• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşmediğim Görümcemin Olduğu Yere Gitmelimiyim?

Ölümle ne alaka anlamadim? Ben de gorumcemle gorusmuyorum cok uzun zamandir. Ölürken aklima gelecek son şey gorumcemle küsmeme pişman olmak olur herhalde. Hatta son sey bile olmaz.

Vefat eden arkadasa da Allah rahmet eylesin.
Ben olsam gitmem. Toplu organizasyonlara gorumcem var diye gitmemezlik yapmadim, köşe bucak ondan kacacak degilim ama evine yemeğe gitmem.

Çok haklısınız ekleme yaptım konuya asıl benim içimi yiyen bu :KK43:
Aslında benim kararım kesinlikle gitmemekti. Telefon görüşmesinden sonra foruma girip @Minnoskafa 'nın vefat haberini okuyunca inanılmaz sarsıldım. Onun yerinde bende olabilirdim bu 3 günlük dünyada kinciliğin küslüğün ne yararı var diye :KK43: Nedense içim tuhaf oldu hatta ağladım da. Allah'a havale et dedim içimden büyüklük sende kalsın git görüş dedim... ama ikilemdeyim işte
Bu akşam mı gideceksiniz yemeğe

Evet mesane kanseriymiş . Hemde yaşıtımız sayılır. Tüp bebek tedavisi görmüş vs.. ben de çok üzüldüm
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Benim annem de mesane kanseri. Annemiminki erken teşhisti. Ameliyat oldu ve 3 ayda bir sistoskopiye giriyor yenileme var mı diye.2 yıl oldu Allaha şükürler olsun henüz yenileme olmadı. Acaba arkadaşın ilerlemiş miydi?

Ölümle ne alaka anlamadim? Ben de gorumcemle gorusmuyorum cok uzun zamandir. Ölürken aklima gelecek son şey gorumcemle küsmeme pişman olmak olur herhalde. Hatta son sey bile olmaz.

Vefat eden arkadasa da Allah rahmet eylesin.
Ben olsam gitmem. Toplu organizasyonlara gorumcem var diye gitmemezlik yapmadim, köşe bucak ondan kacacak degilim ama evine yemeğe gitmem.
Evet bir yandan bu kadar duygusal düşünme diyorum kendime.
Ama evine gideceğim eşimin abisi. görümcemin evi değil sizce yine gitmemeli miyim?

Merhaba. Sizin durumunuzda 2 kötü ve kıskanç kayınvalideyle uğraşmak. Gerçekten çok zor. Eğer şimdi vicdan yapıp mesafeyi koymazsanız bir daha toparlayamazsınız. Eşiniz size karışmıyorken ve tamda pandemi dönemindeyken bence size bunları yaşatan insanların olduğu ortamlara girmeyin bence. Siz görüşmek İstediğini insanlarla ayrı görüşebilirsiniz. Size iyi gelmeyen kötü insanlarla görüşmemek en güzeli. Eşiniz görüşmek istiyorsa görüşsün. Bence en azından uzun bir süre görüşmeyin. Nihayetinde sizin değil eşinizin ailesi. Eşiniz görüşmek isterse görüşür. Bu süreçte onlar da sizin kararlılığımızı anlar ve bir daha asla size bu şekilde davranamazlar. Eğer vicdan yapıp onların olduğu ortamda bulunursanız ilişkiniz laçkalaşabilir ya da ortamda sizi barıştırmaya çalışanlar olabilir. Bir de üste yürüme davranışını sergileyebilen insanlar yapıları ve yetişme tarzları da buna uygun olduğundan tekrarlama olasılığı olabilir. Ölüm her zaman vardı. Ölümü onlar düşünmeyip hiç yoktan bu saygısızlığı yapıyorlarsa siz ölümü düşünüp bu davranışı görmezden gelmeyin. Eşinizle de mümkün olduğunca bu konuyla ilgili konuşmayın. Yapılanı unutamadığınız, görüşmek istemediğiniz ve bu konuların sizi kırdığını söyleyip eşinizin görüşmesine karışmayın bence.
Çok haklı yazdınız evet. doğru söylüyorsunuz. ben de tam olarak böyle düşünüyordum hafife alacaklar beni . Belki giderim ama hiç selam vermem dedim ama aynı sofraya oturacağız sonucta nasıl olacak ki ?

