka korka oturdum. Saksı çiçeklerinden, karşıda yapılan villa inşaatlarına, villaların jeneratör sisteminden denizdeki yelkenlilere kadar bir sürü şey anlattı. Adam çok sıkılmış meğer.
Benim aklımdan neler neler geçti.
"Oğlumun peşini bırakmak için kaç para istiyorsun?" repliğini bile düşündüm.
Ay neyse ki kp buraya üye değil de, hakkında konuşabiliyorum.
Chemistle dedikodu yaptığını biliyorum.Basildik ahsha