goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Ay kiyamam ya oda kucukmus. Evde bitane daha olunca 2 kat zor oluyor, tahmin edebiliyorum:)
Hem kucuk bi de ilk basta kardes kiskancligi yapti. Yatip altina alt acma ortusu seriyordu. Onun da bezini degistiriyormus gibi yapacakmisim Simdi de ek gidadayiz ben de pure yicem diyor

Aynen canim, bebis cok kucukken mecburen daha cok ilgi ona oluyordu simdi daha farkli tabi, birlikte oyun da oynuyoruz. Bi de bebis ablasini cok sevdi, gorunce guluyor ablasina dokunmayi seviyor
Kiz cocuklari anne rolu yapmayi cok seviyor :) buyuk olan simdi sizi taklit edip kardesine bakiyordur.
Bebeklwr karsisindakinin cocuk oldugunu anliyor. Onlara karsi daha farkli davraniyolar bide

Aslında övülen bir kitap ağır mı gidiyor
Yok yok, kitabın suçu yok, benim iki gündür ciddi bir dikkat dağınıklığım var.
Bi de evde yalnız kaldığım gece saatleri deprem korkusu yüzünden tedirgin oluyorum. Kendi nabız atışımdan yatak titrese tedirgin oluyorum. Bütün depremlere evde yalnızken yakalandım galiba ondan bu kadar içim huzursuz.

Kiz cocuklari anne rolu yapmayi cok seviyor :) buyuk olan simdi sizi taklit edip kardesine bakiyordur.
Bebeklwr karsisindakinin cocuk oldugunu anliyor. Onlara karsi daha farkli davraniyolar bide
Bebis biraz ele geldiginde onunla ilk oyunlari cok komikti sanki ona oyuncak bebek yapmisim, Kuaforculuk oynuyordu bebekte sac yok tabi ama -mış gibi oyunlar oynuyordu. Sacini tariyor kurutuyor bazen doktor oldu kalp dinleyeyim atesine bakayim

Bebis biraz ele geldiginde onunla ilk oyunlari cok komikti sanki ona oyuncak bebek yapmisim, Kuaforculuk oynuyordu bebekte sac yok tabi ama -mış gibi oyunlar oynuyordu. Sacini tariyor kurutuyor bazen doktor oldu kalp dinleyeyim atesine bakayim
Kiz cocugu cok baska ya Allah bağışlasın

Balkon haliniz gözümde canlandı. Sizin kafanızda gerilim müziği çalarken; ilerleyen havadan sudan sohbet.
Kayınpederinizin kız kardeşi de kalçasını kırmıştı yanılmıyorsam. O nasıl oldu , iyileşti mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…