Ya ben de gün parası alacam nasılsa deyip hediyelik bebek kıyafetleri (indirimdeydi) ve üçlü küçük çelik tencere aldım english home dan. Dışarda arkadaş ile yemek filan yedik derken kk 1800lere geldi gene.1200 tl kk var bu ay.
yine zorunlu olarak nakit bitince bikac sey aldik
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görüşürüz Kredi Kartı!
- Konu Sahibi sena9797
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- birikim kredi kartı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cnm sizin eviniz ve arabaniz vardi sanirim bazi seyleri isteyip alman normal abartmadan ve eksiye dusmedenYa ben de gün parası alacam nasılsa deyip hediyelik bebek kıyafetleri (indirimdeydi) ve üçlü küçük çelik tencere aldım english home dan. Dışarda arkadaş ile yemek filan yedik derken kk 1800lere geldi gene.
Evet cnm çok şükür. Ben biraz abarttım da normal seviyelere gelmeye çalışıyorum. Kısmetse.cnm sizin eviniz ve arabaniz vardi sanirim bazi seyleri isteyip alman normal abartmadan ve eksiye dusmeden
Evet cnm çok şükür. Ben biraz abarttım da normal seviyelere gelmeye çalışıyorum. Kısmetse.
önümüzdeki ay dengelersin inşallah.. ihtiyaç mı lüks mü diyerek ortayı bulucaz.
arkadaşlarımın ikisi doğum yaptı biri ev aldı.. hiç hediye de alamadım şu an durumumu biliyorlar diye teselli ediyorum kendimi
önümüzdeki ay dengelersin inşallah.. ihtiyaç mı lüks mü diyerek ortayı bulucaz.
arkadaşlarımın ikisi doğum yaptı biri ev aldı.. hiç hediye de alamadım şu an durumumu biliyorlar diye teselli ediyorum kendimi
Merhaba sizi okudukça geçmişimi hatırlıyorum..
Sizin durumunuzda kk bir dert değil, tam tersi bir çözüm. Kimseye boyun bükmüyorsunuz.
Biz yıllarca kk dondürerek herşeyin altından kalktık. Hiç korkmayın. Tatillere bile gittik, siz tam tersi yaşadığınıza odaklanın, hiç korkmayın hepsi geride kalıyor
Merhaba sizi okudukça geçmişimi hatırlıyorum..
Sizin durumunuzda kk bir dert değil, tam tersi bir çözüm. Kimseye boyun bükmüyorsunuz.
Biz yıllarca kk dondürerek herşeyin altından kalktık. Hiç korkmayın. Tatillere bile gittik, siz tam tersi yaşadığınıza odaklanın, hiç korkmayın hepsi geride kalıyor
nasıl iyi geldi yorumunuz yaşayan birinin yazması stresten dudağım uçukladı :)
nasıl iyi geldi yorumunuz yaşayan birinin yazması stresten dudağım uçukladı :)
Bizim ev sartlarimizda kotuydu cok kotuydu dusununki duzgun 1 yatak ve dus senede 1 hafta tatilimizdeydi. Ama bazi seylerden annem hic mahrum birakmadi.
Daha buyugunu yazayim ben 5 kurus birikim olmadan evlilik isine girdim benim nisan yaptigim ay kardesim atandi 5 kurus almadan parasini salona verdi. Hangi hikayeyi anlatayimki.. cok guzel anilar biriktirdik ve gercekten yedik. Bir tavsiyem daha olacak cocuklarinizi markete ayda 1 goturun limit verin istediklerini alsinlar. Biz o zamanlar migrosa giderdik tek market oydu.. hic korkmayin.. ben size cok msj yazdim cok sevindim ev tutmaniza.. saglik.olsun gerisi gelir
70 yaşına gelmis biri hiç para biriktirmemis.cok pişman olmuş keşke birazda kenara koysaydım diye..gene o yaşta birisi para biriktirmiş.. bu yaşta ne yapacam keşke bu parayı yeseydim demiş.. sonuç.. hayatta hiç kimse yaptığından memnun olmuyor...yediysen iyiki yedim.birimtirsiysen iyiki biriktirdim.keske demek ise yaramıyor.. geçen haberlerde bir kapıcının inanılmaz serveti cıktı.. yıllar olmuş öleli daha kardeşler paylaşamamış mahkemelikler..hayatta yememiş içmemiş birikim yapmış.. neye yaramış.. herşeyin hayırlısı.. takılıp kalmayın borçlara.. ne varlığa çok sevinelim ne yokluğa çok üzülelim.
