- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
Bu sezon ben de varım haberin yok muKısmetse olur tekrar başlamış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sezon ben de varım haberin yok muKısmetse olur tekrar başlamış.
Hayallerinizi yıkmak istemem ama yaşlı fakat tonton değil. Upuzun boylu zayıf bir adam. Eşim babasına benziyo, ikisi de yaklaşık iki metre adamlar (Gene kısa boylu olduğumu hatırladım, moralim bozuldu.)
Yaşlanınca cozutan halası. İşte kp de o hala ile beraber oturuyor ve eşimin kaygısı da halasından dolayı. Kadının ayarı yok.
Ama ben takılmam onlara. Bir kulağımdan girmeden öbüründen çıkar.
Neyse yav. Hepsi iyi ve sağlıklı olsun da, dert değil.
Örf ya goygoy yapmaya geldik, kp övüyoruz.
Oysa ben bu gece, yüreğim elimde...
Ahahha tamam gidiyorum bu kez.
SinsiyimHerseyi gülüşünüzün arkasına saklarsınız bi bunu biliyorum
Hangisisin?Bu sezon ben de varım haberin yok mu
Hangisisin?
"Susune.busune az harca."Burç yorumları en sevdiğim. Teraziyi yorumlayın eccük
Zayıf ve hassas noktalarını kimse görsün istemez terazi sinsilik değilSinsiyim
Goygoylara beni çağırmıyonNiye şikayet ediyon kız tavuğuna kışt mı dedim
Yaprak sarma ve biber dolması.Yemek muhabbeti yapmayin bakin bastan söylüyorum. Foto atmak, yemek ismi vermek yok
Ben de sizin gibi boşandıktan sonra çocuğu için çok güzel emek veren ayrılmış çiftlerin hikayelerini seviyorum.Ben boyle mutlu 2.evlilik hikayelerini seviyorum. Biliyosunuzdur bosandim. 2.ye evlenirim diye tahmin ediyorum
Saka bir yana iyi ve mutlu insanların oldugunu gormek benide mutlu ediyor.
Belli bir yastan sonra insanlar cocuksulasiyor. Hatta bunun bilimsel açıklamasını yapmislardi biyoloji derslerinde. Hem fiziksel hem ruhsal olarak kuculuyorlarmis. Kemikler bebeklerinki gibi hassaslasirken karakterde de degisim oluyormus.
Burasi bdv olmadigi icin kp övülebilir bdv'de kaynana, koca ve kp ovulemez
Yaprak sarma ve biber dolması.
Romantizmin sırası değil simdi çok süslüler kız kardeşimden bıktım yetooooHerseyi gülüşünüzün arkasına saklarsınız bi bunu biliyorum
Sahurda ne yicez hahahHHHHbBbBYemek muhabbeti yapmayin bakin bastan söylüyorum. Foto atmak, yemek ismi vermek yok
Nyse ki cok tokummYaprak sarma ve biber dolması.
Sizi görünce hep aklıma john doe-jane doe geliyor.Bir ara o kadar çok kriminal serileri izlemiştim ki.Ben gelene kadar bissuru sayfa olmus okudum guldum eglendim uzuldum sasirdim her ifadeye girdim. kizginlik icin bdvye mi gitsem
Evde biraz sarma kalmıştıNyse ki cok tokumm