Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görüşürüz Kredi Kartı!
- Konu Sahibi sena9797
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- birikim kredi kartı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım hanı senle gecende bunu konusmustuk ya boyle dusundugumuzu,Gercekten ocak ayi gelsin diyorum borclar hafiflesin diye sonra da omur geciyor diyerek hayıflanıyorum insanoglu cok garip gercekten
biz aile dostumuzu kaybettik gecen hafta
en son konusmamzda az harclıgım kaldı bu ay nası gecıncem hiç bilmiyorum napcam ne etcem dedı bnde olsun her sey hallolur dedim ama 2gun sonra hastalandı hastanede kaldı kaybettık
ah dedım dertlenıyodun megersem bu dunyadaki rızkın zaten bitmek uzereymıs.. Allahım saglık sıhhat versin her seyimiz hallolur ınsAllah.. kendımızı yıpratmaktan baska bıse yapmıyoruz
ayyy canim ya ne kadar aci bir durumcanım hanı senle gecende bunu konusmustuk ya boyle dusundugumuzu,
biz aile dostumuzu kaybettik gecen hafta
en son konusmamzda az harclıgım kaldı bu ay nası gecıncem hiç bilmiyorum napcam ne etcem dedı bnde olsun her sey hallolur dedim ama 2gun sonra hastalandı hastanede kaldı kaybettık
ah dedım dertlenıyodun megersem bu dunyadaki rızkın zaten bitmek uzereymıs.. Allahım saglık sıhhat versin her seyimiz hallolur ınsAllah.. kendımızı yıpratmaktan baska bıse yapmıyoruz
basiniz sagolsun sabirlar diliyorum
hayat hep kosturmaca sıkıntı ve ne yazik ki hayattan zevk alamaz olduk insablik olarak ama niye botle olduk bilmiyorum
oysa anin kiynetini bilmek en onemlisi saglik ona cok dukkat etmek gerekli
Allah razı olsn aynen kesınlıkle canım benım saglık gerisi yalan sakıp sabancının bi lafı vardı bi dolu ayakkabı araba fabrıkam var neye oglum engelli bi kere kullanamadı hıc bırınıayyy canim ya ne kadar aci bir durum
basiniz sagolsun sabirlar diliyorum
hayat hep kosturmaca sıkıntı ve ne yazik ki hayattan zevk alamaz olduk insablik olarak ama niye botle olduk bilmiyorum
oysa anin kiynetini bilmek en onemlisi saglik ona cok dukkat etmek gerekli
cok etkılenmıstm
hic duymamistim bu sozu icim burkuldu yaaAllah razı olsn aynen kesınlıkle canım benım saglık gerisi yalan sakıp sabancının bi lafı vardı bi dolu ayakkabı araba fabrıkam var neye oglum engelli bi kere kullanamadı hıc bırını
cok etkılenmıstm
temiz kazanip sagliklisindan yiyelim ins
kızlar merhabalar uzun zamandır yoktum burda kk kartımın ödemesini yaptım bir güncelleme yapayım dedim şükür ki bu ayda ödeyebildim 1400tl kartımın borcunu yine yedim tabiki 80tl kart faizi ama yapıcak birşey yok..
kk kartım farkettim ki hep internet sitelerinden yaptığım alışverişlerle dolu bu ay hiç birşey almayacağım kendime taksitler bitene kadar
toplam kalan borcum: 4739 lira
kk kartım farkettim ki hep internet sitelerinden yaptığım alışverişlerle dolu bu ay hiç birşey almayacağım kendime taksitler bitene kadar
Benim de 3000 küsur kredi kartı borcum var bu ay asgarsini bile ödeyemedik sadece hesabımizda olan 509 TL yi otomatik olarak çekti.kızlar merhabalar uzun zamandır yoktum burda kk kartımın ödemesini yaptım bir güncelleme yapayım dedim şükür ki bu ayda ödeyebildim 1400tl kartımın borcunu yine yedim tabiki 80tl kart faizi ama yapıcak birşey yok..
