Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu arada gitmedim ev sahiplerine söyledim, görüşmek istemiyorum onlar gidince geliriz dedim. Gitmedik yani :) Eltimle görümcem kuzenler çünkü. Her türlü birlikler zaten... Torun torundur diyorsunuz ama sevmediği bir gelinleri daha var onun çocukların bildiğiniz ayırt ediryorlar vallahi . 3 yıldır gözümle şahit oluyorum.
Bu arada gitmedim ev sahiplerine söyledim, görüşmek istemiyorum onlar gidince geliriz dedim. Gitmedik yani :) Eltimle görümcem kuzenler çünkü. Her türlü birlikler zaten... Torun torundur diyorsunuz ama sevmediği bir gelinleri daha var onun çocukların bildiğiniz ayırt ediryorlar vallahi . 3 yıldır gözümle şahit oluyorum.
Yok geri adım atmayacağım kesinlikle. Ölüm ağır hastalık olursa anca o zaman giderim diye düşüünüyorum. Çünkü o konuda eşimde net. Geçenlerde abisi hastaladığında arattırdı mesela.. Ben tavrımı mesafemi koruduktan sonra inşallah iyice sapıtmazlar