- 16 Temmuz 2023
- 3.211
- 8.210
- 78
Bunun için üzülüp bunalıma girmeyin. Ayrılıp kendi hayatınıza bakmanız daha iyi. Sinirinizi bozmuş, ısrarla dokunmak istemiş daha önce sarılmak dışında şeyler istemediğinizi de anlatmışsınız ona. Bu konuda sınırlarınızı dikkate almamış. Ama bana göre sevgiliye sarılıp öpüşmek çok normal şeyler herkesin fikri aynı olmak zorunda değil elbette. Onun bu düşüncenize saygı duymayıp dokunması normal değil. Kendinizi suçlamayınBen hayatımda hickimseye değil o kelimeyi aptal.kelimesini bilemkullanmadim..üzüntüm bundan yana kendimi nasıl kuuck dusurdum..o anı hatirlamiyorum bile
İnsanlar acımasızca yorum yapabilir belki ama birbirimizi çok sevdik ben inanıyorum..sanıyorum erkekler bu konuda kendini frenleyemiyor zaafları gibi..ben de bunu bilemedim ne yazık.. teşekkür ederim mesajınız icinBunun için üzülüp bunalıma girmeyin. Ayrılıp kendi hayatınıza bakmanız daha iyi. Sinirinizi bozmuş, ısrarla dokunmak istemiş daha önce sarılmak dışında şeyler istemediğinizi de anlatmışsınız ona. Bu konuda sınırlarınızı dikkate almamış. Ama bana göre sevgiliye sarılıp öpüşmek çok normal şeyler herkesin fikri aynı olmak zorunda değil elbette. Onun bu düşüncenize saygı duymayıp dokunması normal değil. Kendinizi suçlamayın
Allah razı olsun destek verici rahatlatıcı.mesajiniz için..herkes neden hala yazmış diyor ama sevgiyi bir anda sokup atamıyor insan ne yazık..Bunun için üzülüp bunalıma girmeyin. Ayrılıp kendi hayatınıza bakmanız daha iyi. Sinirinizi bozmuş, ısrarla dokunmak istemiş daha önce sarılmak dışında şeyler istemediğinizi de anlatmışsınız ona. Bu konuda sınırlarınızı dikkate almamış. Ama bana göre sevgiliye sarılıp öpüşmek çok normal şeyler herkesin fikri aynı olmak zorunda değil elbette. Onun bu düşüncenize saygı duymayıp dokunması normal değil. Kendinizi suçlamayın
Sadece erkeklerin değil kadınların da cinsel ihtiyaçları var. Libidosu yüksek biriyim ben nasıl ki bir erkeğin üstüne atlamaya çalışmıyorsam orasına burasına dokunmuyorsam erkekler de bunu yapamaz. İlişkilerde beklentiler, istekler önceden paylaşılmalı. Fikirleriniz çok farklıymış zaten.İnsanlar acımasızca yorum yapabilir belki ama birbirimizi çok sevdik ben inanıyorum..sanıyorum erkekler bu konuda kendini frenleyemiyor zaafları gibi..ben de bunu bilemedim ne yazık.. teşekkür ederim mesajınız icin
O da aşağı yukarı benimlemayni kafa yapisindaydi..olanlara inanamıyorum.halaSadece erkeklerin değil kadınların da cinsel ihtiyaçları var. Libidosu yüksek biriyim ben nasıl ki bir erkeğin üstüne atlamaya çalışmıyorsam orasını burasına dokunmuyorsam erkekler de bunu yapamaz. İlişkilerde beklentiler, istekler önceden paylaşılmalı. Fikirleriniz çok farklıymış zaten.
Evliya: "Ben ne alaka?"esprinanlayisiniz zeka duzeyiyle orantisiz
Buna katılmıyorum maalesef. Kendini frenlemek zorunda. Sizin dediğiniz çok farklı bir noktaya varıyor. Hayır dediniz bitti durmak zorunda.İnsanlar acımasızca yorum yapabilir belki ama birbirimizi çok sevdik ben inanıyorum..sanıyorum erkekler bu konuda kendini frenleyemiyor zaafları gibi..ben de bunu bilemedim ne yazık.. teşekkür ederim mesajınız icin
Hayır hep böyle değil. Temiz his/kirli his ne onu da anlamadım. Sevgiline dokunmak istemek kirli bir his değil. Ama sevgilini taciz etmek pis bir eylem.Haklısınız ..biz kadınlar temiz hislerle dusunuyorken erkekler hep böyle sanirim
Erkeklerin kulağı duyduğunu dönüştürüyor mu? Ne demek naz olarak algılamış olabilir. Hayır, hayırdır. Bunu naz olarak algıladığını söyleyen adam da NET sapıktır. Işine öyle geliyordur. Tacizine zemin hazırlıyordur.Teşekkür ederim yorumunuz için evet birbirimizi seviyorduk .evet sarıldık ama sadece sarılmanın ötesinde birşey yapmayacak zihniyete sahibim.ona bununhep soyluyordum ama erkek olarak o bunu naz olarak algılamış olabilir belki..bilemiyorum keşke hiç yasanmasydi..ben hayır dedikten sonra kufrettim bu nettir.
Ne demek kendini frenleyemiyor? Niye frenleyemesinler, beyinleri çalışmıyor mu? Sadece amigdala bölgesi mi aktif? Yada omurilik soğanı ile mı düşünüyor bu erkekler?İnsanlar acımasızca yorum yapabilir belki ama birbirimizi çok sevdik ben inanıyorum..sanıyorum erkekler bu konuda kendini frenleyemiyor zaafları gibi..ben de bunu bilemedim ne yazık.. teşekkür ederim mesajınız icin
Kaç yaşlarındasınızErkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
Yaşla ne ilgisi var..Kaç yaşlarındasınız
Temiz duygularla sarıldım falan demişsiniz. Cinsellik varolan birşey yani. Yaşınız küçükse normal ama büyükse enteresan geldi.Yaşla ne ilgisi var..
adam taciz etmiş bildiğin niye sürekli arıyorsun? senin ''bayan'' olarak küfür etmen bu olayda en masum şey kalıyorilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi.
küfürü haketmiş ne diye özür diliyorsun? yaş 42 yazıyor konu şaka gibiKüfür iicn özür diledim
Hatalı olan sensin madem göğüsünü izinsiz ellemeye çalıştı neden adamı arka arkaya arıyorsunuz yani isterim ama ağırdan da alırım der gibi olmuş bu ve yaşadığınız şeyin adı taciz istemediğiniz şeyi size kocanız bile yapsa adı tacizErkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
Sizin de bu erkek nüfusuna oranla seçimleriniz AŞIRI orantısız, esas size yazık. Sapığın peşinden koşan ben değilim.Espri anlayışınız zeka.duzeyiyle.orantisiz.nenyazik
42 yaşında insansın pis duygu ne gı?temiz duygularla
Oooh daha devamı da var..c. ve benzer şekilde küfürler
Detay lazım daha fazla detay. Kaç yıllık sevgilisiniz mesela. Öpüşme falan geçti mi aranızda. Yakınlaştınız mı hiç. Yoksa yeni mi tanışmıştınız. Hani bazı ilişkiler bir süre sonra temas istiyor ya,yakınlaşma falan spontane oluyor ya ? Libido yükseliyor ya bla bla bla.Erkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?