Görüştüğüm erkek arkadaşım ona sarildigimda göğsüme dokunmaya çalışınca o.c. şeklinde kufredince bittiğini söyledi sizce kim haksız

Konu sahibinin dünyadan bihaber cevaplarına bakınca adama karışık mesajlar göndermiş olması çok olası geldi bana.
Belki adam meme ellemek için en doğru anda olduklarını sanmıştır

Sizi ellemeye çalışan adama izin vermeyip kufredip sonra tekrar sizinle olmasi için ama çaba gosterkyirsunuz ben anlamadım bundan sonra elletecegim yeterli gel mi demek istediniz

Bence böle tiplerden uzak durmalısınız..siz haklisiniz..sizin niyetiniz temiz..ama onun deil

Adam istemediğin halde devam etmiş. Taciz eden adama küfür etmeyeceksen kime etcen başka.

Siz evlilik yapmadan sevgililerinize mahrem bolgelerinizi ellettiriyorsunuz diye bana böyle tavsiyelerde bulunmayın dedim.Bunda kötü birşey yok.
siz ellettirmeyin
e
o zaman siz istemeden elleyecek tıynette adamı da hayatınıza almayın
hadi aldınız, tanımayamadınız, olabilir, adamın annesinin suçu ne annesine küfrediyorsunuz?
hadi o da sinirle şokla çıktı ağzınızdan.
yahu 42 yaşında kadınsınız hakketen hiç aklınıza bile gelemedi mi, evlenmeden ellemek isteyeceği, ve edepsizlik edebileceği, hangi sırça köşkte büyüdüyseniz artık.

bu kadar masum bir prensessiniz hiç erkeklerin pisliklerini görmediniz duymadnız
tüm pembe dünyanız 40+ yaşında yıkıldı, tarumar oldunuz

yahu daha ne diye adamı arıyorsunuz?
özürler diliyorsunuz? neden peşinden koşuyorsunuz? kim taciz eden bir terbiyesizin peşinden koşar o engelleyene kadar uğraşır?
adam size deli demediyse ben de ne olayım. işin kötüsü ne biliyor musunz? başka bir kadın da yok dese yine yapar bu adam. zira siz hem yok diyip hem peşinden koşmuşsunuz. işte böyle böyle "ağzın yok dese de gözlerin olur der gibi gibi!" kafaları yaşıyorlar.

"adam zorla beni elledi, ben de tutamadım küfrettim, bu devirde ellemeyecek, net olarak belirlediğim sınırları ihlal etmeyecek, terbiyeli adam yok mu a dostlar, nasıl ben yok derken hala yapar, böyle saygılı adam ben niye bulamıyorum?"

bakın bu konuyu böyle açsanız tercihleriniz tutarlı olurdu,
konunun da bir mantığı olurdu

siz muhtemelen net olamıyorsunuz, adama da böyle tutarsız mantıksız davranıyorsunuz....

Dedim hayır istemiyorum diye ama vazgeçmeyince küfür son dakika da ağzımdan çıktı.
Bir sapıktan kurtulmuşsunuz bir de üstüne arayıp özür diliyorsunuz.
Bıraksaydınız o hatasını anlayıp sizi arasaydı.

Ne özür diledin? Ağzını burnunu dagitman lazımdı hatta.

ben kararsiz kaldim iliskiniz ne kadarlik nasi bi sarilma bu ve nerdeydi adam heyecanlanmis ve diger asamaya gecmek istemis olabilir siz istemeyedebilirsiniz tabi ama uyarmak yerine ana baci sovmek nedir kardesim

Siz evlilik yapmadan sevgililerinize mahrem bolgelerinizi ellettiriyorsunuz diye bana böyle tavsiyelerde bulunmayın dedim.Bunda kötü birşey yok.
Abla kuruyup gidecek en sonunda karıncalara yem olacak kır inadını dünyevi zevklerin tadına bak yahu kıyısından köşesinden

Eee yalvarsaydınız bir de bu abazaya?
Her şey karşılıklı rızadan geçer kimse siz istemeden size dokunamaz.

Tacize uğrayan sensin özür diliyorsun .

Sen haklısın defolsun gıtsın

Kadınla erkek sevgili ise birbirlerine dokunmak isteyebilirler. Bir taraf istemiyorsa bu iş olmaz. Bakış açıları farklıdır. O yüzden ben adamı sapık, yaşananı taciz olarak değerlendiremedim. Ama belli ki sana karşı duygusu da yok yoksa konuşarak çözelim derdi. Bir kalemde silip atmazdı. Bundan sonraki ilişkilerinde daha temkinli adım at. Kendini böyle saçma bir pozisyona düşürme.

E sarılmışsınız. Dinen o zaman o da yanlış. Sarılmayıp mesafeli dursaydınız o zaman. Ya da konuşun sarıldım ama ilerisi olmaz vs . Neyse yaa koca kadınsınız . Ama cinsellik tabunuz varsa cözün

yani bu kadar tepki vermen garip ama yaşın küçükse o buna neden yeltendi? kendini kötü hissettiren biriyle iletişime geçmesen de olur. her yerden engelle ve bida ulaşma

Kesinlikle seni manipüle etmeye çalışıyor. Sen kendini kötü hissedip özür dileyeceksin ve bir sonraki buluşmada bu hareketlerine sesini çıkarmayacaksın diye böyle “evliya gelse yok bitti” falan gibi net söylemlerde bulunuyor. Sakın bu tuzağa düşme. Sen istemeden göğüsünü ellemiş bu hem taciz hem saygısızlıktır. Küfür etmekte haklısın, insansın sonuçta kaç kişi aniden göğsümüzü elliyor? Refleks vermişsin işte. Sakın özür falan dileyip peşine düşme, kendisi ahlaklı ve terbiyeliyse zaten yaptığı hatanın farkına varır ve sana mahcubiyetini belirtir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…