maas gunu parayi kk yatirip elde para kalmamasi insani uzuyorBeni de elim frenliyor bence alma diye cümleler kürüyor yoksa kk borcu hiç azalmıyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görüşürüz Kredi Kartı!
- Konu Sahibi sena9797
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- birikim kredi kartı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
Aynen ya bir kaç aydır biz bu durumdayız. Benim kk yi topluca iki kez ödedik ama alışveriş yapınca borç bitmedi tabi. Ama tatil ve balkon mobilyası taksitleri büyük ve az bir şey alsak hemen 2000leri buluyor. Sabretmek lazım Boşuna biriken paramız eridi keşke hiç kapatmasaydım o zaman kredi kartında yer yok diye alışveriş de yapmazdım belki. Neyse kısmet sene sonuna kadar 500tl altına inecek inşmaas gunu parayi kk yatirip elde para kalmamasi insani uzuyor
- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
Cnm bizim evimi arabamız var ikinciyi almaya çalışıyoruZ ben eşimi ikinci araba için vazgeçirmiştim bir buçuk sene önce. Şimdide kafamı taşlara vuruyorum araba fiyatı 192 bin olmuş 147 idi o zaman kredi faizleri de bu kasar çıkmamıştı çifte zarar oldu bizim içinA Alya_sura88 cnm siztoplu paranizi neden bir seyler icin değerlendirmediniz
anladim ki nakitte duran para bir sekilde harcaniyorCnm bizim evimi arabamız var ikinciyi almaya çalışıyoruZ ben eşimi ikinci araba için vazgeçirmiştim bir buçuk sene önce. Şimdide kafamı taşlara vuruyorum araba fiyatı 192 bin olmuş 147 idi o zaman kredi faizleri de bu kasar çıkmamıştı çifte zarar oldu bizim için
insallah arabani da alirsin cnm gaklisin her seyin fiyati artti faiz de yukseldi zorlasti bir cok sey
- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
Artık hiç bir şey alınmaz devir ota harcamama devri sanki. Spor ayakkabı istiyorum 850 tl nike lar. Mümkün mü artık bence değil. Eskiler iyice çöp olana kadar kullanacağımanladim ki nakitte duran para bir sekilde harcaniyor
insallah arabani da alirsin cnm gaklisin her seyin fiyati artti faiz de yukseldi zorlasti bir cok sey
- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
Ben de buraya yaz için hiç ihtiyacım yok sadace şunları vs alacağım diyordum. Yazın dünyaları aldım bir bakıyorum da ekstreme inş kafaya koyduğunu gerçekleştirirsinharcamanin sonu yok
bu yil 1 cizme alip baska da bir sey almak istemiyorum
cocygun kresi kira fatura vs derken zaten bir sey kalmiyor
cnm birikimden harcamak zorunda kaliriz esimin maas durumları sıkıntılı bu yuzden dikkat etmeliyimBen de buraya yaz için hiç ihtiyacım yok sadace şunları vs alacağım diyordum. Yazın dünyaları aldım bir bakıyorum da ekstreme inş kafaya koyduğunu gerçekleştirirsin
- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
Biz de hep birikimden harcadık iki senedir inş iki ay sonra eşimin maaşı yetecekcnm birikimden harcamak zorunda kaliriz esimin maas durumları sıkıntılı bu yuzden dikkat etmeliyim
birikimden harcarsam tum emeklerim bosa gider cunku ev almak istiyorumBiz de hep birikimden harcadık iki senedir inş iki ay sonra eşimin maaşı yetecek
- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
İnş en hayırlı zaman da evinizi alırsınızbirikimden harcarsam tum emeklerim bosa gider cunku ev almak istiyorum
cnm faiz oranları asiri yuksek bakalim umudumuzu kaybetmeyelimİnş en hayırlı zaman da evinizi alırsınız
- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 63
- 27
Valla en kötü ay gerçekten eylül çok masraf oluyor inş en kısa zamanda toplanırsınızBirikim bir kenara dağıldıkça dağıldım.eylulde okul ayı.masraf ayı.. anam ne zaman toparlanirim.
su an hic yemesek icmesek kres kira aidat fatura yol icin 2800 odeyecegim bir de yeme icme ekstralar eklenimce vay halimizeValla en kötü ay gerçekten eylül çok masraf oluyor inş en kısa zamanda toplanırsınız
- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 63
- 27
Calısıyor musunuz canım?su an hic yemesek icmesek kres kira aidat fatura yol icin 2800 odeyecegim bir de yeme icme ekstralar eklenimce vay halimize
çalışıyorum cnm esimin maasi duzensiz ozel sektordeCalısıyor musunuz canım?
- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 63
- 27
Bende özel sektörde fizyoterapistim canım cıkıyor gerçekten özel sektör cok ama çok zor devlettede maaşlar çok düşük nolucak böyle bilmiyorum halimizçalışıyorum cnm esimin maasi duzensiz ozel sektorde
eslerin ikisinin devlet memuru olmasinin iyi yonu maaslarin zamaninda duzenli olmasi.Bende özel sektörde fizyoterapistim canım cıkıyor gerçekten özel sektör cok ama çok zor devlettede maaşlar çok düşük nolucak böyle bilmiyorum halimiz
biz malesef cok zorlanıyoruz