• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşürüz Kredi Kartı!

Çok güzel başlangıç yapmışsın. Bir alışkanlığı kaldırınça yerine yenisini koymak bir yöntem. Kitap okumak spor yapmak belki dans kurslarına gitmek. Hem kendimizi geliştiririz
ben hayatimda sürekli her gun spor yapma aliskanligu kazanmak istiyorum
nasil yemeksiz susuz uykusuz gun olmuuirsa aynu dercede spor da zorunlu olsun istiyorum

ben hayatimda sürekli her gun spor yapma aliskanligu kazanmak istiyorum
nasil yemeksiz susuz uykusuz gun olmuuirsa aynu dercede spor da zorunlu olsun istiyorum
Son derece haklisin. Sureklilik cok onemli. Sağlıklı yaşam için de şart spor. Ben de doğudan dönüşte kısmetse bir spor salonuna üye olup devam etmeye çalışacağım kısmetse. Oğlum olduktan sonra bfit e üye olmuştum. Oradayken beni en çok şu mutlu etmişti : Kendime zaman ayırmış olmak, kendim için birşey yapmak... hem vucudum sikilasmis daha da git olmuştum. Bu da mutlu etmişti.

Son derece haklisin. Sureklilik cok onemli. Sağlıklı yaşam için de şart spor. Ben de doğudan dönüşte kısmetse bir spor salonuna üye olup devam etmeye çalışacağım kısmetse. Oğlum olduktan sonra bfit e üye olmuştum. Oradayken beni en çok şu mutlu etmişti : Kendime zaman ayırmış olmak, kendim için birşey yapmak... hem vucudum sikilasmis daha da git olmuştum. Bu da mutlu etmişti.
cnm bende dogudayken dogumdan sonra spora gittim kendime zaman ayurmak iyi gelmisti hemwn kilolardan kurtulmustum
su an coxuk ne büyük ne kucuk onu goturemiyorum birakaxak kimse de yok aslinda en guzeli spor salonu muhabbet ortam falan iyi geliyor

cnm bende dogudayken dogumdan sonra spora gittim kendime zaman ayurmak iyi gelmisti hemwn kilolardan kurtulmustum
su an coxuk ne büyük ne kucuk onu goturemiyorum birakaxak kimse de yok aslinda en guzeli spor salonu muhabbet ortam falan iyi
Evet canım sporun dışında oryantal günleri ayrı zumba günleri ayrı onlar da dahildi eğlenceliydi ortam. salon için bekleyeceğim ben de bir süre.
Burda bazen kendim yürüyüşe çıkıyorum spor salonuna gidemedigimden bazen de esimle yuruyoruz. Evde pilatese başlamayi da planliyorum bakalım fırsat olacak mı?

Evet canım sporun dışında oryantal günleri ayrı zumba günleri ayrı onlar da dahildi eğlenceliydi ortam. salon için bekleyeceğim ben de bir süre.
Burda bazen kendim yürüyüşe çıkıyorum spor salonuna gidemedigimden bazen de esimle yuruyoruz. Evde pilatese başlamayi da planliyorum bakalım fırsat olacak mı?
ınstagramda pilatesannesi diye bi sayfa var tavsıye ederım canım vıdeolu cekımleri ck guzel kendısı de fızyoterapıst faydalı olacagını dusunuyorum

Kızlar bende fizyoterapistim sağlık konusunda sorunuz olursa yardımcı olurum her türlü elimden geldiğince omurga bel vs.

Bende bu ay 1300tl kart parası ödeyeceğim yüksek lisans yapıyorum kykya başvurdum bir sene alacağım mecburum işe girince öderim kart borcumuda temizleyeceğim böylece hem kyk faizi kredi kartı kadar fazla olmayacak devlet erken ödeyene indirim vs yapıyormuş :)

Kızlar bende fizyoterapistim sağlık konusunda sorunuz olursa yardımcı olurum her türlü elimden geldiğince omurga bel vs.

Bende bu ay 1300tl kart parası ödeyeceğim yüksek lisans yapıyorum kykya başvurdum bir sene alacağım mecburum işe girince öderim kart borcumuda temizleyeceğim böylece hem kyk faizi kredi kartı kadar fazla olmayacak devlet erken ödeyene indirim vs yapıyormuş :)
canim sana bu kamburluga karsi sirt korsesini sorayim iyi bir sey mi

Kk kartını nefsine yenik düşmeden kullanırsan bence çok güzel birşey. Biz hep öyle yaptık. Açıkçası onunla aldığımız pek çok şeyi nakit parayla alamazdık. Nakitin yoksa, e mağazalara elden taksitte yapmak istemiyorsan(çok vade farkı alıyorlar çünkü) e ihtiyacın da varsa kk kurtarıcı oluyor.

2 gun sonra kk ödeme gunu bakalim toplam borç kaca dusecek
Aylık ne kadar geliyor cnm borcun? Benim hep 3-4 nin civarıydı şimdi 2 bin civarı geliyor tekli koltuk aldım 2400tl gelecekti aralıkta. 40tl karşılığı üç taksit yaptım o yüzden aralıkta 1600tl gibi gelecek ocakta 1000tl gelecek eğer taksitli alışveriş yapmazsam.ki yapmayacağım inş :KK66:

Aylık ne kadar geliyor cnm borcun? Benim hep 3-4 nin civarıydı şimdi 2 bin civarı geliyor tekli koltuk aldım 2400tl gelecekti aralıkta. 40tl karşılığı üç taksit yaptım o yüzden aralıkta 1600tl gibi gelecek ocakta 1000tl gelecek eğer taksitli alışveriş yapmazsam.ki yapmayacağım inş :KK66:
bu ay 1000 odeyecegim gelecek ay 700 hic harcamazsam
esimin 2000bu ay onunda olunca fazla geldi
biz yaz mevsimi cok gezip bol harcadik

Benim yatak ve buzdolabı taksidim var toplam 4 e böldük bir kısmını da peşin ödedik. Aylık sadece bu ikisi 3000 tl. Aralıkta bitecek kısmetse. Onun dışında 1 -2 ufak tefek var onlar dz biter Aralıkta...
Aldığımız şeyleri en çok 4 taksit yapıyoruz diğer türlü öde öde bitmiyor.
Ocakta birşey cikmazsa birikim yspacagim borclar bitiyor:halay:

Back
X