42 yaşında insansın pis duygu ne gı?
Oooh daha devamı da var.
Herif sevgilin, o da en az 40 küsür yaşındadır nerde meme ellenir nerde ellenmez bilmeyen adamla niye sevgili olunur, madem oldun niye sövdün, madem sövdün niye peşinde dolaşıyorsun? Saçının teline kirpiğinin duruşuna şiir yazacak değil ya ilişki yol aldıysa yolda bazı temaslar kaçınılmaz. E istemiyorsan niye sevgilin.
Her şeyin zıttıyla var olamadığı çok garip bir küfür konusu.
Yavrucum adama ana bacı girismissin terbiyesiz biz mi olduk hahaTerbiyenizi takinin
Burda nasılda bebeksi sanki adamin anasina biz küfür ettikYavrucum adama ana bacı girismissin terbiyesiz biz mi olduk haha
Bence böle tiplerden uzak durmalısınız..siz haklisiniz..sizin niyetiniz temiz..ama onun deilErkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
siz ellettirmeyinSiz evlilik yapmadan sevgililerinize mahrem bolgelerinizi ellettiriyorsunuz diye bana böyle tavsiyelerde bulunmayın dedim.Bunda kötü birşey yok.
Bir sapıktan kurtulmuşsunuz bir de üstüne arayıp özür diliyorsunuz.Dedim hayır istemiyorum diye ama vazgeçmeyince küfür son dakika da ağzımdan çıktı.
Ne özür diledin? Ağzını burnunu dagitman lazımdı hatta.Erkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
Abla kuruyup gidecek en sonunda karıncalara yem olacak kır inadını dünyevi zevklerin tadına bak yahu kıyısından köşesindenSiz evlilik yapmadan sevgililerinize mahrem bolgelerinizi ellettiriyorsunuz diye bana böyle tavsiyelerde bulunmayın dedim.Bunda kötü birşey yok.
Tacize uğrayan sensin özür diliyorsun .Erkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
Sen haklısın defolsun gıtsınErkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
Kadınla erkek sevgili ise birbirlerine dokunmak isteyebilirler. Bir taraf istemiyorsa bu iş olmaz. Bakış açıları farklıdır. O yüzden ben adamı sapık, yaşananı taciz olarak değerlendiremedim. Ama belli ki sana karşı duygusu da yok yoksa konuşarak çözelim derdi. Bir kalemde silip atmazdı. Bundan sonraki ilişkilerinde daha temkinli adım at. Kendini böyle saçma bir pozisyona düşürme.Erkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
E sarılmışsınız. Dinen o zaman o da yanlış. Sarılmayıp mesafeli dursaydınız o zaman. Ya da konuşun sarıldım ama ilerisi olmaz vs . Neyse yaa koca kadınsınız . Ama cinsellik tabunuz varsa cözünSiz evlilik yapmadan sevgililerinize mahrem bolgelerinizi ellettiriyorsunuz diye bana böyle tavsiyelerde bulunmayın dedim.Bunda kötü birşey yok.
yani bu kadar tepki vermen garip ama yaşın küçükse o buna neden yeltendi? kendini kötü hissettiren biriyle iletişime geçmesen de olur. her yerden engelle ve bida ulaşmaErkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
Kesinlikle seni manipüle etmeye çalışıyor. Sen kendini kötü hissedip özür dileyeceksin ve bir sonraki buluşmada bu hareketlerine sesini çıkarmayacaksın diye böyle “evliya gelse yok bitti” falan gibi net söylemlerde bulunuyor. Sakın bu tuzağa düşme. Sen istemeden göğüsünü ellemiş bu hem taciz hem saygısızlıktır. Küfür etmekte haklısın, insansın sonuçta kaç kişi aniden göğsümüzü elliyor? Refleks vermişsin işte. Sakın özür falan dileyip peşine düşme, kendisi ahlaklı ve terbiyeliyse zaten yaptığı hatanın farkına varır ve sana mahcubiyetini belirtir.Erkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?