- 1 Ekim 2013
- 8.343
- 17.254
- 448
- 34
viiii manipülasyonun böylesi. Ben de ilk defa bir yavşak görüyorum kusura bakma deseydin. Terbiyesiz sapıkErkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
Kocama bile her zaman orami burami minciklasin diye sarilmiyorum? Bazı şeyler ortamında ve karşılıklı istekle olunca güzel. Diğer türlü sokaktan birinin dokunmasiyla ne farkı var, sevgilim yada kocam diye rıza şartı aranmıyor mu?Adam normal insan siz bir acayipsiniz. Sevgiliye temiz duyguyla mı sarılınırgurursuzsa döner kendisine küfür eden kadına bilemiyorum.
Okurken taciz olduğunu algılamamışım yanlış yorumlamışım.Kocama bile her zaman orami burami minciklasin diye sarilmiyorum? Bazı şeyler ortamında ve karşılıklı istekle olunca güzel. Diğer türlü sokaktan birinin dokunmasiyla ne farkı var, sevgilim yada kocam diye rıza şartı aranmıyor mu?
Edebinizi takıninNeyse bir dahakine yatırıp sever artık.
Refleksle ağzınızdan bu mu çıkıyor? Bu tarz konuşan biriyle ben de birlikte olmak istemezdim.Erkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
Sözlerinize dikkat edin lütfenviiii manipülasyonun böylesi. Ben de ilk defa bir yavşak görüyorum kusura bakma deseydin. Terbiyesiz sapık
Hoslanmadigin bir davranış ssrgiliyen adamla barışmak mi istiyorsun?Erkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
Terbiyenizi takininYa sevgilim mememi avuçlamayacaksa neden sevgilim
KEndisine küfür etme ama bir kadın olarak annesine et inşallah barışmazmemeni ellermicenle sevgili olma
Hahaha sen 42 yaşında olamazsın seni savunan birine bunu yazmazsin arkadaşlar kendinize gelin kendinisinde hoşuma gitmişte zor kadını oyniyayim demiş ama adam yememisSözlerinize dikkat edin lütfen
Bi norolojiye git iyi değilsin mesajima bak cevaba bakTerbiyenizi takinin
TamamSiz evlilik yapmadan sevgililerinize mahrem bolgelerinizi ellettiriyorsunuz diye bana böyle tavsiyelerde bulunmayın dedim.Bunda kötü birşey yok.
Yaptiginin arkasinda durup bidaha olsa bidaha yaparim sen bana dokunmak icin kimden izin aldın o.ç. de geç
Hahahahah kız sana müstahakmış ya ben nerden bileyimSözlerinize dikkat edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?