• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşürüz Kredi Kartı!

maas gunu parayi kk yatirip elde para kalmamasi insani uzuyor
Aynen ya bir kaç aydır biz bu durumdayız. Benim kk yi topluca iki kez ödedik ama alışveriş yapınca borç bitmedi tabi. Ama tatil ve balkon mobilyası taksitleri büyük ve az bir şey alsak hemen 2000leri buluyor. Sabretmek lazım ☺️ Boşuna biriken paramız eridi keşke hiç kapatmasaydım o zaman kredi kartında yer yok diye alışveriş de yapmazdım belki. Neyse kısmet sene sonuna kadar 500tl altına inecek inş

A Alya_sura88 cnm siztoplu paranizi neden bir seyler icin değerlendirmediniz
Cnm bizim evimi arabamız var ikinciyi almaya çalışıyoruZ ben eşimi ikinci araba için vazgeçirmiştim bir buçuk sene önce. Şimdide kafamı taşlara vuruyorum araba fiyatı 192 bin olmuş 147 idi o zaman kredi faizleri de bu kasar çıkmamıştı çifte zarar oldu bizim için

Cnm bizim evimi arabamız var ikinciyi almaya çalışıyoruZ ben eşimi ikinci araba için vazgeçirmiştim bir buçuk sene önce. Şimdide kafamı taşlara vuruyorum araba fiyatı 192 bin olmuş 147 idi o zaman kredi faizleri de bu kasar çıkmamıştı çifte zarar oldu bizim için
anladim ki nakitte duran para bir sekilde harcaniyor

insallah arabani da alirsin cnm gaklisin her seyin fiyati artti faiz de yukseldi zorlasti bir cok sey

anladim ki nakitte duran para bir sekilde harcaniyor

insallah arabani da alirsin cnm gaklisin her seyin fiyati artti faiz de yukseldi zorlasti bir cok sey
Artık hiç bir şey alınmaz devir ota harcamama devri sanki. Spor ayakkabı istiyorum 850 tl nike lar. Mümkün mü artık bence değil. Eskiler iyice çöp olana kadar kullanacağım

harcamanin sonu yok
bu yil 1 cizme alip baska da bir sey almak istemiyorum
cocygun kresi kira fatura vs derken zaten bir sey kalmiyor
Ben de buraya yaz için hiç ihtiyacım yok sadace şunları vs alacağım diyordum. Yazın dünyaları aldım bir bakıyorum da ekstreme;) inş kafaya koyduğunu gerçekleştirirsin

Ben de buraya yaz için hiç ihtiyacım yok sadace şunları vs alacağım diyordum. Yazın dünyaları aldım bir bakıyorum da ekstreme:KK66: inş kafaya koyduğunu gerçekleştirirsin
cnm birikimden harcamak zorunda kaliriz esimin maas durumları sıkıntılı bu yuzden dikkat etmeliyim

Back
X