Görüştüğüm erkek arkadaşım ona sarildigimda göğsüme dokunmaya çalışınca o.c. şeklinde kufredince bittiğini söyledi sizce kim haksız

Dedim hayır istemiyorum diye ama vazgeçmeyince küfür son dakika da ağzımdan çıktı.

Dedim hayır istemiyorum diye ama vazgeçmeyince küfür son dakika da ağzımdan çıktı.
İstemiyorum demenize rağmen dokunmaya devam etti yani? Bildiğimiz abaza bu o zaman. Hayırdan anlamayan,durmayan erkek benim için sapiktir. Sevgilime sarılırım öpüşürüm, cinselliği severim ama sevgilim ben istemediğim halde göğsüme dokunup avuçlasa kesinlikle yol verir ayrılırdım. Sınır çok önemli

Dokunmasına iizn vermedim

Küfür iicn özür diledim
Resmen sizi taciz etmiş sizin rızanız dışında göğsünüze dokunmuş gidip özür mü dilediniz?emin olun küfür için değil istediğini vermediğiniz için ayrılmış.

Geçmiş olsun ..

Verdigin tepkinin arkasında dursan karakterli görünürdun, şimdi bu bana elletecek fikrine kapilack dönerse de tam bu yüzden döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…