• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşmediğim Görümcemin Olduğu Yere Gitmelimiyim?

eşine demişsin benden bişey bekleme bekledigin an boşaniriz diye. o takıldı ama sen bekliyorsun

siz bilirsin ama eltin için gidiyorsan senin için sorun yaşamasin inş:)
dişlamazlar sen merak etme torun torundur. :)
Bu arada gitmedim ev sahiplerine söyledim, görüşmek istemiyorum onlar gidince geliriz dedim. Gitmedik yani :)
Eltimle görümcem kuzenler çünkü. Her türlü birlikler zaten...
Torun torundur diyorsunuz ama sevmediği bir gelinleri daha var onun çocukların bildiğiniz ayırt ediryorlar vallahi . 3 yıldır gözümle şahit oluyorum.

Bu arada gitmedim ev sahiplerine söyledim, görüşmek istemiyorum onlar gidince geliriz dedim. Gitmedik yani :)
Torun torundur diyorsunuz ama sevmediği bir gelinleri daha var onun çocukların bildiğiniz ayırt ediryorlar vallahi . 3 yıldır gözümle şahit oluyorum.
babaanneleri sevmesede anneaannesi sever hiç üzülme:)

iyi olmuş bence onlar senden özür dilesin
dilemiyorsa sen dilersen daha kötü olur
ben BDV de okumadığım konu kalmadi.
ondan biliyorum :)

iyi olmuş bence onlar senden özür dilesin
dilemiyorsa sen dilersen daha kötü olur
ben BDV de okumadığım konu kalmadi.
ondan biliyorum :)
Yok geri adım atmayacağım kesinlikle. Ölüm ağır hastalık olursa anca o zaman giderim diye düşüünüyorum. Çünkü o konuda eşimde net. Geçenlerde abisi hastaladığında arattırdı mesela..
Ben tavrımı mesafemi koruduktan sonra inşallah iyice sapıtmazlar :dua:

Back