Görüştüğüm kişi sanırım beni beğenmedi. Sizce doğru mu yaptım?

Bu konuda sanırım haklısınız dün de aynı uyarıyı yapan birkaç üye oldu. Ben nezaket sınırını aşmayayım, kendini kötü hissetmesin diye düşündüm ama o beni beğenmese ya da bir kusur bulsa belki direkt ifade edebilir ya da konuşmayı kesebilirdi de. İnsanların saygıyı hak etmesi gerektiği gibi nezaketi de hak etmesi gerekiyor sanırım. Bu da zamanla tanıdıkça olacak bir durum. Çok teşekkür ederim:)

Ya iyisi de var kötüsü de. Kaç bir kişilik kocaman camia. Efendisi de var ahlaklısı da böyle senin muhatap olduğum gibi ergeni de.
İnsanlar hakim savcı diyince gözünde büyütüyor ama benim için mesela direkt eleme sebebi. Çünkü ben daha risk alan erkek seviyorum. Doktor, hakim, savcı , öğretmen erkek bana hemcinsim gibi geliyor devlet memuru olduğu için.
Bak mesela kardeşimle yazışmalarımı paylaşayım random gülen, bilgisayar oyunu oynayan düz çocuk işte. Savcı diye aman aman bir şey sanıyorlar da mesleğin içi hiç öyle değil gsgsgsgsgs.Oooo Sayın savcım dediklerinde gülesim geliyor. Ama 21 yaşında öğrenci kızla birliktelik meslek içinde de hiç tasvip edilmez. Hayat maratonunda aynı kulvarda değilsiniz. Sen genceciksin daha. Hakim savcı doktor veyahut başka meslek inan hiç farketmiyor. Mezun olup iş hayatına atılınca sen de göreceksin senin bu mal kim ya dediğin meslektaşın hocam hocam diye saygı görecek. O zaman anlayacaksın

Eklentiler

• IMG_0077.jpeg
    86,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_0078.jpeg
    92 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_0079.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0080.jpeg
    99,3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0081.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0082.jpeg
    93,1 KB · Görüntüleme: 64
Bence fotoğraf konusunda rahatısız hissetmen çok haklı kadın olarak hiç tanımadığımız birine boyadan resim atmak bencede çok yanlış. Ki bu nasıl savcı bir savcının bunu bilmesi lazım! Ben savcı olduğundan bile tereddüt ettim.sonuçta yapay zeka ile senin o boydan resminde çok güzel oynamalar yapabilir. Kaldı ki whatsapp da profil resmi var neyine yetmemiş? Bence niyeti gerçekten arkadaşlık olsa ne zaman müsait olduğunu sorardı bir kahve yemek ayarlardı yada ortak arkadaşınızdan sizi görüştürmek isteyebilirdi. Tutumu tavrı çok yanlış bence telefonla bu şekilde daha önceden de konuşmuş profesyonelce size getirip konuşmayı sonlandırmış. 35 yaşında biri olarak asla böyle biri ile görüşme derim. Niyeti iyi değil emin ol! Ki arkadaşına tanıştır dediğinde zaten onun tlf seni. Sosyal medyana girip sana bakmıştır. Ya da arkadaşın sana onun resmini göstermiştir diye düşünüyorum. Arkadaş bence hızlı gitmek istiyor

Çok güldüm ne kadar güzel bir iletişiminiz var kardeşinizle. Çok renkli tatlı birisiniz. Dobralığınızı da çok seviyorum. Kardeşiniz sağlıklı ya sfsjdj kendi halinde kompkeksleri olmayan biri. Bu kendini beğenmiş yapmacık davranan biriydi. Bence de yaş konusunda ben çok küçük kalıyorum ona nazaran. Bazen herkesi kendim gibi sanma yanılgısına düşüyorum herhalde daha toy olduğumdan ama zamanla dediğiniz noktaya gelicem gibi:)

Yani bir dur isminden başka bir şey neredeyse bilmiyorum ve birkaç fotoğraf ilk etapta gayet yeterli diye düşünüyorum. 20 tane peş peşe atması, laubali tavırlar hiç hoşuma gitmedi. Çok haklısınız
Ay! Böyle uç noktada davranışları olan adamlardan uzak durun. Zeka geriliğinin çoğunlukla da kötü niyetin belirtisidir bu davranışlar.

sosyal medya kullanmıyorum tek bir fotoğrafımı görmüştü tanışmadan. Tanışınca da birkaç tane gördü de bunun niyeti görmek değil iyice incelemek. Böyle biriyle buluşmazdım zaten. Arkadaşım kırılmasın diye konuşayım demiştim ama fazla nezaket de iyi değil. Baştan hayır deseydim keşke tek hatam o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…