- 28 Ocak 2009
- 33.629
- 54.429
-
- Konu Sahibi antepfistigi
Bide azarlar gibimiBen dış görünüşe takılmadım o kadar baştaki tavrını sevmiştim ve görüşürdüm de öyle devam etse. Ama ben ona nazik yorum yapmama rağmen onun beni azarlar gibi ben boydan atıyorum sen niye atmıyorsun ya da işte aa merhaba falan yapması bana biraz itici geldi. Soğutan şey o oldu
Beni anlayan birinin olması o kadar mutlu etti ki çok teşekkür ettim. Abartıyorsun, iticisin vs diyen oldu da kimseye bir saygısızlığım olmadı kendi hissettiğimi yazdım sadece niye öyle düşündüler anlayamadım..Hayırr.çok haklısın.dibine kadar haklısın.eee buluşunca göreceksin boyunu posunu zaten.tanışmak istediğin birine de ayıracak bir saatin yok mu yani? Tek kriterin fiziki mi? Ben de aynı deneyimleri yaşamıştım.ilk aklımdan geçen kurbanlık mi seçiyorsun olmuştu? Oldu olacak dişlerini falan da at.o yaşta da aynı düşünüyorudm şimdi de aynı düşünüyorum.
Siz onu erkege dediniz sanirim ama konu sahibesi kendisine dediniz gibi anlamis sanki.Benzer deneyimlerden geçmiştim çünkü.okurken o durumlar aklıma geldi.sinir oldum.seninle tıpatıp aynı tepkileri verirdim.
Off ya bunları sen mi diyorsun ve herkese beğenmedim atiyorsun şimdi beni konuşturma bebemiticilikte çığır açmış çünkü öncesinde.
karşı tarafta da aşırı ego varmış. Yakışıklı mı bari bay ego.Bilmiyorum hani meraktan ilk etapta atarsın ama peş peşe 20 fotoğraf atmak bence hoş değil
Evet ya yanlış anlamışım kusura bakmayın kafam dağınık birazSiz onu erkege dediniz sanirim ama konu sahibesi kendisine dediniz gibi anlamis sanki.
Yok.amcamsıymış.karşı tarafta da aşırı ego varmış. Yakışıklı mı bari bay ego.
Hayır öyle yakışıklı vaov biri değil çirkin de değil. Normal bir insan ben görünüşe o kadsr takan biri değilim onda etkilendiğim şey fotoğraf atmamızdan önceki tavrı efendiliği olmuştu sonra birden laubaliliğe başladı. Sanırım onun için görsellik daha önemlikarşı tarafta da aşırı ego varmış. Yakışıklı mı bari bay ego.
Yallah teyzelere o zamanYok.amcamsıymış.
20 fotoğraf atıyorsa öyleymiş demek.Hayır öyle yakışıklı vaov biri değil çirkin de değil. Normal bir insan ben görünüşe o kadsr takan biri değilim onda etkilendiğim şey fotoğraf atmamızdan önceki tavrı efendiliği olmuştu sonra birden laubaliliğe başladı. Sanırım onun için görsellik daha önemli
Fark ettim yanlis yere bide buna uzulmeyin diye teyit etmek istedimEvet ya yanlış anlamışım kusura bakmayın kafam dağınık biraz
İnstagram kullanmıyorum. Elbette merak eder insan bir iki fotoğraf da attım ama daha 10 dk olmuş tanışalı adam 20 fotoyu peş peşe atıyor. Boydan at falan diyor. Tavır kötü hissettirdibence foto görmek istemesi normal. hiç hoşlanmayacağı, neye benzediğini bilmediği kızla neden yazışşsın görüşsün. bombardımanı bilmem ama bir iki foto değiş tokuşu yapılabilirdi yada direk instanızı verirdiniz falan.
Evet maalesef çok hassas ve narin bir yapım var hiç sevmiyorum bunu. Beni üzen şey de bunu fark edecek kadar akıllı olup tavrının beni kırdığını anlayamayacak kadar duyarsız bir adam çıkması oldu.Fark ettim yanlis yere bide buna uzulmeyin diye teyit etmek istedim. Cok hassas bi kalbiniz var ama lutfen ayrintiya girmeden dusunun. Yoksa gereksiz yere cok uzulursunuz hayatta. Yazan arkadaslar uc asagi bes yukari ayni seyi yazmislar zaten, sizde dusunup tartin bakis acinizi degistirmeye calisin.
Kotu zaten adamin tum arsivi sizde isteseniz uc boyutlu taramasini cikarirsiniz tum tuslara basmis, sacmalikİnstagram kullanmıyorum. Elbette merak eder insan bir iki fotoğraf da attım ama daha 10 dk olmuş tanışalı adam 20 fotoyu peş peşe atıyor. Boydan at falan diyor. Tavır kötü hissettirdi
Çok doğru. Fazla rahat ya da özgüvenli mi bilemedim ama hoş değil benceKotu zaten adamin tum arsivi sizde isteseniz uc boyutlu taramasini cikarirsiniz tum tuslara basmis, sacmalik
Dakika hususu yanlış anlaşılmış onu belirttim yorumlarda. Süreci anlatırken belirttiğim bir detaydı sadece yoksa 15 dk çok normal yahu:)Boydan fotoğraf istemesi ve sürekli fotoğraf atması beni de rahatsız ederdi, soğuturdu açıkçası. Kendini beğenmiş ve hafif egosu olan biri sanırım. Ama hemen alınıp konuşmayı bu şekilde sonlandırmanızda saçma. Saatler geçmemiş ki sadece 15 dakika geçmiş aradan.