• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşmediğim Görümcemin Olduğu Yere Gitmelimiyim?

Benimde kv ile sorunlarım var ve onun olduğu yere gitmem çünkü yüzünü görmeye bile tahammülüm yok o derece. Sizin o kadar öfkeniz yoksa gidilebilir. Ya da gittiğiniz zaman hiç muhattap olmayabilirsiniz de. Valla karışık durum

Evet hele ki aileci bir eşin ailesi ile küslük daha da zor oluyor. Ay da 1 gidiyor annesine. Ben tek gitmesini istemiyorum. Ama gitsem ayrı sıkıntı stres.. O kadar zor ki
Zamanla alışıyor insan. ne kadar evlisiniz bilmiyorum ama ben politik davranarak çözdüm işi 😂 aile sonuçta atsan atılmıyor satsan satılmıyor 🤦

Zamanla alışıyor insan. ne kadar evlisiniz bilmiyorum ama ben politik davranarak çözdüm işi 😂 aile sonuçta atsan atılmıyor satsan satılmıyor 🤦
3 yıl oldu. 3 yıldır çok politik davranmaya çalıştım. En son hadlerini aşınca bunlar benim iyiliğimden faydalanıyor kanısına vardım. Çok ağır oldu son durum o yüzden kesip attım belki çocuğum olduğunda zoraki gelirz bir araya o zaman belki politik olmaya çalışırım :olamaz:

Benimde kv ile sorunlarım var ve onun olduğu yere gitmem çünkü yüzünü görmeye bile tahammülüm yok o derece. Sizin o kadar öfkeniz yoksa gidilebilir. Ya da gittiğiniz zaman hiç muhattap olmayabilirsiniz de. Valla karışık durum
Aynen benim de görmeye tahammülüm yok o derece işte. Gittiğimde negatifleşeceğim biliyorum eve döndükten sonra eşime sürekli yaptığı gıcık hareketleri anlatacağım biliyorum. Eşim de tepkisiz bir şekilde dinleyecek bunu da biliyorum. sonuç yine ben sinirli, yine ben üzgün mod olacak. Keyfi bir akşam yemeği için değermi diyorum değmez bence de

Umarım elti ve görümce bir olup seni dışlamazlar:)

3 yıl oldu. 3 yıldır çok politik davranmaya çalıştım. En son hadlerini aşınca bunlar benim iyiliğimden faydalanıyor kanısına vardım. Çok ağır oldu son durum o yüzden kesip attım belki çocuğum olduğunda zoraki gelirz bir araya o zaman belki politik olmaya çalışırım :olamaz:
Bayada olmuş 😊 Çocuk olunca daha zor oluyor.

Umarım elti ve görümce bir olup seni dışlamazlar:)
O seçenekte var tabii :) Beklenir. Çünkü kavgadan önce de her seferinde dışlanmış gibi oluyorum sürekli onlar muhabbet sohbet ediyor gülüşüyor vs.. Kuzenler zaten :)

Eşimin abisini arayarak, misafirleriniz varmış sanırım abi biz başka zaman gelelim dedim. Onlar gitti gelin diye ısrar etti (hafif kızarak) . Pekala tamam dedim. Eşim de gidelim diyince gitmeye karar verdim. Gittiğimde eğer oradalarsa tavrım net ve keskin olacak. Ayıp olmasın diye geldiğimi de ayrıca belirteceğim. Sonuçta gitmişler ? (Annesine gidip orada kalıyorlar arada)
Bilemiyorum akşam olunca göreceğiz inşallah gerçekten gitmişlerdir. soğukkanlı olup onu görmemezlikten geleceğim

Covid sen korkmuyor musunuz
Sağlık bakanı bas bas bağırıyor
Aile dışında görüşme yapmayın diye
Ben önce bunu düşünürdüm küslük yerine

Aynen benim de görmeye tahammülüm yok o derece işte. Gittiğimde negatifleşeceğim biliyorum eve döndükten sonra eşime sürekli yaptığı gıcık hareketleri anlatacağım biliyorum. Eşim de tepkisiz bir şekilde dinleyecek bunu da biliyorum. sonuç yine ben sinirli, yine ben üzgün mod olacak. Keyfi bir akşam yemeği için değermi diyorum değmez bence de
O zaman değmez boşverin kendinizi kasmaya gerek yok.

Merhabalar bir önce ki konum Kayınvalidem ve Görümcem Üstüme Yürüdü
Eş ailesi ile 5 aydır görüşmüyorum. Problemim olmayan sadece bir abisi var bu süreçte bize bir iki defa geldi sorunsuz şekilde görüştük hiçbir şey olmamış gibi. Görümcenin ne alakası var diyecekseniz görümcem eşimi oğlu gibi büyüttüğü için paylaşamıyor ve maalesef ki herkesi dolduran ganyana getiren kavgayı da çıkartan o. Bu zamana kadar çok sabrettim her lafını, her imasını, her çirkefliğini , her sorun çıkarışını vs vs.. En son kavga olayında da "İstenmediğini zaten biliyordun" demesi ile kesinlikle görüşmemeye karar verdim.

