• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşürüz Kredi Kartı!

Kızlar selamlar bende bugün 1500 + 185 lira ödedim kartıma asgariden biraz fazla ödüyorum ne olur ne olmaz diye
Taksitli para kulanmıştınim ilki bitmişti şükür buda 12 taksidin 9.uncusunu bitirdim 80lirada faiz koymuşlar bosu bosuna gitti param şu faizlere ödediğim paraları biriktirip gram altın alırdım diyorum ama yapıcak bişey yok malesef
6600 lira ödedim toplam kaldı 5300lira :(

Merhaba bende kredi kartı borçlularındanim. 10000 rahat vardım borcum. Alışveriş terapi gibi geliyor bana. Son haftalarda bırakmaya çalışıyorum. İki kartima yapılandırma yaptırdım. Toplam 500 kusur ödüyorum onlara aylik. Kullanima kapalilar kullanamiyorum. Baska bir kartımin asgarisi 1000 veya üstü geliyor. Şimdi acaba 1000 gelen karta borcu yatırıp aylık 500 lira limit düşürttursem nasıl olur. Çok sıkışığız kart olmasa olmuyor. Ya da kapattırdıgim kartlara fazla fazla ödersem onlar çabuk biter. Öyle mi yapsam

Merhaba bende kredi kartı borçlularındanim. 10000 rahat vardım borcum. Alışveriş terapi gibi geliyor bana. Son haftalarda bırakmaya çalışıyorum. İki kartima yapılandırma yaptırdım. Toplam 500 kusur ödüyorum onlara aylik. Kullanima kapalilar kullanamiyorum. Baska bir kartımin asgarisi 1000 veya üstü geliyor. Şimdi acaba 1000 gelen karta borcu yatırıp aylık 500 lira limit düşürttursem nasıl olur. Çok sıkışığız kart olmasa olmuyor. Ya da kapattırdıgim kartlara fazla fazla ödersem onlar çabuk biter. Öyle mi yapsam
Allah ödeme kolaylığı versin. Alış-veriş yaptığınız zamanların yerine başka bir uğraş yarar sağlar diye düşünüyorum. Kilo da vermek istısırsak zayıflayonca kendimizi de odullendirebiliriz birkac parca giysi alarak abartmadan.
Yerine ne yapabiliriz spor bana iyi geliyor. Alışverişi azalttigimda spora başlamıştım ben de.
Hem spor yapmak mutluluk hormonu salgilamamizi sağlıyor her yönden iyi oluyor.

Allah ödeme kolaylığı versin. Alış-veriş yaptığınız zamanların yerine başka bir uğraş yarar sağlar diye düşünüyorum. Kilo da vermek istısırsak zayıflayonca kendimizi de odullendirebiliriz birkac parca giysi alarak abartmadan.
Yerine ne yapabiliriz spor bana iyi geliyor. Alışverişi azalttigimda spora başlamıştım ben de.
Şu ara spora başladım ufaktan. Ekonomi başlıklarında ya da kilo verme başlıklarında takılıp kafamı alisvalışten uzaklaştırmaya calisiyorum. Kapatıp taksitlerini odedigim kartlarımi az fazla yatırmaya karar verdim. Boylece onlar bitsin önce. Sonra diğerlerine gelecek sıra

Ayrıca klasik kitapları okumaya başladım. Dünya klasiklerinden aldım indirimli sitelerden. Birkaç aydır kredi kartı kampanyaları ile çok uyguna bir sürü kitap aldım. Daha fazla harcamami engeller en azından.

Benim de toplamda 2600tl kk borcu kaldı 5 ay devam ediyor taksitler. Bitmese de ödenebilecek seviyelerde tutsam bana yeter
evet abartmadan odenecek seviye olabilir
ben birikom icin ugrasiyorum biliyorsun bakarim piyasalar duauk seyrederse nakit yerine kk kullanitim nakiti birikime atarim o donem
kafam da deli sorular

evet abartmadan odenecek seviye olabilir
ben birikom icin ugrasiyorum biliyorsun bakarim piyasalar duauk seyrederse nakit yerine kk kullanitim nakiti birikime atarim o donem
kafam da deli sorular
Cnm ben de akıllandım sayenizde... kendimce başarabildiğim nefsime hakim olabildiğim kadar işte.
Kk taksitleri aralıkta 700tl altına inecek aralık-Nisa’n ayları arasında 250tl altına inecek.
Aralıkta 1000tl gün param gelecek hemen gr yapıcam. Aslında alyansları bodurmak istiyorum da uğursuzluk getirir mi bilmem. Çeli̇k yüzük aldık onları daha çok takıyoruz

canim birbirimize faydali olmkk ne guzel
canim alyans işi size kalmis kimi hatira der kiyamaz kimi ugursuzluk der ben pek takilmam oyle seylere ama acil bir durumunuz yoksa kalsin derim hayat bu insallah zorda darda kalmazsiniz
Ben üstünü ekleyip beğendiğim bir bileziği alacaktım aslında. Kalın alyans biraz parmağımızı yordu da

Şu ara spora başladım ufaktan. Ekonomi başlıklarında ya da kilo verme başlıklarında takılıp kafamı alisvalışten uzaklaştırmaya calisiyorum. Kapatıp taksitlerini odedigim kartlarımi az fazla yatırmaya karar verdim. Boylece onlar bitsin önce. Sonra diğerlerine gelecek sıra
Çok güzel başlangıç yapmışsın. Bir alışkanlığı kaldırınça yerine yenisini koymak bir yöntem. Kitap okumak spor yapmak belki dans kurslarına gitmek. Hem kendimizi geliştiririz

Back
X