Görüştüğüm kişi dün nişanlanmış!

Öncelikle sizin bu adamla gezip tozmanız sadece sizi ilgilendirir. Gelecek olumsuz yorumlara kulağınızı tıkayın. Bir ilişkiniz olsa da exclusive relationship değilmiş. Sizi rahatsız eden şey herşeyden habersiz nişanlanan kız olmalı. Kendisi aldatılmış oluyor. Ben olsam adamın söylemesini sağlarım, ya da kendim söylerim. Kız da ayrılmaz, Kibariye gibi yuvamı yıkmam derse de kendi bilir.
Mesajları görseniz.. kaldırabilinecek mesajlar değil :)))))

Aşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?
Kıza söylemen bir şey değiştirmez emin ol. En fazla iki tartışırlar. Adam seni kötüler, takıntılı der, uyduruyor der. Arada yine sen kötü olursun.

Aşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?
Canım birazdan senı taşlıcsklar .Benımle gorustu nısanlanacagı gune kadar ertesı gun nısanlandı .Banada bunu soyledı .Ben ınanmadım .Sonra kıza yazdım .Hem burada hemde gercek hayatta ben suclu oldum .Bana gelecek vaad etmemıs .Ben kendım kaşınmışım .Mıl mışta miş miş .Adım burada takıntılıya cıktı .Ben kıza yazdım vallahı .Daha dune kadar benım yanımdaydı dıye .Ben bır bayan olarak bılmek ısterdım.Ama kızda sana tepkı gostercek .Yazarsan o sakın dedıgın ınsanda sana tepkı gostercek .Bil ıstedım

Bi benzerini 12 yıl evvel yaşadım. Ciddi bi ilişkimiz vardı hatta aramızda yüzük bile takmıştık. Ailesi beni onların memleketinden değilim diye istemiyordu. Biz yine de ayrılmadık. Sonuç benden ayrılmadan nişanlndığını öğrendim. Kıza beni söylemişler ortak arkadaşlarımız. Kız yine de nişanlanmış. Evlendiler 4 yıl sonra kız vefat etti. 2 gözü 2 çeşme düştü ayağıma helallik almak için. Ve yüzsüzce geri dönmek istedi. Ölümü benim ahım yüzünden olamaz allah sana kısa ömürlüyü nasip etmiş asla senle bi daha olmaz dedim. Yoluma baktım Ve şuan evliyim çok şükür çok mutluyum. Velhasılkelam sen kaos yaratsanda nişanlısını kandırma ihtimali var. Allahından bulsun de geç yoluna bak. Böyle bi kişilikten kurtulduğun için de şükret.

Canım birazdan senı taşlıcsklar .Benımle gorustu nısanlanacagı gune kadar ertesı gun nısanlandı .Banada bunu soyledı .Ben ınanmadım .Sonra kıza yazdım .Hem burada hemde gercek hayatta ben suclu oldum .Bana gelecek vaad etmemıs .Ben kendım kaşınmışım .Mıl mışta miş miş .Adım burada takıntılıya cıktı .Ben kıza yazdım vallahı .Daha dune kadar benım yanımdaydı dıye .Ben bır bayan olarak bılmek ısterdım.Ama kızda sana tepkı gostercek .Yazarsan o sakın dedıgın ınsanda sana tepkı gostercek .Bil ıstedım
Göstersin. Yatakta uyurken resmimizi çekmiştim. Ona uyurken çekicim ifşa edicem seni diyip şakasına gülüyordum o da bana çekk ne güzel işte senin gibi bi hatunla uyuyorum hava atarım diyordu böyle rezil

Evlenseydin gizlice koynuma mı girecektin dedim asla net dünden sonra yapmazdım dedi.. sadece gülüyorum
Bende güldüm bunu okurken keşke zarflasaydin haberin yokmuş gbi yapsaydın hoş adam resmen ikinizi bir idare etmiş yani kusura bakma üstüne de alınma sakin ama evlenilecek kız eglenilcek kız muamelesi yapmış nişanı atacağını hiç zannetmiyorum belki kızlar ailelerine karşı gelemeyip hala zorla nisanlaniliyolardir ama erkekler daha serbest o konularda erkek istemediği kiza kolay kolay yüzük takipte karım nişanlım diye gezdirmez net yani bence direkt sil at kendini kullandırtma senin ona aşık olduğunu bilip bunu kullanıyor inancagini düşünüyor aşkın gözü kördür derler ya o hesap kendine olan saygını yitirirsin bir kere bile bile kanarsan.

FB imişiniz zaten 🤷 burda aldatılan siz değil adamın nişanlısı oluyor. Kız nişanlısının gerçek yüzünü görse keşke

Bende güldüm bunu okurken keşke zarflasaydin haberin yokmuş gbi yapsaydın hoş adam resmen ikinizi bir idare etmiş yani kusura bakma üstüne de alınma sakin ama evlenilecek kız eglenilcek kız muamelesi yapmış nişanı atacağını hiç zannetmiyorum belki kızlar ailelerine karşı gelemeyip hala zorla nisanlaniliyolardir ama erkekler daha serbest o konularda erkek istemediği kiza kolay kolay yüzük takipte karım nişanlım diye gezdirmez net yani bence direkt sil at kendini kullandırtma senin ona aşık olduğunu bilip bunu kullanıyor inancagini düşünüyor aşkın gözü kördür derler ya o hesap kendine olan saygını yitirirsin bir kere bile bile kanarsan.
Yok tiksindim maalesef...

FB imişiniz zaten 🤷 burda aldatılan siz değil adamın nişanlısı oluyor. Kız nişanlısının gerçek yüzünü görse
Tamam ben aldatıldım demedim zaten, derdim kadına gerçekleri göstermek

Daha sonra aradan 1 yıl gectı .Benı gecmıste cok sevmıs ama benım gram bısey hıssetmedıgım bırı vardı .Ben boşanmıltım.Bunu duymuş .Calıstıgım yerde arkadasları calısıyor .Neyse ınsan boşsnınca kotu seyler yasayınca hayattan beklentılerı farklı oluyor .Ben de sevgılı oldum .O kadar vok ısrsr ettıkı .Neyse gorusuoruz aksamları bana kpss calısıorum telefonu ucak moduna alıotum dıo .Meger evlıymıs .Ogrendım karısına soledım .Calıstıgım ısyerının ekrablarından ogrendım .Neyse canım kadın benı ısyerıne sıkayet ettı gul gıbı ısımden oluodum.Yıne ben suclu oldum burada .Benı aldattı dedım .Evlı olan senı nasıl aldatabılır .Nıye karısına yazdın .Eskıden sevmıomudun neden gorustun .6 ay o ke…şnın yuzunden ucretsız ızındeydım .

Göstersin. Yatakta uyurken resmimizi çekmiştim. Ona uyurken çekicim ifşa edicem seni diyip şakasına gülüyordum o da bana çekk ne güzel işte senin gibi bi hatunla uyuyorum hava atarım diyordu böyle rezil
Canım bunlar kansız vallaha .Mutluda oluolar .Bızde bole konuşuoz ıste .

Back