• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüştüğüm erkek arkadaşım ona sarildigimda göğsüme dokunmaya çalışınca o.c. şeklinde kufredince bittiğini söyledi sizce kim haksız

Ben hayatımda hickimseye değil o kelimeyi aptal.kelimesini bilemkullanmadim..üzüntüm bundan yana kendimi nasıl kuuck dusurdum..o anı hatirlamiyorum bile
Bunun için üzülüp bunalıma girmeyin. Ayrılıp kendi hayatınıza bakmanız daha iyi. Sinirinizi bozmuş, ısrarla dokunmak istemiş daha önce sarılmak dışında şeyler istemediğinizi de anlatmışsınız ona. Bu konuda sınırlarınızı dikkate almamış. Ama bana göre sevgiliye sarılıp öpüşmek çok normal şeyler herkesin fikri aynı olmak zorunda değil elbette. Onun bu düşüncenize saygı duymayıp dokunması normal değil. Kendinizi suçlamayın

Bunun için üzülüp bunalıma girmeyin. Ayrılıp kendi hayatınıza bakmanız daha iyi. Sinirinizi bozmuş, ısrarla dokunmak istemiş daha önce sarılmak dışında şeyler istemediğinizi de anlatmışsınız ona. Bu konuda sınırlarınızı dikkate almamış. Ama bana göre sevgiliye sarılıp öpüşmek çok normal şeyler herkesin fikri aynı olmak zorunda değil elbette. Onun bu düşüncenize saygı duymayıp dokunması normal değil. Kendinizi suçlamayın
İnsanlar acımasızca yorum yapabilir belki ama birbirimizi çok sevdik ben inanıyorum..sanıyorum erkekler bu konuda kendini frenleyemiyor zaafları gibi..ben de bunu bilemedim ne yazık.. teşekkür ederim mesajınız icin

Allah razı olsun destek verici rahatlatıcı.mesajiniz için..herkes neden hala yazmış diyor ama sevgiyi bir anda sokup atamıyor insan ne yazık..

İnsanlar acımasızca yorum yapabilir belki ama birbirimizi çok sevdik ben inanıyorum..sanıyorum erkekler bu konuda kendini frenleyemiyor zaafları gibi..ben de bunu bilemedim ne yazık.. teşekkür ederim mesajınız icin
Sadece erkeklerin değil kadınların da cinsel ihtiyaçları var. Libidosu yüksek biriyim ben nasıl ki bir erkeğin üstüne atlamaya çalışmıyorsam orasına burasına dokunmuyorsam erkekler de bunu yapamaz. İlişkilerde beklentiler, istekler önceden paylaşılmalı. Fikirleriniz çok farklıymış zaten.

Sadece erkeklerin değil kadınların da cinsel ihtiyaçları var. Libidosu yüksek biriyim ben nasıl ki bir erkeğin üstüne atlamaya çalışmıyorsam orasını burasına dokunmuyorsam erkekler de bunu yapamaz. İlişkilerde beklentiler, istekler önceden paylaşılmalı. Fikirleriniz çok farklıymış zaten.
O da aşağı yukarı benimlemayni kafa yapisindaydi..olanlara inanamıyorum.hala

Buna katılmıyorum maalesef. Kendini frenlemek zorunda. Sizin dediğiniz çok farklı bir noktaya varıyor. Hayır dediniz bitti durmak zorunda.

Konu sahibi gerçekten 42 yaşında mı?

Erkekler şöyle erkekler böyle deyip duruyor da, hiç mi başka erkek görmemiş merak ediyorum.
Haklısınız ..biz kadınlar temiz hislerle dusunuyorken erkekler hep böyle sanirim
Hayır hep böyle değil. Temiz his/kirli his ne onu da anlamadım. Sevgiline dokunmak istemek kirli bir his değil. Ama sevgilini taciz etmek pis bir eylem.
Teşekkür ederim yorumunuz için evet birbirimizi seviyorduk .evet sarıldık ama sadece sarılmanın ötesinde birşey yapmayacak zihniyete sahibim.ona bununhep soyluyordum ama erkek olarak o bunu naz olarak algılamış olabilir belki..bilemiyorum keşke hiç yasanmasydi..ben hayır dedikten sonra kufrettim bu nettir.
Erkeklerin kulağı duyduğunu dönüştürüyor mu? Ne demek naz olarak algılamış olabilir. Hayır, hayırdır. Bunu naz olarak algıladığını söyleyen adam da NET sapıktır. Işine öyle geliyordur. Tacizine zemin hazırlıyordur.
Ne demek kendini frenleyemiyor? Niye frenleyemesinler, beyinleri çalışmıyor mu? Sadece amigdala bölgesi mi aktif? Yada omurilik soğanı ile mı düşünüyor bu erkekler?

Her erkek böyle değil hanımefendi. Gayet düzgün adamlar var. Kaşı gözü ayrı oynamayan, eli ayağı duran. Bunlar anaları tarafından kadına değer vermeden yetiştirilmiş, vücudunun önünde küçük de olsa bir uzantısı var diye kendine her şeyi hak gören mahlukatlar. Yaptıkları normal de değil.
2025 yılındayız, yeter artık ya!

Nasıl bir ilişki bu yahu? Biri sarınca digeri fırsattan istifade taciz eder diğeri annesine küfreder… midem kalktı 🤮

Erkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
Kaç yaşlarındasınız

Erkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
Hatalı olan sensin madem göğüsünü izinsiz ellemeye çalıştı neden adamı arka arkaya arıyorsunuz yani isterim ama ağırdan da alırım der gibi olmuş bu ve yaşadığınız şeyin adı taciz istemediğiniz şeyi size kocanız bile yapsa adı taciz

Sen izin vermediğin halde yapmaya çalışması tacizdir. Tacizciler de küfrü hak eder. Özür falan asla dilemezdim ben ama sanırım sen pişman oldun, görüşmek istiyor gibisin.

temiz duygularla
42 yaşında insansın pis duygu ne gı?

.c. ve benzer şekilde küfürler
Oooh daha devamı da var.

Herif sevgilin, o da en az 40 küsür yaşındadır nerde meme ellenir nerde ellenmez bilmeyen adamla niye sevgili olunur, madem oldun niye sövdün, madem sövdün niye peşinde dolaşıyorsun? Saçının teline kirpiğinin duruşuna şiir yazacak değil ya ilişki yol aldıysa yolda bazı temaslar kaçınılmaz. E istemiyorsan niye sevgilin.
Her şeyin zıttıyla var olamadığı çok garip bir küfür konusu.

Detay lazım daha fazla detay. Kaç yıllık sevgilisiniz mesela. Öpüşme falan geçti mi aranızda. Yakınlaştınız mı hiç. Yoksa yeni mi tanışmıştınız. Hani bazı ilişkiler bir süre sonra temas istiyor ya,yakınlaşma falan spontane oluyor ya ? Libido yükseliyor ya bla bla bla.
Eğer yeni bir tanışma ise veya basit bir flört ise tacize uğramış olabilirsiniz.

Back
X