Kizlar merhaba bende ne güzel nisan ayında kredi kartina elveda demistim. Hatta her ay o kredi karti asgari tutari kadar para ayirip altin yatirimida yapmistim. Fakat yazın hersey üst üste geldi arabanin sigortasi fennisi bebek eşyaları derken kredi kartini yeniden kullanmaya basladik maalesef. Yaklasık 9 bin kadar borcumuz oldu. Benim maaşım zaten krediye gidiyor esimin maasiyla geciniyoruz.şimdi size sorum şu: bu ay gün parası alcam 2bin tl onu kk yatircam geriye kalan borcu ya taksitle ödeyip bebege takilan altinlari saklicam ya da bebege takilanlarla kk kapatip her ay gene altin alip onlari yerine koymaya çaliscam. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz
Kizlar merhaba bende ne güzel nisan ayında kredi kartina elveda demistim. Hatta her ay o kredi karti asgari tutari kadar para ayirip altin yatirimida yapmistim. Fakat yazın hersey üst üste geldi arabanin sigortasi fennisi bebek eşyaları derken kredi kartini yeniden kullanmaya basladik maalesef. Yaklasık 9 bin kadar borcumuz oldu. Benim maaşım zaten krediye gidiyor esimin maasiyla geciniyoruz.şimdi size sorum şu: bu ay gün parası alcam 2bin tl onu kk yatircam geriye kalan borcu ya taksitle ödeyip bebege takilan altinlari saklicam ya da bebege takilanlarla kk kapatip her ay gene altin alip onlari yerine koymaya çaliscam. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz
bu cevabı bence en iyi siz bilebilirsiniz altın suanda düşüyo zarar edicek olabilirsiniz bozmak mantıklı mı? Yinede elde hazır birikim var kk faizleri her ay size max 100 tl gelir diye düşünüyorum 3-4 ayda kapatırım diyorsanız borcu bence altınlara dokunmayıp borcu ödeyin
Iste benim sorunum maalesef orda başlıyor. Ekonomi kismi anladigim bisey degil. Hep kararsız kalıyorum. Eşim altin bozdurma taraftarı ama ben elimizdekindende olmak istemiyorum. 3-4 aya kapanmasi zor bebek olcagi için onunda masraflari olacak. Ama şu yönüde var normalde çok gezen disarda cok para harcayan çiftiz. Çocuk olunca gezemicezde. Onun parasi kurtarir mi diye dusunuyorum. Anlayacagin asiri kararsizimbu cevabı bence en iyi siz bilebilirsiniz altın suanda düşüyo zarar edicek olabilirsiniz bozmak mantıklı mı? Yinede elde hazır birikim var kk faizleri her ay size max 100 tl gelir diye düşünüyorum 3-4 ayda kapatırım diyorsanız borcu bence altınlara dokunmayıp borcu ödeyin
bence 2bini yatırdıktan sonra kk ya elinizden geldıgınce dokunmamaya calısın taksıt taksıt odeyın altınlara da dokunmayın zaten dusuk suan sıze bı karı olmayacak bozdurmanın.Kizlar merhaba bende ne güzel nisan ayında kredi kartina elveda demistim. Hatta her ay o kredi karti asgari tutari kadar para ayirip altin yatirimida yapmistim. Fakat yazın hersey üst üste geldi arabanin sigortasi fennisi bebek eşyaları derken kredi kartini yeniden kullanmaya basladik maalesef. Yaklasık 9 bin kadar borcumuz oldu. Benim maaşım zaten krediye gidiyor esimin maasiyla geciniyoruz.şimdi size sorum şu: bu ay gün parası alcam 2bin tl onu kk yatircam geriye kalan borcu ya taksitle ödeyip bebege takilan altinlari saklicam ya da bebege takilanlarla kk kapatip her ay gene altin alip onlari yerine koymaya çaliscam. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz
Ya bende asla bozdurma taraftarı degilim en azindan elimin altinda bisey bulunsun istiyorum. Ama eşimde bir an önce bitirelim diyo beyinler yanık yani :) bakalim altin düşüşte falan diyerek ikna ettim ama 3-4 ay beklerim eğer zorlanirsak bozdururuz diyo. Becerememekten korkuyorum. Çünkü dedigim gibi para işlerini beceremiyorum bi türlübence 2bini yatırdıktan sonra kk ya elinizden geldıgınce dokunmamaya calısın taksıt taksıt odeyın altınlara da dokunmayın zaten dusuk suan sıze bı karı olmayacak bozdurmanın.
