- 24 Ağustos 2018
- 3.985
- 9.888
- 158
Bende anlaamdim oldü diyorlar ama son konularda bisey yazmiyor bunlar nerden ogrendiki@Minnoskafa ya ne olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende anlaamdim oldü diyorlar ama son konularda bisey yazmiyor bunlar nerden ogrendiki@Minnoskafa ya ne olmuş
Ben sordum şimdi reelde gorustugunuz birimiydi diye.Bende anlaamdim oldü diyorlar ama son konularda bisey yazmiyor bunlar nerden ogrendiki
Çok geçmiş olsun inşallah atlatirsinizSiz ciddimisiniz o kim biseyden haberim yok yaa bende kanserim bebek dusunuyodum birde. ALLAHIM ne olacak bu halimiz ya
Ayy cok zor ya şaka gibi peki kv ile araniz nasilCanım eltinle görümcen kuzenlermiş, seni dışlama durumlari varsa iyice gerilir ve üzülürsün. Benim eltimle görümcem de bana karşı birlik olmuş durumda. Mecburi düğün, ölüm gibi durumlar dışında goruşmuyorum. Tabi pandemi bitice bayram ziyaretinde karşılaşma ihtimali de çok büyük.
Hamileyim pandemi bitse de doğum için de gelip gideceklerini sanmıyorum. Belki eşimi ararlar tebriğe. Sanki o doğuruyor
Canm hersey bizim icin. Ne olacagz sonumuz belli mi ki? Ben de tüp bebek dusunuyorum belkide ben de kanserim ne biliyorum. Sinsi ilerliyor bu hastalik sen ne kanserisin moralini yuksek tut erken teshis onemliSiz ciddimisiniz o kim biseyden haberim yok yaa bende kanserim bebek dusunuyodum birde. ALLAHIM ne olacak bu halimiz ya
Gitmedim , fakat esimi de tek yollamak icimden gelmiyor ya mesela ayda 1 annesine gidiyor hepsi toplaniyor benm moralm bozuluyor dıslanmıslıkmı desem bilemiyorumAsla gitmeyin ama eşinizi gönderin.
Yakın arkadasi paylasti durumlarda da paylasanlar oldu canmBende anlaamdim oldü diyorlar ama son konularda bisey yazmiyor bunlar nerden ogrendiki
Kv tabiki kızını korur ama benim yüzüme karşı nötr davranıyor. Ben de normal günlük sohbet dışında bir şey konuşmuyorum.Ayy cok zor ya şaka gibi peki kv ile araniz nasil
Haliyle... Ben topuyla konusmuyorum en temizi ahaha . En çok bebişim olursa görmeye gelmezlerse diye üzülüyorum. nedense artık o üzüntüde bilemedimKv tabiki kızını korur ama benim yüzüme karşı nötr davranıyor. Ben de normal günlük sohbet dışında bir şey konuşmuyorum.
Ben de üzülücem sanirım gelmezlerse ama en çok eşimi yalnız biraktiklari için üzülürüm. Bi de eşim beni suçlamaya çok müsait. Diyor ki eskiden bana karşı böyle değillerdi senin yüzünden oluyor heralde.Haliyle... Ben topuyla konusmuyorum en temizi ahaha . En çok bebişim olursa görmeye gelmezlerse diye üzülüyorum. nedense artık o üzüntüde bilemedim
cevabım kısa ve net HAYIRMerhabalar bir önce ki konum Kayınvalidem ve Görümcem Üstüme Yürüdü
Eş ailesi ile 5 aydır görüşmüyorum. Problemim olmayan sadece bir abisi var bu süreçte bize bir iki defa geldi sorunsuz şekilde görüştük hiçbir şey olmamış gibi. Görümcenin ne alakası var diyecekseniz görümcem eşimi oğlu gibi büyüttüğü için paylaşamıyor ve maalesef ki herkesi dolduran ganyana getiren kavgayı da çıkartan o. Bu zamana kadar çok sabrettim her lafını, her imasını, her çirkefliğini , her sorun çıkarışını vs vs.. En son kavga olayında da "İstenmediğini zaten biliyordun" demesi ile kesinlikle görüşmemeye karar verdim.
