- 23 Ağustos 2012
- 49.423
- 228.938
-
- Konu Sahibi antepfistigi
Benim instagramım yok. Whatsappta bir profilim vardı onu görmüş sanırım tanışmak istemiş ama onu ilk etapta çeken mesleğim, arkadaşımın hanım ve tatlı bir kız olduğumu söylemesi bir de yaşım olmuş sanırım. Çünkü kendisinden küçük olsun istiyormuş beyefendi hayatındaki kızın.
Çünkü başta samimi içten konuşuyorduk hani insan merak eder niye böyle soğuk davrandj birden diye. Bir de gerçekten ben mi evham yaptım, konuşmayı gerçekten devam ettirmek beni tanımak istiyor mu görmek istedim yalan yok. İstemiyormuş ki işine geldi orada bitti konuşmaİyi de siz istememişsiniz o da anlayışla karşılamış niçin yeni tanıştığınız birinden ısrarcı olmasını , davranışınızın ardındaki nedeni merak etmesini istiyorsunuz ki.Bu ancak iyi bir tanışmadan sonra bitirmek istediğinizde olur , olursa bence.Sürekli Fotoğraf atması bence de rahatsız edici.Hem de boydan at ne
Benim öyle bir düşüncem yoktu kiEee neden istediği belli değil mi, adamın adı savcı ama beyni abazan ergen beyni erişkin kadınla olmaya korkup küçük kızları kovalıyor ancak. Eşşek kadar üstelik savcı bir adamın öğrenci bir kızla ne işi olur Allah aşkına?? Herkes yaşıtıyla olsun, sen neden yaşıtlarına bakmıyorsun? Bu kafayla gidersen daha çoook acaip tiplere av olursun.
O sırada otuzunda olan benYahu bir de 21 yaşındasın ne yapacaksın 30una merdiven dayayan biriyle ya adamın içi geçtiğinde senin en cıvıl cıvıl yaşların olacak yaş farkı çok değil ama yaşlar çok uyumsuz beybi.
İçi geçmiş bneO sırada otuzunda olan ben
haklısınız da bilemedim ki işte baştaki efendi tavrı hoşuma gitmişti yaşıtlarım rahat cıvık tipler oluyor hoşlanmıyorum. Belki bu farklı olur sandım ama bu da öyleymişYahu bir de 21 yaşındasın ne yapacaksın 30una merdiven dayayan biriyle ya adamın içi geçtiğinde senin en cıvıl cıvıl yaşların olacak yaş farkı çok değil ama yaşlar çok uyumsuz beybi.
Kendi kulvarında yaşında biriyle flört etmen daha iyi. En güzel dönemlerdesin şu anhaklısınız da bilemedim ki işte baştaki efendi tavrı hoşuma gitmişti yaşıtlarım rahat cıvık tipler oluyor hoşlanmıyorum. Belki bu farklı olur sandım ama bu da öyleymiş
İnanın burcunu bile bilmiyorum daha ve kendisi 20 foto atıp benden de aynı performansı bekliyor. Görselliği bu kadar ön planda tutan biriyle zaten sürmezdi. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinSanırım aslan erkeği :) bence iyi etmişsiniz . Beyfendinin tavrı çırkın. Siz okulunuza bakın. İnsan tanımaya devam edin. Bu adama takılıp kalmayın
Evet savcılığın verdiği bir hava çok fazla var ve övgüler yağdırmamı bekledi onu ben de anladım. Genç duruyorsun bayağı bilmesem daha küçük sanırdım dedim nezaketen ki bu da iltifat sayılır bence. Ne güzel işte yaşlarımız yakın durur dedi sonra beni boydan göremeyince terslediFotoğraflarını atıp kendine övgü alacaktı.
İstediği kadar çirkin olsun zaten, savcı kendisi sonuçta. Onun verdiği özgüven var, övgü de istiyor. Onu denemek istemiş ama olmamış.
Daha önce adam akıllı bir ilişki yaşamamış izlenimi verdi bu hareketi bana.
Ama sizi beğenmeme durumu yok bence, sadece daha fazla incelemek istedi.
Yalvarsın gibi bir ifadem olmadı? Kimse bulunmaz hint kumaşı değil niye peşimden koşturmak isteyeyim yorayım işleri yokuşa süreyim, kaldı ki ben o hiç görüşmediğim kişiyi bile önemsiyorum ki bak burada başlık açıyorum. Tanışmak isteyen ilk adımı atan o. Normal insan merak eder 5 dk önce içten davranan biri neden geri çekildi kendini kötü hissediyor diye.Ay nolacaktı yüz yüze bile görmediğin adam yalvarıp peşinden mi koşacaktı. Garip olan sensin.