kendıne bi defter yapıp harcamalarını yazabılırsın gereki gereksız gormus olursun boylelikleYa bende asla bozdurma taraftarı degilim en azindan elimin altinda bisey bulunsun istiyorum. Ama eşimde bir an önce bitirelim diyo beyinler yanık yani :) bakalim altin düşüşte falan diyerek ikna ettim ama 3-4 ay beklerim eğer zorlanirsak bozdururuz diyo. Becerememekten korkuyorum. Çünkü dedigim gibi para işlerini beceremiyorum bi türlü
Evet biraz plan program lazım. Tesekkür ederim. Artik biktim evlendigimden beri hep bi borç. Gereksiz degil evet yatirim yaptik ama bu borclar insan psikolojisini bozuyor. Şoyle maasimi alip 1 ayda olsa gerekli gereksiz harcamak istiyorum artik hiç bişey dusunmeden :)kendıne bi defter yapıp harcamalarını yazabılırsın gereki gereksız gormus olursun boylelikle
Bizim ev sartlarimizda kotuydu cok kotuydu dusununki duzgun 1 yatak ve dus senede 1 hafta tatilimizdeydi. Ama bazi seylerden annem hic mahrum birakmadi.
Daha buyugunu yazayim ben 5 kurus birikim olmadan evlilik isine girdim benim nisan yaptigim ay kardesim atandi 5 kurus almadan parasini salona verdi. Hangi hikayeyi anlatayimki.. cok guzel anilar biriktirdik ve gercekten yedik. Bir tavsiyem daha olacak cocuklarinizi markete ayda 1 goturun limit verin istediklerini alsinlar. Biz o zamanlar migrosa giderdik tek market oydu.. hic korkmayin.. ben size cok msj yazdim cok sevindim ev tutmaniza.. saglik.olsun gerisi gelir
mesaj yazan üyelere göz aşinalığım var hatırlıyorum sizi :)
insana bir güç geliyorki böyle hayatları okudukça.. iyiki varsınız
bugün gazetede 2019 ocak memur maaş zammı % 11.14 olacağını okudum. enflasyona karşı her ne kadar paramız erise de çok şükür ki düzenli yatan bir maaşımız var ne kadar şükretsek az.
yaklaşık bu zam 350 tl olacak benim maaşım için ve bu miktarda kredi kartı eşya borcumu ödemek için kullanılacak... bu borçlar nasıl bitecek allahım diyip her gün ekstre kontrolü yapmak ... stresssss
kredi kartına yaptığım ödemelerden sonra ödediğim miktar kadar limiti düşüreceğim ki tekrar dolmasın.
işte böyleee...
yaklaşık bu zam 350 tl olacak benim maaşım için ve bu miktarda kredi kartı eşya borcumu ödemek için kullanılacak... bu borçlar nasıl bitecek allahım diyip her gün ekstre kontrolü yapmak ... stresssss
kredi kartına yaptığım ödemelerden sonra ödediğim miktar kadar limiti düşüreceğim ki tekrar dolmasın.
işte böyleee...
Buna da şükür cnm . Borç bir şekilde bitiyor huzur sağlık mutluluk olsunbugün gazetede 2019 ocak memur maaş zammı % 11.14 olacağını okudum. enflasyona karşı her ne kadar paramız erise de çok şükür ki düzenli yatan bir maaşımız var ne kadar şükretsek az.
işte böyleee...