- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
YessSen de mi terazisin?
Surtunenlere gicigin nedir bacim ??Bana küser bir daha da konuşmazdı. Yerin dibine sokar sokar çıkarırdım.
Hepiniz dengesizsiniz bxhxhhxxgYesssen de mi
Sürtünme konularında görüşlerimi yeterince belirtmiş olabilirim.
Sürtünüklere ne dedin kiz, sen yeterince belirtiken ben yokmusumduSürtünme konularında görüşlerimi yeterince belirtmiş olabilirim.
Gıcığım var demeyelim de engin bilgilerimi surtunenlerle paylaşmayı seviyorum diyelim.Surtunenlere gicigin nedir bacim ??
Ya bu dün ya da bugün olan bir şey değil ki şunu dedim diyebileyim. Süregelen bir şey.Sürtünüklere ne dedin kiz, sen yeterince belirtiken ben yokmusumdu
Hdhdhhdhdhhd hasta olabilirsin bdvdgdgd tekstil kalite kontrol dairesi baskani vxgxxgxggxYa bu dün ya da bugün olan bir şey değil ki şunu dedim diyebileyim. Süregelen bir şey.
Tayt vardı hamile kalmış miyimdir diyen birine "Bu konuda okuduğum bilimsel makalelere göre, tayt pamukluysa süzgeç görevi görür sağlıksız spermler takılıp kalırken sagliklilar geçer ve gebelik şansı artar. Son zamanlarda sağlıklı gebelik isteyenlere pamuklu kiyafetler üzerinden sürtünme önerilmektedir. Hatta yapilan çalışmalar doğrultusunda pamuklu prezervatif benzeri bir ürün üretilmeye başlandı. Tayt polyester ya da polipropilen ise içindeki maddeler spermleri öldürdüğü için gebelik şansını düşürür." minvalinde bir yorum yapmış olabilirim.
Ayy ozaman ben yanlışmi yapıyormuşumYa bu dün ya da bugün olan bir şey değil ki şunu dedim diyebileyim. Süregelen bir şey.
Tayt vardı hamile kalmış miyimdir diyen birine "Bu konuda okuduğum bilimsel makalelere göre, tayt pamukluysa süzgeç görevi görür sağlıksız spermler takılıp kalırken sagliklilar geçer ve gebelik şansı artar. Son zamanlarda sağlıklı gebelik isteyenlere pamuklu kiyafetler üzerinden sürtünme önerilmektedir. Hatta yapilan çalışmalar doğrultusunda pamuklu prezervatif benzeri bir ürün üretilmeye başlandı. Tayt polyester ya da polipropilen ise içindeki maddeler spermleri öldürdüğü için gebelik şansını düşürür." minvalinde bir yorum yapmış olabilirim.
Makarna suzgeci de kullanılabilir benceAyy ozaman ben yanlışmi yapıyormuşumhamile kalmak için surtunmek + tayt
Çelik olması önemli.Makarna suzgeci de kullanılabilir bence
Pamuklu tayt. Lütfen ama.Ayy ozaman ben yanlışmi yapıyormuşumhamile kalmak için surtunmek + tayt
Tabii canım plastik kanserojen zatiÇelik olması önemli.
Dikkate alıcamPamuklu tayt. Lütfen ama.
Kız çay süzgeci de olur. Küçük hem.Tabii canım plastik kanserojen zati
Doğan çocuklar elastik olmasınTabii canım plastik kanserojen zati
Hayatta bi keyfim var hdhdhc caydan da tiksindirtin beni afermKız çay süzgeci de olur. Küçük hem.Kullanışlı olur.
Ritmik jimnastiğe yazdiririz gerekiyosaDoğan çocuklar elastik olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?