Arkadaşın sorarsa aynen söylersin hoşlanmadığın durumlarını.Kulagina gider zaten.Kendinde hata bulup düzeltecekse kendini tekrar adım atar,ama davranışında bir yanlışlık görmüyorsa aramayabilir.Hic takma.Yok hiç arayıp sormadı zaten 2 gündür. Arkadaşıma da konuşmak istemedi kötü hissetmiş kendini demiş. Hiç sorgulama yok acaba neden, ben mi sebep oldum vs diye
Çok teşekkür ederim zarif yorumunuz ve empatiniz içinYorumlarda sana ozguvensiz, abartılı hareket vs vs diyenleri hiç takma. Doğru yapmışsın. Bu yaşta bu olgunlukta olmanı da takdir ettim. Keşke tüm genç kızlar rahatsız oldukları durumlarda dur demeyi bilseler. Kendi kıymetlerini anlasalar.
Normalde senin yaşında kızlar adamlardaki yanlış hareketleri görmezden geliyorlar hormonların etkisiyle. Ya da 'aman ben bunu duzeltirim' hayallerine kapiliyolar.
Yani kısacası sen rahatsız hissettiysen kimsenin başka bisey demeye hakkı yok. Sen ne hissediyorsan o.
Çok haklısınız teşekkür ederimArkadaşın sorarsa aynen söylersin hoşlanmadığın durumlarını.Kulagina gider zaten.Kendinde hata bulup düzeltecekse kendini tekrar adım atar,ama davranışında bir yanlışlık görmüyorsa aramayabilir.Hic takma.
Kendini bı b.k sanan biriymiş. Uzak dur.Merhaba hanımlar, 21 yaşındayım şu an ve diş hekimliği öğrencisiyim. Bir süre önce bir savcıyla flört durumumuz oldu. Kendisi 28 yaşında. Ortak bir arkadaşımız vesilesiyle oldu ben şansa onunla beraberken aramışım kız da benden bahsetmiş sanırım laf arasında. O da merak ettiğini tanışmak istediğini söylemiş. Arkadaşım bana durumu anlattığında "numaranı verebilir miyim" diye sordu. Tamam dedim çünkü arkadaşım bayağı övdü çocuğu. Velhasıl whatsapptan konuşmaya başladık. Beni çok nazik ve nahif bulduğunu vs belirtti güzelce konuşuyorduk derken 10 dk oldu olmadı fotoğrafını attı ve beni de görmek istediğini söyledi. Bana biraz hızlı geldi bu tavır ama neyse deyip attım fotoğrafımı. Bu arada onu pek beğenmedim benden çok büyük duruyordu ama saygısızlık yapmadım tabii ki. Hatta daha genç durduğunu falan söyledim. Nezaket olsun diye. O beni görünce önce "aa merhaba, memnun oldum" dedi sonra da "ben boydan attım sen niye öyle atmadın" dedi. Bu beni sinirlendirdi. Yani tavrı çok çiğ geldi. Çok boydan fotoğrafım yok çünkü çekenim yok. Fiziğim gayet normal o konuda bir çekincem yok ama ne bileyim zaten görüşürsek görürsün bu tavır çok kaba geldi bana daha girişten. Beni beğenmediğini hissettim. Kusura bakma beğendiremedik sana dedim. Şaka yaptım ya deyip kendi fotoğraflarını atmaya devam etti. Benim böyle bir isteğim olmamıştı. Daha doğru düzgün birbirimizi tanımadan fotoğraf bombardımanı beni rahatsız etti. Açmadım görselleri ve gelmedi fotoğraf, neyse önemli değil zaten dedim yalandan. Aa çok ayıp deyip güldü ve yine bir sürü fotoğraf attı. Ben yine bir şey demedim ve aa kim çekti güzel çekmiş vs dedim bu sefer bir 15 dk falan cevap vermedi. Ben nedense beni beğenmediğini düşündüm, verdiği tepkiye biraz üzüldüm ve onun da bu kadar görselliğe meraklı olması hoşuma gitmedi. Bence konuşmayı burada noktalasak daha iyi. İyi akşamlar yazdım. Sonra bana döndü "kapı çalmıştı bakamadım, neden böyle istiyorsun anlamadım dedi. Ben de "nedense kendimi huzursuz hissettim ve bu histen pek hoşlanmadım" dedim. O da "peki, anlamadım ama ısrarcı olamam. Afedersin" yazdı. Bu şekilde bitti konuşma. Ben zaten doğru karar olduğunu orada anladım çünkü hiç itiraz etmedi ya da neden öyle hissettin bir şey mi yaptım vs diye bile sormadı işine geldi. Bu olay burada kapandı sanırım ama ben kendimi çok üzgün hissediyorum. Sizce ben mi abarttım siz olsanız ne yapardınız? Çirkin olduğumu cidden düşünmüyorum hatta kendimi seviyor, beğeniyordum ama çok incitti o tavrı falan. Özgüvenim kırıldı. Benden büyük kişilerin yorumlarına, tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.