Görüştüğüm erkek arkadaşım ona sarildigimda göğsüme dokunmaya çalışınca o.c. şeklinde kufredince bittiğini söyledi sizce kim haksız

Nasıl dokunmaya çalıştı mesela?? Olay akışını merak ettim doğrusu

Bitmiş artık toparlanmaz bu. Zaten sizi taciz eden adamla ne toparlamaya çalışıyorsunuz onu da anlamadım.

Sizi taciz eden birinden bir de özür dilemişsiniz kendi kendinizi ucuzlaştırmışsınız pes doğrusu.

Siz evlilik yapmadan sevgililerinize mahrem bolgelerinizi ellettiriyorsunuz diye bana böyle tavsiyelerde bulunmayın dedim.Bunda kötü birşey yok.
Ne desin millet, adamın gönlünü nasıl alacağınız yönünde mi tavsiye versin mesela?

Konu sahibinin dünyadan bihaber cevaplarına bakınca adama karışık mesajlar göndermiş olması çok olası geldi bana.
Belki adam meme ellemek için en doğru anda olduklarını sanmıştır
Bana da adam bağlansın diye göster ama elletme taktiği uyguladı,eline yüzüne bulaştırdı gibi geldi. Bu da adamın neden böyle sinirlendiğini açıklıyor zaten. Bi öyle bi böyle yaptıysa adam da eh senle mi uğraşcam deyip yallah etmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…