- 19 Mayıs 2020
- 46.900
- 210.259
- 548
Valla en mağdur bu arkadaş. Bi tanesini de boşatıp evlenemedi. Tabi ki kendine göre.Kınamak istemem ama bu arkadaşta çok mağdurum demesin lütfen mağdur olan bence diğer kadınlar . Acaba arkadaş kendini aldatan erkeklere adamış ve kadınları bilgilendirmek istemiş olabir mi
Bence hiç üzülmeyin konu sahibine.
Kendisi birlikteliği meslek edinmiş öğretmen maaşıyla dalga geçen, insanların eşlerini arayıp aldattı diye nispet yapan tuhaf birisi/imiş.
Bir üye vardı, evli öğretmenle birlikte olup eşine söyleyen bu üye o üye mi?hemcinsin simdi mi aklina geldi tirsi? ogretmen adamin karisini arayip kocan sen gider gitmez beni cagirdi sabaha kadar senin yataginda sevistik derken hemcinsin aklinda yok muydu?
yuru git be isine burda milletle dalga gececegine daha yararli seylere harca vaktini.
İnanamıyorum gerçekten. Ben başlık ilk açıldışında ilgi duyduğu adamla ciddi ilişki sözü verilmese de ara ara görüşen bir kadın olarak düşünüp ciddi yorum yapmıştım. Mesajıma beğenmedim ifadesi bırakılmış bu sabah, girip kontrol edeyim dedim. Meğer durum nasıl farklıymış. Şimdi anladım sebebini, üye benim durumları bilip buna rağmen destekleyici yorum yazdığımı düşünmüştür.Konsomatrislik daha çok kazandırıyormuş, 3 kuruşa öğretmenlik yapamazmış. Bırak yapmasın beya.
evet ta kendisi.Bir üye vardı, evli öğretmenle birlikte olup eşine söyleyen bu üye o üye mi?
İnanamıyorum gerçekten. Ben başlık ilk açıldışında ilgi duyduğu adamla ciddi ilişki sözü verilmese de ara ara görüşen bir kadın olarak düşünüp ciddi yorum yapmıştım. Mesajıma beğenmedim ifadesi bırakılmış bu sabah, girip kontrol edeyim dedim. Meğer durum nasıl farklıymış. Şimdi anladım sebebini, üye benim durumları bilip buna rağmen destekleyici yorum yazdığımı düşünmüştür.
Aaaa bu o mu?? Kadın olsaydı da elinde tutsaydı falan da demişti. Evli erkeklerle fingirdeyip mağdur olan çok az kadın var ya. Tam tencere kapak oluyorlar heriflerle.hemcinsin simdi mi aklina geldi tirsi? ogretmen adamin karisini arayip kocan sen gider gitmez beni cagirdi sabaha kadar senin yataginda sevistik derken hemcinsin aklinda yok muydu?
yuru git be isine burda milletle dalga gececegine daha yararli seylere harca vaktini.
Öncelikle sizin bu adamla gezip tozmanız sadece sizi ilgilendirir. Gelecek olumsuz yorumlara kulağınızı tıkayın. Bir ilişkiniz olsa da exclusive relationship değilmiş. Sizi rahatsız eden şey herşeyden habersiz nişanlanan kız olmalı. Kendisi aldatılmış oluyor. Ben olsam adamın söylemesini sağlarım, ya da kendim söylerim. Kız da ayrılmaz, Kibariye gibi yuvamı yıkmam derse de kendi bilir.
Çünkü yeryüzünde tek sevişen o !matrusqa rüyandakileri buraya yazmaktan vazgeç be artık
hayal dünyanın bu kadar çirkin olması çok kötü ne deşifrelere doyuyorsun ne de fb muhabbetine
ne diyeyim allah akıl versin... bir an önce tedavi olman dileğiyle
ya aman ona ne aciklama yapiyosun ya kendi kendisine her konuda kime firca atarim diye kovaliyor. bu uyenin savunulacak en ufak bir tarafi bile yok. ama tabi isin ucunda kk uyelerini azarlayip huzura ermek olunca nilay matruskayi bile savunur.Bu konuyu acan uyenin onceki yorumlarini okudum. Kisa boylu kizlar ozguvenli olmasin, uzun erkeklerle olmasinlar, benim en azindan elle tutulur bir boyum var, ben evdeki kadindan guzelim gibi soylemleri var. Bu yuzden insanlar sinir oldu. Kendisi sadece F*** buddy oldu diye yargilayanlar haric diger insanlar da kizdi. Yani baska kadinlari kendi kendine triplere girerek asagilayan bir uye. Tutarsizliklari sebebiyle de fake oldugunu dusunuyoruz. Yani sizin dusundugunuz gibi vurun kahpeye durumu yok.
Gerçekten bunu mu dedi ?Konsomatrislik daha çok kazandırıyormuş, 3 kuruşa öğretmenlik yapamazmış. Bırak yapmasın beya.
Erkektir belkiBu konuyu acan uyenin onceki yorumlarini okudum. Kisa boylu kizlar ozguvenli olmasin, uzun erkeklerle olmasinlar, benim en azindan elle tutulur bir boyum var, ben evdeki kadindan guzelim gibi soylemleri var. Bu yuzden insanlar sinir oldu. Kendisi sadece F*** buddy oldu diye yargilayanlar haric diger insanlar da kizdi. Yani baska kadinlari kendi kendine triplere girerek asagilayan bir uye. Tutarsizliklari sebebiyle de fake oldugunu dusunuyoruz. Yani sizin dusundugunuz gibi vurun kahpeye durumu yok.
Evet.Gerçekten bunu mu dedi ?
+1Uyenin eski konularini bilmeden yorum yapmisim. Kusura bakmayin.
Ahahhaha bu çok iydi çok zekisin Calciferaltı kenarı aynı olan şekle mi deniliyor sevişgen
Kıza söyleAşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?
Arabada 5 evde 15tir belki.Ciddi psikolojik problemlerin var... Derhal tedavi olman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?