Benim de planım önümüzdeki 4 ay kredi kartı borcunu sıfırlamak ya da minimuma düşürmek , mümkün olduğunca büyük taksitler dışında harcamamak.
Bir kaç ay dış sıkıp sonra rahatlatayacagız İnşallah
Size de kolaylık diliyorum .
Teşekkürler hepimize inşallahBenim de 3000 küsur kredi kartı borcum var bu ay asgarsini bile ödeyemedik sadece hesabımizda olan 509 TL yi otomatik olarak çekti.
Benim de planım önümüzdeki 4 ay kredi kartı borcunu sıfırlamak ya da minimuma düşürmek , mümkün olduğunca büyük taksitler dışında harcamamak.
Bir kaç ay dış sıkıp sonra rahatlatayacagız İnşallah
Size de kolaylık diliyorum .
black friday i hicbir sey almadan kapattim derken avm gezisinde 2 pijama takimi alirken buldum kendimi ama ihtiyacimdibende black friday bekliyorum bir yandan da bosver unut diyorum
uygulamalari bende sildim telden
yine hasretle maasi bekleyip kk odeyecegim bit artik borclar taksitler cok sıkıldım
cok borcun varmia odeme kolayligi diliyorumsanırım bu konunun en aktif kahramanı ben olucam :)
şu an tam 15 bin borcum var evimi ayırdım eşyadır halı perdedir... şimdi sıra maaşım kadar gelecek olan ekstrelerde.. bakalım borcu nasıl eriteceğim
Allah yardımcın olsun.sanırım bu konunun en aktif kahramanı ben olucam :)
şu an tam 15 bin borcum var evimi ayırdım eşyadır halı perdedir... şimdi sıra maaşım kadar gelecek olan ekstrelerde.. bakalım borcu nasıl eriteceğim
şöyle bir çözüm buldum. para gününe girdik arkadaşlarla şubat ayında sıra bana geliyor 3200 tl yatıracağım kredi kartına şubata kadar zaten tüm gelen ekstreyi ödeyemeyecektim. böylelikle borcu biraz azaltırım ve güne 400 tl taksitle aylık ödeyeceğim.
umarım işe yarar bu yöntem. işten artmaz dişten artar derler fırın kullanımını , özellikle elektrik cok yaktığını okumuştum bir yerden su ısıtıcı ketil kullanımını durdurdum. meyve yumurta süt kahvaltılık ve acil şeylere para veriyorum ama deterjan masrafı yapmıyorum. yemek olarak da bakliyat vardı evde onlarla idare ediyorum.
gaz 30 derecede yanıyor ev sahibi kombiyi yeni taktırmış yoğuşmalı kombiymiş umarım faydası olur ısınmada ve faturada..
öğle yemeğimi kurumda yiyorum 3.5 tl günlük sabah kahvaltımı evden getiriyorum.
bir kumbara yaptım cebimdeki bozuk paraları bu kumbaraya atıyorum ki kenarda az da olsa üç kuruşumuz bulunsun.
borç konusunda biraz kaygılı bir insanım inşallah üstesinden gelirim.
umarım işe yarar bu yöntem. işten artmaz dişten artar derler fırın kullanımını , özellikle elektrik cok yaktığını okumuştum bir yerden su ısıtıcı ketil kullanımını durdurdum. meyve yumurta süt kahvaltılık ve acil şeylere para veriyorum ama deterjan masrafı yapmıyorum. yemek olarak da bakliyat vardı evde onlarla idare ediyorum.
gaz 30 derecede yanıyor ev sahibi kombiyi yeni taktırmış yoğuşmalı kombiymiş umarım faydası olur ısınmada ve faturada..
bir kumbara yaptım cebimdeki bozuk paraları bu kumbaraya atıyorum ki kenarda az da olsa üç kuruşumuz bulunsun.
