Benim sevgilim yok erkek arkadaşım dediğim arkadaşımSizin de erkek arkadaşınız varmış, sorun nerde?
Bir yüzük takın, durum berabere olsun.
Bırde görkı ne kadardır sevgılılerGönderin gitsin. Zaten kabul ederse kızla tam tence kapaklardı
Diyecegınden emınım ama ıspatlayamamÖncelikle sizin bu adamla gezip tozmanız sadece sizi ilgilendirir. Gelecek olumsuz yorumlara kulağınızı tıkayın. Bir ilişkiniz olsa da exclusive relationship değilmiş. Sizi rahatsız eden şey herşeyden habersiz nişanlanan kız olmalı. Kendisi aldatılmış oluyor. Ben olsam adamın söylemesini sağlarım, ya da kendim söylerim. Kız da ayrılmaz, Kibariye gibi yuvamı yıkmam derse de kendi bilir.
Tamam suz sevgılımıyfınız F*** bady mi ?Benim sevgilim yok erkek arkadaşım dediğim arkadaşım
FlörtTamam suz sevgılımıyfınız F*** bady mi ?
linç yemeyi göze alıyorum.Daha sonra aradan 1 yıl gectı .Benı gecmıste cok sevmıs ama benım gram bısey hıssetmedıgım bırı vardı .Ben boşanmıltım.Bunu duymuş .Calıstıgım yerde arkadasları calısıyor .Neyse ınsan boşsnınca kotu seyler yasayınca hayattan beklentılerı farklı oluyor .Ben de sevgılı oldum .O kadar vok ısrsr ettıkı .Neyse gorusuoruz aksamları bana kpss calısıorum telefonu ucak moduna alıotum dıo .Meger evlıymıs .Ogrendım karısına soledım .Calıstıgım ısyerının ekrablarından ogrendım .Neyse canım kadın benı ısyerıne sıkayet ettı gul gıbı ısımden oluodum.Yıne ben suclu oldum burada .Benı aldattı dedım .Evlı olan senı nasıl aldatabılır .Nıye karısına yazdın .Eskıden sevmıomudun neden gorustun .6 ay o ke…şnın yuzunden ucretsız ızındeydım .
Sadece seks birliği için görüştüğünüz birine hayatınızı anlatmanız ya da kızacak kadar içeri almanız zaten hatalı.Benim sevgilim yok erkek arkadaşım dediğim arkadaşım
:):)Tlf. Bazen basmıo :):)linç yemeyi göze alıyorum.
klavye klavye olduğuna pişman oldu hanımefendi, gözlerim de göz olduğuna.
Kendisi bunu yaptı erkekler görüştüm trip attı, hesap sordu. Daha önce fb ilişkim oldu ben böyle bir durum görmedim?Sadece seks birliği için görüştüğünüz birine hayatınızı anlatmanız ya da kızacak kadar içeri almanız zaten hatalı.
Daha doğrusu siz onu sadece partner olarak görmezken, o sadece öyle görüyormuş.
Burada adamlık bir şey yok.
Sizin beklentiniz ve konumlamanız seks partnerliği aşmış.
Beraber uyuyolarmış .1 sene flört olmaz bi kere. İş duzenli sevişmeye dönüyor ama sevgili mi olamiyordu? Fuckbuddy olmussunuz.
Bu kadarcik şeyi de kendiniz düşünemiyorsaniz, adama kizmayin yani.
yani özür dilerim ama bence asıl derdiniz o kadının aldatılması değil,aşık olduğunuz adamın başkasıyla nişanlanması. ve ayrılmalarını istediğiniz için bu kadar intikam ateşiyle yandığınızı düşünüyorum... :/hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı.
Kendisi bunu yaptı da siz de kabul ettiniz?Kendisi bunu yaptı erkekler görüştüm trip attı, hesap sordu. Daha önce fb ilişkim oldu ben böyle bir durum görmedim?
Belkide başka kişilerle de iliskiye girmenizi istemedi dikkat edin filan diye kıskanıyormus numaraları yaptı yada size fb gbi davranırsa uzaklaşcaginizi düşündü böyle ufak tefek kıskançlıklarla sizin özel oldugunuzu düşünmenizi istedi kadinlar maalesef daha aç oluyor duygusal oluyor erkek sadece seks odaklı düşünebiliyor nasıl hicbisey hissetmedimi bana 1 yıl boyunca demeyin hissetmeyenler var çünkü onların odağı başkaKendisi bunu yaptı erkekler görüştüm trip attı, hesap sordu. Daha önce fb ilişkim oldu ben böyle bir durum görmedim?
Bence hiç bulaşma onların seviyesine düşme. Sen adama aşık olmuşsun ama o sana o gözle bakmamış bile. Eline zaten bişey geçmeyecek bu saatten sonra. Karşıdaki kızda essek değil ya illaki oda farkedecektir böyle hallerini. Belkide bildigi halde kabulleniyordur. Takma unutursun.Aşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?