Görüştüğüm kişi sanırım beni beğenmedi. Sizce doğru mu yaptım?

Yani konu baştan aşağı saçmalık. Sen 20 yaşında kızsın ne işin var koca adamla ... 21 yaşındaki kız okulda ünv flörtü yapar, yaşıtı çocuklarla takılır o kadar. Sen hayatın doğal gidişine aykırı iş yapıp olmayacak biriyle takılırsan olacağı budur adam abazanca da davranır saçmalar da ... ayrıca boydan foto nedir kardeşim satılık at mısın, pazarda alınıp satılan köle misin mide bulandırıcı

Eee neden istediği belli değil mi, adamın adı savcı ama beyni abazan ergen beyni erişkin kadınla olmaya korkup küçük kızları kovalıyor ancak. Eşşek kadar üstelik savcı bir adamın öğrenci bir kızla ne işi olur Allah aşkına?? Herkes yaşıtıyla olsun, sen neden yaşıtlarına bakmıyorsun? Bu kafayla gidersen daha çoook acaip tiplere av olursun.

Çünkü başta samimi içten konuşuyorduk hani insan merak eder niye böyle soğuk davrandj birden diye. Bir de gerçekten ben mi evham yaptım, konuşmayı gerçekten devam ettirmek beni tanımak istiyor mu görmek istedim yalan yok. İstemiyormuş ki işine geldi orada bitti konuşma

Benim öyle bir düşüncem yoktu ki arkadaşımın kuzeni kendisi ve arkadaşım o kadar övdü ki hem onun hatırı için kırmak istemedim hem de merak ettim. Burada kaç kadınız savcı denince hepimizin aklına ağır, ölçülü efendi bir tip gelmez mi üç aşağı beş yukarı? Yaşıtlarım gibi boydan at foto at, bilmem ne diyecek laubali ergen tavırlı bir adam çıkacağını tahmin edemedim takdir edersiniz ki..

Yahu bir de 21 yaşındasın ne yapacaksın 30una merdiven dayayan biriyle ya adamın içi geçtiğinde senin en cıvıl cıvıl yaşların olacak yaş farkı çok değil ama yaşlar çok uyumsuz beybi.
haklısınız da bilemedim ki işte baştaki efendi tavrı hoşuma gitmişti yaşıtlarım rahat cıvık tipler oluyor hoşlanmıyorum. Belki bu farklı olur sandım ama bu da öyleymiş

Fotoğraflarını atıp kendine övgü alacaktı.
İstediği kadar çirkin olsun zaten, savcı kendisi sonuçta. Onun verdiği özgüven var, övgü de istiyor. Onu denemek istemiş ama olmamış.
Daha önce adam akıllı bir ilişki yaşamamış izlenimi verdi bu hareketi bana.
Ama sizi beğenmeme durumu yok bence, sadece daha fazla incelemek istedi.

Sanırım aslan erkeği :) bence iyi etmişsiniz . Beyfendinin tavrı çırkın. Siz okulunuza bakın. İnsan tanımaya devam edin. Bu adama takılıp kalmayın
İnanın burcunu bile bilmiyorum daha ve kendisi 20 foto atıp benden de aynı performansı bekliyor. Görselliği bu kadar ön planda tutan biriyle zaten sürmezdi. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Evet savcılığın verdiği bir hava çok fazla var ve övgüler yağdırmamı bekledi onu ben de anladım. Genç duruyorsun bayağı bilmesem daha küçük sanırdım dedim nezaketen ki bu da iltifat sayılır bence. Ne güzel işte yaşlarımız yakın durur dedi sonra beni boydan göremeyince tersledi

Bence beğenmedi çünkü insan beğendiği kişiye hatta beğenmediği kişiye bile aa merhaba diye bir tepkiden ziyade nezaketen de olsa tatlıymışsın falan der bari.

Ay nolacaktı yüz yüze bile görmediğin adam yalvarıp peşinden mi koşacaktı. Garip olan sensin.
Yalvarsın gibi bir ifadem olmadı? Kimse bulunmaz hint kumaşı değil niye peşimden koşturmak isteyeyim yorayım işleri yokuşa süreyim, kaldı ki ben o hiç görüşmediğim kişiyi bile önemsiyorum ki bak burada başlık açıyorum. Tanışmak isteyen ilk adımı atan o. Normal insan merak eder 5 dk önce içten davranan biri neden geri çekildi kendini kötü hissediyor diye.

Yorumlarda sana ozguvensiz, abartılı hareket vs vs diyenleri hiç takma. Doğru yapmışsın. Bu yaşta bu olgunlukta olmanı da takdir ettim. Keşke tüm genç kızlar rahatsız oldukları durumlarda dur demeyi bilseler. Kendi kıymetlerini anlasalar.
Normalde senin yaşında kızlar adamlardaki yanlış hareketleri görmezden geliyorlar hormonların etkisiyle. Ya da 'aman ben bunu duzeltirim' hayallerine kapiliyolar.

Yani kısacası sen rahatsız hissettiysen kimsenin başka bisey demeye hakkı yok. Sen ne hissediyorsan o.

Yok hiç arayıp sormadı zaten 2 gündür. Arkadaşıma da konuşmak istemedi kötü hissetmiş kendini demiş. Hiç sorgulama yok acaba neden, ben mi sebep oldum vs diye
Arkadaşın sorarsa aynen söylersin hoşlanmadığın durumlarını.Kulagina gider zaten.Kendinde hata bulup düzeltecekse kendini tekrar adım atar,ama davranışında bir yanlışlık görmüyorsa aramayabilir.Hic takma.

Çok teşekkür ederim zarif yorumunuz ve empatiniz için Hassas biri olduğumu farkında ve rahatsız olduğumu belirttiğim halde hiç sormadı, telafi etme girişimi olmadı. Demek ki o da ayıp olmasın diye götürecekti konuşmayı zaten. Rahatsız olduğumuz durumları belirtmek önemli herkesin zamanı ve hisleri kıymetli. Boşa harcamaya gerek yok. Belli ki düşünce yapılarımız farklı onun iletişim anlayışı görsellik. Ben daha çok fikirlere önem veriyorum. Baştan bitmesi belki de en doğrusu oldu.

Insan hic gormedigi biriyle neden konuşsun? Bir kamyon foto yollanmasina gerek yok ama konusacaksaniz tabi ki oncesinde birbirnizi goreceksiniz her türlü yani ne demek hizli geldi. Gorucude bile önce foto gosteriliyor.
Hic tanimadigi birinin gorusmeyelim huzursuz hissediyorum demesine neden yok konusalim diye israr etsin?
Cokta bir sey demek istemiyorum yasiniz kucuk ama cok sacma beklentileriniz var.

Bazi kadinlar olarak istiyorsunuz ki adama merhaba der demez size takintili olsun. Yani sizi cok begense bile NORMAL kafada bir erkek red edildiginde kendisiyle ilgilenilmediginde biyerden sonra uzaklaşir.
Tanimiyor etmiyor fotonuzu bile dogru durust gormemis adam niye peşinizde olsun?
Hem takintili erkekler sikayet ediyorsunuz hem de en ufak parmaginizi kipirdatmadan o adam sizin takintili faniniz olsun istiyorsunuz.
Biri daha vardi siizin gibi hem adamla ilgilenmiyor yazmadan yazmiyor ama adam peşinde koşsun durduk yere...

Kendini bı b.k sanan biriymiş. Uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…