Ürolojide sperm analizi yapanlar işsiz kaldı hep niden bu bilgiyi pylastınKız çay süzgeci de olur. Küçük hem.Kullanışlı olur.
Öyle demiyeydin iyiydi biranda caydan soğudumKız çay süzgeci de olur. Küçük hem.Kullanışlı olur.
Öfff beee. Hiç konuşmayayım ben tabi, hep susayım. Bak bu çaydanlık içine takılan süzgeçler var ufacık, o kocaya monte edilirse her seferinde süzgeç aranmaz.Hayatta bi keyfim var hdhdhc caydan da tiksindirtin beni aferm
Alternatif tıpÜrolojide sperm analizi yapanlar işsiz kaldı hep niden bu bilgiyi pylastın
LanhdhdhdhhdhdhdhhshshhdhdhdshsbdhgdgsgshdhdhdudyhsÖfff beee. Hiç konuşmayayım ben tabi, hep susayım. Bak bu çaydanlık içine takılan süzgeçler var ufacık, o kocaya monte edilirse her seferinde süzgeç aranmaz.
Suzgecle yapinca da cocuklar sanki rendelenmis kasar gibi dogucak gibi geliyo bana nedenseBiz hep suzgecle yaptik kizlar,Artemissisipi haklı
Tam caydan bir yidum aldım msj gördüm cayi yutkunamadimÖfff beee. Hiç konuşmayayım ben tabi, hep susayım. Bak bu çaydanlık içine takılan süzgeçler var ufacık, o kocaya monte edilirse her seferinde süzgeç aranmaz.
Kendime sakladığım bilginin ne önemi var ki?Ürolojide sperm analizi yapanlar işsiz kaldı hep niden bu bilgiyi pylastın
Boşuna okuyoruz yeminlen keşke süzgeç olaydım
İcerde oyle oluyor disari çıkınca puzzle gibi birlestiriyorsun kendinSuzgecle yapinca da cocuklar sanki rendelenmis kasar gibi dogucak gibi geliyo bana nedense
Hortumu da okudum ben burda, bahce hortumu değilmiş ama, mutfak lavabasu hortumuymus, sanirsin adam selale gibi cagliyo anasini satayimİsteyen enjektor de deneyebilir o da is görüyor kanitlandi
Dus hortumu degil miydi o yaHortumu da okudum ben burda, bahce hortumu değilmiş ama, mutfak lavabasu hortumuymus, sanirsin adam selale gibi cagliyo anasini satayim
Susarmısın kusuyorum şuaneminmisin iyi dusundunmu
Paylaştıkça çoğaltıyorsun asdfffKendime sakladığım bilginin ne önemi var ki?
Haaaaahaaaaa ayyyy o neydi öyleHortumu da okudum ben burda, bahce hortumu değilmiş ama, mutfak lavabasu hortumuymus, sanirsin adam selale gibi cagliyo anasini satayim
Yok artik dus hortumunu adama nasi bagliyosun jdhdhdhxh spermler burdan otobana cikip ankaraya gitse daha cabuk varirdi ayrica varis noktasinaDus hortumu degil miydi o ya
Belki mamya kadar biseydirYok artik dus hortumunu adama nasi bagliyosun jdhdhdhxh spermler burdan otobana cikip ankaraya gitse daha cabuk varirdi ayrica varis noktasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?