Şimdi bayanlar sizlere sorum şu; Eşimin abisi yemeğe çağırıyor kaç seferdir ben istemiyorum görümcem onlar da diye (Geçici süreliğine abisinde kalıyor eşi ile) sürekli iptal ediyordum. Bu sefer de çok ısrar etti gelin diye eltim aradı sabah. Yemeğe gelin dedi. Misafiriniz var mı? dedim. Görümce kişisi ve eşi var biz bizeyiz dedi. Zahmet etme boşver dedim. Yok ne zahmet olacak gelin dedi. Eşimin mesai olmazsa bakarız dedim.
Eşim zorlamıyor görüşmemi. Bana bıraktı kararı. Ben de ilk başta reddettim fakat, bu süreç ne zamana kadar sürecek?? Problemim olmayan insanlarla o var diye neden görüşemeyim? O hep var olacak, yok olmayacak.
Aslında benim kararım kesinlikle gitmemekti. Telefon görüşmesinden sonra foruma girip @Minnoskafa 'nın vefat haberini okuyunca inanılmaz sarsıldım. Onun yerinde bende olabilirdim bu 3 günlük dünyada kinciliğin küslüğün ne yararı var diye Nedense içim tuhaf oldu hatta ağladım da. Allah'a havale et dedim içimden büyüklük sende kalsın git görüş dedim...
Sizce akşam yemeğine gidip onu görmemezliktenmi gelmeliyim? (Bu beni baya kasacak)
Yoksa yine reddetip görüştüğüm insanlarla da görüşmemeye devam mı edeyim?
Cevaplarınıza görüşlerinize ihtiyacım var
Dipnot: "Korona testi yeni yaptırdılar hepsi negatif çıktı. O yüzden bizi arayıp davet ettiler uzun zamandır görüşemiyoruz diye"
bebişini merak edip pattt diye gelirler. seni görmeye degil.Haliyle... Ben topuyla konusmuyorum en temizi ahaha . En çok bebişim olursa görmeye gelmezlerse diye üzülüyorum. nedense artık o üzüntüde bilemedim
Aynı sorun bizde de var. %100 suçlu olduklarını bildiği halde konu bana dönüyor. Erkeklerin geneli bu şekilde toz kondurmuyorlar..Ben de üzülücem sanirım gelmezlerse ama en çok eşimi yalnız biraktiklari için üzülürüm. Bi de eşim beni suçlamaya çok müsait. Diyor ki eskiden bana karşı böyle değillerdi senin yüzünden oluyor heralde.
Asıl sorması gereken neden benim karıma bunu yapıyorlar sorusunu malesef soramıyor.
Davet eden Eltim ve Kaynımdı. Görümcemde bir süreliğine bunlarda kalıyor. 5 aydır zaten o orada diye gitmiyorum görüşmüyoruz daha doğrusu. Sürekli kaynım ısrar edince kendime şu soruyu sordum ;cevabım kısa ve net HAYIR
üzerine yürüyen görümcene gitmezdim yerine olsam bu şekilde devam ederim.
önceki konusunda ASLAAA demişsin gitmeyi neden düşündün...
Ya aslında kendim dışlansam sorun olmaz da torunlarını yeğenlerini dışlayacaklar diye doğmamıs bebeğime üzülüyorum. Beni görsünler görmesinler umrumda değil ki . İşte bazen de diyorum onların sevgisine ihtiyacı yok çocuğumunbebişini merak edip pattt diye gelirler. seni görmeye degil.
hiç üzülme bence..
eşin sonuçta bebegin fotografini gösterecek ailesine..
siz bilirsin ama eltin için gidiyorsan senin için sorun yaşamasin inş:)Davet eden Eltim ve Kaynımdı. Görümcemde bir süreliğine bunlarda kalıyor. 5 aydır zaten o orada diye gitmiyorum görüşmüyoruz daha doğrusu. Sürekli kaynım ısrar edince kendime şu soruyu sordum ;
O orada diye neden gitmeyeyim ? O rahatsız olsun ben neden oluyorum ? Nereye kadar sürecek bu tarzı düşünce oluşmuştu. Sonucta orası onun evi değil diye düşündüm.
dişlamazlar sen merak etme torun torundur. :)Ya aslında kendim dışlansam sorun olmaz da torunlarını yeğenlerini dışlayacaklar diye doğmamıs bebeğime üzülüyorum. Beni görsünler görmesinler umrumda değil ki . İşte bazen de diyorum onların sevgisine ihtiyacı yok çocuğumun