• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüştüğüm erkek arkadaşım ona sarildigimda göğsüme dokunmaya çalışınca o.c. şeklinde kufredince bittiğini söyledi sizce kim haksız

Nasıl dokunmaya çalıştı mesela?? Olay akışını merak ettim doğrusu

Erkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
Bitmiş artık toparlanmaz bu. Zaten sizi taciz eden adamla ne toparlamaya çalışıyorsunuz onu da anlamadım.

Erkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..

Sizi taciz eden birinden bir de özür dilemişsiniz kendi kendinizi ucuzlaştırmışsınız pes doğrusu.

Siz evlilik yapmadan sevgililerinize mahrem bolgelerinizi ellettiriyorsunuz diye bana böyle tavsiyelerde bulunmayın dedim.Bunda kötü birşey yok.
Ne desin millet, adamın gönlünü nasıl alacağınız yönünde mi tavsiye versin mesela?

Konu sahibinin dünyadan bihaber cevaplarına bakınca adama karışık mesajlar göndermiş olması çok olası geldi bana.
Belki adam meme ellemek için en doğru anda olduklarını sanmıştır 🥲
Bana da adam bağlansın diye göster ama elletme taktiği uyguladı,eline yüzüne bulaştırdı gibi geldi. Bu da adamın neden böyle sinirlendiğini açıklıyor zaten. Bi öyle bi böyle yaptıysa adam da eh senle mi uğraşcam deyip yallah etmiştir.

Back
X