Bence başarabilirsiniz ama güne girme konusunu bilemedim. Çünkü her ay 400tl ekstra masraf çıkmış.şöyle bir çözüm buldum. para gününe girdik arkadaşlarla şubat ayında sıra bana geliyor 3200 tl yatıracağım kredi kartına şubata kadar zaten tüm gelen ekstreyi ödeyemeyecektim. böylelikle borcu biraz azaltırım ve güne 400 tl taksitle aylık ödeyeceğim.
Kk borcum hep çok olurdu. Şimdi almamaya yani kk orucu tutmaya başladım.
Bir şeylere sıfırdan başladığınızı yazışmanızdan anladım.
15bin toplam borcunuz mu? Aylık ekstre ne geliyor. Siz güne 400tl verirken her ay 400tl kk faizi geliyorsa çok da güzel fikir değil.
400tl güne vermeyin her ay kk borcunuza ödeyin bence. 3200tl sizin borcunuzu kapatmayacağı için uygun bir çözüm olmayabilir
Bence başarabilirsiniz ama güne girme konusunu bilemedim. Çünkü her ay 400tl ekstra masraf çıkmış.
Kk borcum hep çok olurdu. Şimdi almamaya yani kk orucu tutmaya başladım.
Bir şeylere sıfırdan başladığınızı yazışmanızdan anladım.
15bin toplam borcunuz mu? Aylık ekstre ne geliyor. Siz güne 400tl verirken her ay 400tl kk faizi geliyorsa çok da güzel fikir değil.
400tl güne vermeyin her ay kk borcunuza ödeyin bence. 3200tl sizin borcunuzu kapatmayacağı için uygun bir çözüm olmayabilir
ekstreler 3 ay 2200 tl gelecek sonraki birkaç ay 1500 ve birkaç ay 750 ve yaza bitiyor.
ben 2200 ödeyemeyeceğim tabi hatta bir ay asgarininde altında bir ödeme yapacağım malum gaz parası falan da var o yüzden şubatta biriken ekstreleri ödemiş olurum diye düşündüm. fikirleriniz benim için önemli..
evet yeni bir hayata başladık çocuklarımla birikmiş param yetmedi herşeyin en uygununu alsam da kredi kartına borç oldu.
hedefim yaza kadar ödemek çünkü eylül ayında okul masrafı çok oluyor. şu an kemer sıkma modundayım. çocuklar oldugu için mutfak masraflarının temel malzemelerinden kısamam israfa çok dikkat ediyorum ki bereket olsun :)
İnş cnm bereketli olsun. Masraflar çok çıkabilir.maaşın ne kadar bilmediğim için ben direkt böyle yorum yaptım. En doğrusunu zaten sen bilirsin. Moralini yüksek tut bu bir süreç ve İnan dönüp baktığında kendinle gurur duyacaksın. Bir de çok elzem değilse ev ihtiyacı alma örneğin:varsın evinde perde olmasın bir güneşlik bile yeter. Ben güçlü bir annenin çocuğuyum( kaynattığımız suyu ılıştırıp duş aldığımızı çamaşır makinesiz elimizde çamaşır yıkadığımızı ısınmak için eski kitap defterleri yaktığımızı bilirim)ekstreler 3 ay 2200 tl gelecek sonraki birkaç ay 1500 ve birkaç ay 750 ve yaza bitiyor.
ben 2200 ödeyemeyeceğim tabi hatta bir ay asgarininde altında bir ödeme yapacağım malum gaz parası falan da var o yüzden şubatta biriken ekstreleri ödemiş olurum diye düşündüm. fikirleriniz benim için önemli..
evet yeni bir hayata başladık çocuklarımla birikmiş param yetmedi herşeyin en uygununu alsam da kredi kartına borç oldu.
hedefim yaza kadar ödemek çünkü eylül ayında okul masrafı çok oluyor. şu an kemer sıkma modundayım. çocuklar oldugu için mutfak masraflarının temel malzemelerinden kısamam israfa çok dikkat ediyorum ki bereket olsun :)