Görüştüğüm kişi sanırım beni beğenmedi. Sizce doğru mu yaptım?

Adamın sizi begenmeme durumu yok ki siz onu begenmemissiniz zaten kendiniz yazmışsınız beğenmedim diye 15 dk geç cevap verdi diye trip yapmışsınız adam da demek ki sizin düşündüğünüzü düşündü beni beğenmedi o yüzden bahane buldu diye.

Bide azarlar gibimi itici demek az kalir. Ama aaa merhaba demesinde bi sey yok bence.

Beni anlayan birinin olması o kadar mutlu etti ki çok teşekkür ettim. Abartıyorsun, iticisin vs diyen oldu da kimseye bir saygısızlığım olmadı kendi hissettiğimi yazdım sadece niye öyle düşündüler anlayamadım..

iticilikte çığır açmış çünkü öncesinde.
Off ya bunları sen mi diyorsun ve herkese beğenmedim atiyorsun şimdi beni konuşturma bebem
Neyse konu sahibi adam gayet beğenmiş ama siz baya bi özgüvensiz davranmışsınız nerden anladın beğenmediğini adam senden foto isteyip durmuş kendide atmış insan beğenmediği birine bu kadar yazıp foto atar mı 15dk cevap vermemiş miş asıl siz fotolarinı açmayarak ne yapmaya çalıştınız

karşı tarafta da aşırı ego varmış. Yakışıklı mı bari bay ego.
Hayır öyle yakışıklı vaov biri değil çirkin de değil. Normal bir insan ben görünüşe o kadsr takan biri değilim onda etkilendiğim şey fotoğraf atmamızdan önceki tavrı efendiliği olmuştu sonra birden laubaliliğe başladı. Sanırım onun için görsellik daha önemli

20 fotoğraf atıyorsa öyleymiş demek.

İlk günden fotoğraf isteyen birine göndermezdim. Her şeyin bir usulü var. Adam sizi beğendi ya da beğenmedi bu çok da önemli değil, sağlıklı ilişki yaşanabilecek erkek profili çizmiyor. Bir de daha 21 yaşındasınız, hayatın tadını çıkarın. Bu yaşta görücü usulü tanışmak çok gereksiz.

Evet ya yanlış anlamışım kusura bakmayın kafam dağınık biraz
Fark ettim yanlis yere bide buna uzulmeyin diye teyit etmek istedim . Cok hassas bi kalbiniz var ama lutfen ayrintiya girmeden dusunun. Yoksa gereksiz yere cok uzulursunuz hayatta. Yazan arkadaslar uc asagi bes yukari ayni seyi yazmislar zaten, sizde dusunup tartin bakis acinizi degistirmeye calisin.

İnstagram kullanmıyorum. Elbette merak eder insan bir iki fotoğraf da attım ama daha 10 dk olmuş tanışalı adam 20 fotoyu peş peşe atıyor. Boydan at falan diyor. Tavır kötü hissettirdi

Evet maalesef çok hassas ve narin bir yapım var hiç sevmiyorum bunu. Beni üzen şey de bunu fark edecek kadar akıllı olup tavrının beni kırdığını anlayamayacak kadar duyarsız bir adam çıkması oldu.

İnstagram kullanmıyorum. Elbette merak eder insan bir iki fotoğraf da attım ama daha 10 dk olmuş tanışalı adam 20 fotoyu peş peşe atıyor. Boydan at falan diyor. Tavır kötü hissettirdi
Kotu zaten adamin tum arsivi sizde isteseniz uc boyutlu taramasini cikarirsiniz tum tuslara basmis, sacmalik

Dakika hususu yanlış anlaşılmış onu belirttim yorumlarda. Süreci anlatırken belirttiğim bir detaydı sadece yoksa 15 dk çok normal yahu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…