• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Hayallerinizi yıkmak istemem ama yaşlı fakat tonton değil. Upuzun boylu zayıf bir adam. Eşim babasına benziyo, ikisi de yaklaşık iki metre adamlar 😂 (Gene kısa boylu olduğumu hatırladım, moralim bozuldu.)
Yaşlanınca cozutan halası. İşte kp de o hala ile beraber oturuyor ve eşimin kaygısı da halasından dolayı. Kadının ayarı yok. 😂
Ama ben takılmam onlara. Bir kulağımdan girmeden öbüründen çıkar.
Neyse yav. Hepsi iyi ve sağlıklı olsun da, dert değil.
Örf ya goygoy yapmaya geldik, kp övüyoruz.
Oysa ben bu gece, yüreğim elimde...
Ahahha tamam gidiyorum bu kez.

Ben boyle mutlu 2.evlilik hikayelerini seviyorum. Biliyosunuzdur bosandim. 2.ye evlenirim diye tahmin ediyorum 😂
Saka bir yana iyi ve mutlu insanların oldugunu gormek benide mutlu ediyor.
Belli bir yastan sonra insanlar cocuksulasiyor. Hatta bunun bilimsel açıklamasını yapmislardi biyoloji derslerinde. Hem fiziksel hem ruhsal olarak kuculuyorlarmis. Kemikler bebeklerinki gibi hassaslasirken karakterde de degisim oluyormus.
Burasi bdv olmadigi icin kp övülebilir 😂 bdv'de kaynana, koca ve kp ovulemez 😂

Ben boyle mutlu 2.evlilik hikayelerini seviyorum. Biliyosunuzdur bosandim. 2.ye evlenirim diye tahmin ediyorum 😂
Saka bir yana iyi ve mutlu insanların oldugunu gormek benide mutlu ediyor.
Belli bir yastan sonra insanlar cocuksulasiyor. Hatta bunun bilimsel açıklamasını yapmislardi biyoloji derslerinde. Hem fiziksel hem ruhsal olarak kuculuyorlarmis. Kemikler bebeklerinki gibi hassaslasirken karakterde de degisim oluyormus.
Burasi bdv olmadigi icin kp övülebilir 😂 bdv'de kaynana, koca ve kp ovulemez 😂
Ben de sizin gibi boşandıktan sonra çocuğu için çok güzel emek veren ayrılmış çiftlerin hikayelerini seviyorum.
Sevgiler, mutlu geceler. 🧿

Back