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Benim annem de mesane kanseri. Annemiminki erken teşhisti. Ameliyat oldu ve 3 ayda bir sistoskopiye giriyor yenileme var mı diye.2 yıl oldu Allaha şükürler olsun henüz yenileme olmadı. Acaba arkadaşın ilerlemiş miydi?
Çok geçmiş olsun ben de dedemi mesane kanserinden kaybettim çok zor. Allah şifasını versin inşallah erken teşhis çok önemli gerçekten

Yani siz onun evine gitmeyeceksiniz ki o orada kaliyormus. Ben olsam giderim hatta eger kotu gunler gecirmenize neden olduysa ve sizi gercekten cok uzduyse yuzune bakmam. Ama eger kucuk seylerse yasadiklariniz affedin gitsin. Sizde hayata bir kere geliyorsunuz sonucta sizi uzmeye hakki yok kimsenin.
Enerji emici negatif enerji yayan insanlari hayatinizdan cikarin donupte bakmayin arkaya☺️

Gideceğim ortamda sadece ev sahibi ve görüşmediğim insan olacaksa gitmem, buz gibi bir ortam olur ne gerek var.
Ayrıca belki siz pozitifsiniz test yaptırdınız mi?
Şu dönemde yapmayin etmeyin diyoruz hala ev oturmaları diyorsunuz ya.

Yani siz onun evine gitmeyeceksiniz ki o orada kaliyormus. Ben olsam giderim hatta eger kotu gunler gecirmenize neden olduysa ve sizi gercekten cok uzduyse yuzune bakmam. Ama eger kucuk seylerse yasadiklariniz affedin gitsin. Sizde hayata bir kere geliyorsunuz sonucta sizi uzmeye hakki yok kimsenin.
Enerji emici negatif enerji yayan insanlari hayatinizdan cikarin donupte bakmayin arkaya☺️
Teşekkürler , yaşadığımz olaydan sonra hafife aldığımı düşünürler daha kötüsünü yapmaya yeltenirlermi ondan korkuyorum açıkçası. Gerçi aynı durum olduğunda eski ben olmam artık orası ayrı da :)

Gideceğim ortamda sadece ev sahibi ve görüşmediğim insan olacaksa gitmem, buz gibi bir ortam olur ne gerek var.
Ayrıca belki siz pozitifsiniz test yaptırdınız mi?
Şu dönemde yapmayin etmeyin diyoruz hala ev oturmaları diyorsunuz ya.

Evet biz de geçen hafta yaptırdık negatifiz. Evet buz gibi ortam olacağı kesin. Onlardan köşe bucak kaçtığımı sanmasınlar diye ısrar üzerine gitmek istiyorum bir yandan, bir yandan sizin gibi düşünüyorum

Teşekkürler , yaşadığımz olaydan sonra hafife aldığımı düşünürler daha kötüsünü yapmaya yeltenirlermi ondan korkuyorum açıkçası. Gerçi aynı durum olduğunda eski ben olmam artık orası ayrı da :)
Yasadiginiz durumu bilmedigim icin daha kotusu nasil olur bilemiyorum. Zaten eskisi gibi olmayacaginiza gore araya mesafe koyarsiniz sadece gordugunuzde merhaba merhaba. Yapsalar da dediginiz gibi baska tepki verirsiniz o zaman iyice bitirisiniz iliskiyi.

Evet biz de geçen hafta yaptırdık negatifiz. Evet buz gibi ortam olacağı kesin. Onlardan köşe bucak kaçtığımı sanmasınlar diye ısrar üzerine gitmek istiyorum bir yandan, bir yandan sizin gibi düşünüyorum
Geçen haftadan beri hic evden çıkmadınız mi?
Kalabalık olsaydı görmezden gelebilirdiniz ama zaten 3 4 kişiler, huzursuz olursunuz. Eşinizde ısrar etmiyorsa hic gidip keyfinizi kaçırmayın bence

Geçen haftadan beri hic evden çıkmadınız mi?
Kalabalık olsaydı görmezden gelebilirdiniz ama zaten 3 4 kişiler, huzursuz olursunuz. Eşinizde ısrar etmiyorsa hic gidip keyfinizi kaçırmayın bence
Hayır eşim evden çalışıyor. ben de çalışmıyorum izindeyim. Düşününce evet aynı sofraya oturacağız edeceğiz yüz bulacak birde kendince ayağıımıza geldi diye düşünecek belki

“Görüştüğüm insanlarla da görüşmemeye devam mı edeyim” ne demek ki? Siz illa eltinizle onların evinde mi görüşmek zorundasınız? Çok özlediyseniz size gelsinler öyle hasret giderin. Ama görümceniz Size laf attığında yine amannn üç günlük dünya hır çıkmasın susayım diyebilecekseniz gidin.

