Dedim hayır istemiyorum diye ama vazgeçmeyince küfür son dakika da ağzımdan çıktı.Ne kadar süredir tanışıyorsunuz? O elini göğsüne götürüyor avuçlamak istiyor. Yaptığı şey normal değil. Bunlar karşılıklı istekle olacak şeyler. Sizin de ona küfretmeniz normal değil. Bu durumda itip reddebilir" hayır istemiyorum ne yapıyorsun sen ya " diyebilirdiniz mesela
Hayır demenize rağmen devam ediyor yani sizi taciz ediyor ve siz kalkıp bir de özür diliyorsunuzDedim hayır istemiyorum diye ama vazgeçmeyince küfür son dakika da ağzımdan çıktı.
İstemiyorum demenize rağmen dokunmaya devam etti yani? Bildiğimiz abaza bu o zaman. Hayırdan anlamayan,durmayan erkek benim için sapiktir. Sevgilime sarılırım öpüşürüm, cinselliği severim ama sevgilim ben istemediğim halde göğsüme dokunup avuçlasa kesinlikle yol verir ayrılırdım. Sınır çok önemliDedim hayır istemiyorum diye ama vazgeçmeyince küfür son dakika da ağzımdan çıktı.
Küfür için özür diledim.arti izin vermedim yeltendigini soyledimAdam memenizi avuçluyor sizi rahatsız ediyor siz de özür diliyorsunuz şaka gibi
Küfür iicn özür diledimHayır demenize rağmen devam ediyor yani sizi taciz ediyor ve siz kalkıp bir de özür diliyorsunuz
Ayrılmanız iyi olmuş bence hiç konuşmayın tekrar.Küfür için özür diledim.arti izin vermedim yeltendigini soyledim
Dokunmasına iizn vermedimİstemiyorum demenize rağmen dokunmaya devam etti yani? Bildiğimiz abaza bu o zaman. Hayırdan anlamayan,durmayan erkek benim için sapiktir. Sevgilime sarılırım öpüşürüm, cinselliği severim ama sevgilim ben istemediğim halde göğsüme dokunup avuçlasa kesinlikle yol verir ayrılırdım. Sınır çok önemli
O dakika hemen iletişimi kesmeniz gerekirdi lütfen bi daha bu sapıkla muhattap olmayınKüfür iicn özür diledim
Resmen sizi taciz etmiş sizin rızanız dışında göğsünüze dokunmuş gidip özür mü dilediniz?emin olun küfür için değil istediğini vermediğiniz için ayrılmış.Küfür iicn özür diledim
Geçmiş olsun ..Erkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
Teşekkür ederimGeçmiş olsun ..
Evliyalarada rahat yok,tövbe yarabbimAyrıca sizin saçma sapan ilişkiniz için evliya niye kalkıp gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?