Görüştüğüm kişi dün nişanlanmış!

Yanı senınde erkek arkadasın var.Sevgılınmı kankanmı ?

Diyecegınden emınım ama ıspatlayamam

Cok tuhaf bi durum gerçekten gönderse bi hata yaptım o gelip geçici baksana kuyruk acısından bunları göndermiş bizi ayırmaya çalışıyor diyip kızı da kandırabilir böyle adamlar her türlü delili kendine çevirir o potansiyel vardır sizde kıskanç takıntılı olarak kalırsınız ama biyandan bi hemcisiniz hayatını da kurtabilirsiniz zor bi karar

linç yemeyi göze alıyorum.

klavye klavye olduğuna pişman oldu hanımefendi, gözlerim de göz olduğuna.

Benim sevgilim yok erkek arkadaşım dediğim arkadaşım
Sadece seks birliği için görüştüğünüz birine hayatınızı anlatmanız ya da kızacak kadar içeri almanız zaten hatalı.
Daha doğrusu siz onu sadece partner olarak görmezken, o sadece öyle görüyormuş.
Burada adamlık bir şey yok.
Sizin beklentiniz ve konumlamanız seks partnerliği aşmış.

Kendisi bunu yaptı erkekler görüştüm trip attı, hesap sordu. Daha önce fb ilişkim oldu ben böyle bir durum görmedim?

Boşver önüne bak.
Belki kız biliyordur zaten, bazı insanlar evlenmeden başkasıyla ihtiyacını görüyor gibi salak saçma düşüncelerle hareket edebiliyor.
Zaten hali hazırda istese fark ederdi, belli ki adam mesajlaşma buluşma vs derken çok da gizli takılmamış.
Sen kötülenirsin durduk yere.

İsteseydi fark ederdi diyorum da gerçi 10 sene önce falan, uzun süreli sonu uzak mesafe ilişkisine bağlayan üniversitedeki ilişkimin düğün fotoğrafları facebook timeline'ıma düşmüştü benden ayrılmayı unuttu belki de ahahahah fark etmemiş de olabilir yani. Ama bizimki uzak mesafe ilişkisiydi dediğim gibi. Ben ne yaptım, hiçbir şey. Tavsiye ederim.

hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı.
yani özür dilerim ama bence asıl derdiniz o kadının aldatılması değil,aşık olduğunuz adamın başkasıyla nişanlanması. ve ayrılmalarını istediğiniz için bu kadar intikam ateşiyle yandığınızı düşünüyorum... :/

adam sizi fb olarak görmüş ve başka türlü bir davranışı olmamış, sizin ona aşık olmanız onun hatası değil ki?

çünkü ilişki yokmuş ortada,onun da dediği gibi takılıyormuşsunuz sadece...

bu durumda sinirlenmeye hakkı olan tek kişi o diğer kız. nişanlım dediği adam başkalarıyla sevişiyormuş:// çok üzüldüm ona

Kendisi bunu yaptı erkekler görüştüm trip attı, hesap sordu. Daha önce fb ilişkim oldu ben böyle bir durum görmedim?
Kendisi bunu yaptı da siz de kabul ettiniz?
Ya Allah aşkına kendimizi kandırmaya yer aramayalım rica edeceğim…

Flört diye tanımladığınız şey bambaşka, ilişki başka, sizinki fb işte.
Flört döneminde insanlar oldukça sık görüşür, birbirlerini her anlamda tanımaya çalışır, hayatlarına dahil olurlar.
Arkadaş ortamları, yemekler, eğlenceler, aktiviteler vs.
1 sene flört olmaz, zaman buldukça takıldık olur onun adı.
Sizin beklentiniz başkaymış, yapacak bir şey yok.

Belkide başka kişilerle de iliskiye girmenizi istemedi dikkat edin filan diye kıskanıyormus numaraları yaptı yada size fb gbi davranırsa uzaklaşcaginizi düşündü böyle ufak tefek kıskançlıklarla sizin özel oldugunuzu düşünmenizi istedi kadinlar maalesef daha aç oluyor duygusal oluyor erkek sadece seks odaklı düşünebiliyor nasıl hicbisey hissetmedimi bana 1 yıl boyunca demeyin hissetmeyenler var çünkü onların odağı başka

Bence hiç bulaşma onların seviyesine düşme. Sen adama aşık olmuşsun ama o sana o gözle bakmamış bile. Eline zaten bişey geçmeyecek bu saatten sonra. Karşıdaki kızda essek değil ya illaki oda farkedecektir böyle hallerini. Belkide bildigi halde kabulleniyordur. Takma unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…