• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşürüz Kredi Kartı!

kredi kartımda sadece aldığımız salon takımı taksidi kaldı 625 tl
Şubat ayında son taksidi var
Kişisel harcamalarımın taksidi bu ay bitti
Uzunnn süre kıyafet ve ıvır zıvır harcamalarım için kartı kullanmamayı düşünüyorum
Kesinlikle almayın gerekmiyorsa yada nakit bir bütçe belirleyin kendinize bişey alıcaksanız nakit harcayın taksitler başa bela oluyor sonra

Kredi kartı evimizde bur tane kaldı o da benimki.
Kartımdan mümkünse alışveriş yapmam. Kredi kartında taksit varsa alacağım diğer şeyleri bekletirim almam. Birşey aldıysam da mümkünse 2 ye böldürürüm en fazla.
En iyisi taksit yüzünden yediğim faizlerde kaç gram altın alırdım ben. Tebrik ederim cok dogru yapıyosunuz

Kesinlikle almayın gerekmiyorsa yada nakit bir bütçe belirleyin kendinize bişey alıcaksanız nakit harcayın taksitler başa bela oluyor sonra

Hayatım 3 yıldır farklı bir seviyeye geldi.
Birikim yapıyorum Sadeleşiyorum
ihtiyacım olmayan alışveriş harcama yapmıyorum
Belli nakiti biriktirip kk kullanmayacağım

Ben hiç kredi kartı kullanmadım. Yani şöyle mesela biraz pahalı birşey alacaksam suan çalışmadığım için biriktirdiğim gram altınlardan bozduruyorum. Tabi altın bozdurmakta iyi değil ama nakit olarak durmuyor illaki harcanıyor.Normal alışverişlerde ise nakit kullanıyorum.
Ama kart tatil satın alırken lazım olur tabi.
Hepiniz borçlarınızı en kısa sürede kapatırsınız inşallah

Kızlar selamlar nasıl gidiyor borçları azaltma işi?
Benim fena sayılmaz bu ay bayram nedeniyle saçımı boyayacağım o yüzden kuaför malzemeleri satan bir yerden 89tlye boyalarımı filan aldım. 200 tlye kuzenim ateş ölçer aldı ay sonunda ödeyecek bana birde 4tl çam terebentini yağı aldım.
Hayatıma gelecek olursak bu ay baya çok şey sattım dolabımdan giymediğim şeylerden toplamda 400 küsür tl kazanmışım kargocu kız bile ne satıyorsunuz böyle dedi butik sahibi sandı beni gülüştük :D
karttan market alışverişi yapmıyorum pek nakit alınca daha iyi oluyor. Artık hazır salça bile almayıp bu sene kendime yetecek kadar ilk defa domates suyu bile yapıcam hadi bakalım!! :D
Umarım yazdıklarım sizi de gaza getiriyordur bol birikimler hanımlar..:KK200::KK50:

Hayatıma yeniden Hoş geldin kredi kartım :kızgın::kızgın:

:KK70:1600 araç sigorta ve kasko borcum oldu (9 ve 3 taksit yaptirdim)

:-) çok şükür kurbanda kurban borcum olmadi

29 ağustosta ve 9 eylülde :KK34: 1500 tl borç yapabilirim..mecburiyetten :ıslık:

29 ağustosta ...kardeş istanbul kontrol
9 eylül.. .kuzen asker uğurlaması

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Selam kızlar bayram dolayısıyla yazamadım
herkese hayırlı Bayramlar diliyorum.

Borçları azaltma durumları ne alemde? Bayram diye çok açılmıyoruz değil mi?
İstediğim şeyleri alamamak canımı çok sıksada dayanmak zorundayım:işsiz: ekim-kasım gibi inş biticek tüm borçlar. Sonra bir birikim topiği açarız belki birlikte biriktiririz :halay:

Back
X