Dipnot: İstedikleri kadar kısıtlama getirsinler insanlar konu komşu eş dost ziyaretlerini kesmiyor, ziyafet sofralarından mahrum kalmıyorlar. O zaman herkes test yaptırsın, negatif çıkan kısıtlamalardan muaf tutulsun. Ne zaman nerden hastalık kapılacağı belli mi?

“Görüştüğüm insanlarla da görüşmemeye devam mı edeyim” ne demek ki? Siz illa eltinizle onların evinde mi görüşmek zorundasınız? Çok özlediyseniz size gelsinler öyle hasret giderin. Ama görümceniz Size laf attığında yine amannn üç günlük dünya hır çıkmasın susayım diyebilecekseniz gidin.

Dipnot: İstedikleri kadar kısıtlama getirsinler insanlar konu komşu eş dost ziyaretlerini kesmiyor, ziyafet sofralarından mahrum kalmıyorlar. O zaman herkes test yaptırsın, negatif çıkan kısıtlamalardan muaf tutulsun. Ne zaman nerden hastalık kapılacağı belli mi?
Yoo 3 günlük dünya olayı çenesini kaparsa geçerli . Durum tekrarlarsa çok baska bir ben' ile karsı karsıya kalırlar...
Özleme durumu olamaz, ısrarla davet ediyorlar bu yüzden kararsız kaldım.
Korona konusunda haklsınız.
Özet ile sizin fikriniz gitmemek mi olurdu ?

Yoo 3 günlük dünya olayı çenesini kaparsa geçerli . Durum tekrarlarsa çok baska bir ben' ile karsı karsıya kalırlar...
Özleme durumu olamaz, ısrarla davet ediyorlar bu yüzden kararsız kaldım.
Korona konusunda haklsınız.
Özet ile sizin fikriniz gitmemek mi olurdu ?
Ben gitmezdim. Çok zaruri sebep olur doğum, ölüm gibi, aynı ortama girmek zorunda kalınır anca o zaman.. Zaten eltiniz aranızdaki sıkıntıları biliyorlar. Uygun dille anca o kişi evine döndüğünde gelebileceğinizi söyleyebilirsiniz.

Zaten bahsettiğiniz gibi aranız çok kötüyse onun da sizinle aynı ortama girmek isteyeceğini düşünmüyorum, misafir olduğu için gelene gidene karışamıyor neticede.

Eltiniz belki sizi barıştırmak için çağırıyordur. Ailede küslük zor oluyor bir taraf gelirken diğer taraf gelemiyor. Birebir yaşadım bu sorunu iki eltim var, bir sene küs kaldım biriyle. baktım eşim ve ailesi için zor oluyor barıştım. Mesafeliyim şimdi eyer içinizden geliyorsa ölümlü dünya diyorsanız mesafeli bir şekilde görüşebilirsiniz..

Ben gitmezdim. Çok zaruri sebep olur doğum, ölüm gibi, aynı ortama girmek zorunda kalınır anca o zaman.. Zaten eltiniz aranızdaki sıkıntıları biliyorlar. Uygun dille anca o kişi evine döndüğünde gelebileceğinizi söyleyebilirsiniz.

Zaten bahsettiğiniz gibi aranız çok kötüyse onun da sizinle aynı ortama girmek isteyeceğini düşünmüyorum, misafir olduğu için gelene gidene karışamıyor neticede.
Bu çok mantıklı geldi . Uygun dille onlar gittiğinde geliriz demek . Çok teşekkürler :KK16:

Eltiniz belki sizi barıştırmak için çağırıyordur. Ailede küslük zor oluyor bir taraf gelirken diğer taraf gelemiyor. Birebir yaşadım bu sorunu iki eltim var, bir sene küs kaldım biriyle. baktım eşim ve ailesi için zor oluyor barıştım. Mesafeliyim şimdi eyer içinizden geliyorsa ölümlü dünya diyorsanız mesafeli bir şekilde görüşebilirsiniz..
Evet hele ki aileci bir eşin ailesi ile küslük daha da zor oluyor. Ay da 1 gidiyor annesine. Ben tek gitmesini istemiyorum. Ama gitsem ayrı sıkıntı stres.. O kadar zor ki

Back