• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüştüğüm erkek arkadaşım ona sarildigimda göğsüme dokunmaya çalışınca o.c. şeklinde kufredince bittiğini söyledi sizce kim haksız

Erkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
İki tarafta hatalı 🤔

İki taraf karşılıklı rıza gösterirse yaşanır böyle şeyler. Siz ilk başta hayır demişsiniz adam ikinci kez yapınca küfür etmişsiniz. Bu davranıştan sonra asla aramamanız lazımdı. Bir adam dokunma dediğiniz halde ikinciyi yapıyorsa, fırsat bulsa başka şeylerde yapabilir. Şimdi onu arayıp konuşmaya çalışırsanız yaptığı şeyi kabul ettiğinizi düşünecek bilginiz olsun. Hadi bi kere şansını denedi diyelim hayır demişsiniz ikincisini yapması düpedüz taciz .

Erkek arkadaşıma temiz duygularla sarildigimda göğsüme dokunmaya çalıştı .Ben de şok oldum ve bağırarak annesine o.c. ve benzer şekilde küfürler ettim ne yazık çünkü şok olmuştum.ertesi gün aradım.teli.acti birşey söyleyecek miisn dedi müsait olmadığım için hayır dedim kapadım.daha sonra aradığımda tele bakmadi önce müsait olmadığını söyledi ısrarla aradım daha sonra da whatsaptan engelledi.mesaj yazdigimda karakterimi öğrendiğini ilk defa bir bayandan küfür duyduğunu sok olduğunu bundan sonra evliya gelse bittiğini söyledi..ben de annesine karşılık ettiğim değil o an kan beynime sicradigini söyleyerek özür diledim cevap vermedi.çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum kim hatali sizce lütfen yardımcı olun..çok bunalimdayim..
Niye özür diliyorsun sapık ne demek gögüs ellemek hala arayip özür mu dileyeceksiniz evet küfrü kesinlikle bende tasvip etmem ama bu adam tam dayaklık

Insanların ana babasına küfretmek doğru değil tabi ki ama taciz etmekle kıyaslanamaz. Adam bildiğin sapık ve tacizci, bence kızı Allah kurtarmış

Konu sahibi tacizle suçladığı kişiye erkek arkadaşım diyor ve birbirlerine sarılacak kadar samimiler. Adam konu sahibinin davranışlarını farklı anlayıp bunda cesaret alarakta bu davranışta bulunmuş olabilir. Eğer adam konu sahibinin göğsüne dokunduğunda konu sahibi onu uyardığı hâlde geri çekilmemiş olsaydı bu taciz olurdu. Ama anladığım kadarıyla konu sahibi uyarıda bulunmadan direkt küfür etmiş buda tacize girmiyor.

Konu sahibi tacizle suçladığı kişiye erkek arkadaşım diyor ve birbirlerine sarılacak kadar samimiler. Adam konu sahibinin davranışlarını farklı anlayıp bunda cesaret alarakta bu davranışta bulunmuş olabilir. Eğer adam konu sahibinin göğsüne dokunduğunda konu sahibi onu uyardığı hâlde geri çekilmemiş olsaydı bu taciz olurdu. Ama anladığım kadarıyla konu sahibi uyarıda bulunmadan direkt küfür etmiş buda tacize girmiyor.
Konu sahibi diyor ki ilk hayır dedim dokunmaya devam edince küfür ettim.

Konu sahibi tacizle suçladığı kişiye erkek arkadaşım diyor ve birbirlerine sarılacak kadar samimiler. Adam konu sahibinin davranışlarını farklı anlayıp bunda cesaret alarakta bu davranışta bulunmuş olabilir. Eğer adam konu sahibinin göğsüne dokunduğunda konu sahibi onu uyardığı hâlde geri çekilmemiş olsaydı bu taciz olurdu. Ama anladığım kadarıyla konu sahibi uyarıda bulunmadan direkt küfür etmiş buda tacize girmiyoevet

Uyarıda bulunmuş ama adam vazgeçmeyince küfür etmiş en son öyle yazdı

Teşekkür ederim yorumunuz için evet birbirimizi seviyorduk .evet sarıldık ama sadece sarılmanın ötesinde birşey yapmayacak zihniyete sahibim.ona bununhep soyluyordum ama erkek olarak o bunu naz olarak algılamış olabilir belki..bilemiyorum keşke hiç yasanmasydi..ben hayır dedikten sonra kufrettim bu nettir.

Hayatımda hiçbir erkeğe o.ç diye küfür etmedim tepki bana çok abartılı geldi ama ısrarla ben istemiyor olmama rağmen göğsüme dokunmaya çalışan erkekten özür dilemem, işim bile olmaz.

Eskiden sapık olduğunu anlayınca kurtulmaya çalışırdı kadınlar şimdiyse resmen barış diye yalvarır olmuşlar çok garip yazık resmen SAPIKLIK başka bir açıklaması olamaz bunalıma girmek nedir yatıp kalkıp şükür namazı kılman lazım iğrençliğini gördüğün için🥴

Hayatımda hiçbir erkeğe o.ç diye küfür etmedim tepki bana çok abartılı geldi ama ısrarla ben istemiyor olmama rağmen göğsüme dokunmaya çalışan erkekten özür dilemem, işim bile olmaz.
Ben hayatımda hickimseye değil o kelimeyi aptal.kelimesini bilemkullanmadim..üzüntüm bundan yana kendimi nasıl kuuck dusurdum..o anı hatirlamiyorum bile

Back
X