Şimdi bayanlar sizlere sorum şu; Eşimin abisi yemeğe çağırıyor kaç seferdir ben istemiyorum görümcem onlar da diye (Geçici süreliğine abisinde kalıyor eşi ile) sürekli iptal ediyordum. Bu sefer de çok ısrar etti gelin diye eltim aradı sabah. Yemeğe gelin dedi. Misafiriniz var mı? dedim. Görümce kişisi ve eşi var biz bizeyiz dedi. Zahmet etme boşver dedim. Yok ne zahmet olacak gelin dedi. Eşimin mesai olmazsa bakarız dedim.

Eşim zorlamıyor görüşmemi. Bana bıraktı kararı. Ben de ilk başta reddettim fakat, bu süreç ne zamana kadar sürecek?? Problemim olmayan insanlarla o var diye neden görüşemeyim? O hep var olacak, yok olmayacak.

Aslında benim kararım kesinlikle gitmemekti. Telefon görüşmesinden sonra foruma girip Minnoskafa Minnoskafa 'nın vefat haberini okuyunca inanılmaz sarsıldım. Onun yerinde bende olabilirdim bu 3 günlük dünyada kinciliğin küslüğün ne yararı var diye :KK43: Nedense içim tuhaf oldu hatta ağladım da. Allah'a havale et dedim içimden büyüklük sende kalsın git görüş dedim...

Sizce akşam yemeğine gidip onu görmemezliktenmi gelmeliyim? (Bu beni baya kasacak)
Yoksa yine reddetip görüştüğüm insanlarla da görüşmemeye devam mı edeyim?
Cevaplarınıza görüşlerinize ihtiyacım var:dua:

Dipnot: "Korona testi yeni yaptırdılar hepsi negatif çıktı. O yüzden bizi arayıp davet ettiler uzun zamandır görüşemiyoruz diye"
Minnoskafa Minnoskafa ya ne olmuş o_O

Merhabalar bir önce ki konum Kayınvalidem ve Görümcem Üstüme Yürüdü
Eş ailesi ile 5 aydır görüşmüyorum. Problemim olmayan sadece bir abisi var bu süreçte bize bir iki defa geldi sorunsuz şekilde görüştük hiçbir şey olmamış gibi. Görümcenin ne alakası var diyecekseniz görümcem eşimi oğlu gibi büyüttüğü için paylaşamıyor ve maalesef ki herkesi dolduran ganyana getiren kavgayı da çıkartan o. Bu zamana kadar çok sabrettim her lafını, her imasını, her çirkefliğini , her sorun çıkarışını vs vs.. En son kavga olayında da "İstenmediğini zaten biliyordun" demesi ile kesinlikle görüşmemeye karar verdim.

Şimdi bayanlar sizlere sorum şu; Eşimin abisi yemeğe çağırıyor kaç seferdir ben istemiyorum görümcem onlar da diye (Geçici süreliğine abisinde kalıyor eşi ile) sürekli iptal ediyordum. Bu sefer de çok ısrar etti gelin diye eltim aradı sabah. Yemeğe gelin dedi. Misafiriniz var mı? dedim. Görümce kişisi ve eşi var biz bizeyiz dedi. Zahmet etme boşver dedim. Yok ne zahmet olacak gelin dedi. Eşimin mesai olmazsa bakarız dedim.

Eşim zorlamıyor görüşmemi. Bana bıraktı kararı. Ben de ilk başta reddettim fakat, bu süreç ne zamana kadar sürecek?? Problemim olmayan insanlarla o var diye neden görüşemeyim? O hep var olacak, yok olmayacak.

Aslında benim kararım kesinlikle gitmemekti. Telefon görüşmesinden sonra foruma girip Minnoskafa Minnoskafa 'nın vefat haberini okuyunca inanılmaz sarsıldım. Onun yerinde bende olabilirdim bu 3 günlük dünyada kinciliğin küslüğün ne yararı var diye :( Nedense içim tuhaf oldu hatta ağladım da. Allah'a havale et dedim içimden büyüklük sende kalsın git görüş dedim...

Sizce akşam yemeğine gidip onu görmemezliktenmi gelmeliyim? (Bu beni baya kasacak)
Yoksa yine reddetip görüştüğüm insanlarla da görüşmemeye devam mı edeyim?
Cevaplarınıza görüşlerinize ihtiyacım var:dua:

Dipnot: "Korona testi yeni yaptırdılar hepsi negatif çıktı. O yüzden bizi arayıp davet ettiler uzun zamandır görüşemiyoruz diye"
Göeüşüp de başına dert alma derim. Karşıdaki kişiye de belirt onlarla aynı ortamda olmak istemediğini. Seni geçmişte istemeyen insanla şimdi isteyecekmi. Hazıe mesafeyi koymuşsun. Bundan sonra görüşmeye başlasan bile belki büyük bir kavga olmayacak sana sinsi sinsi laf sokmalara devam edecekler ve bu zseni daha da sinirlendirecek.Ben olsam görüşmem.

Göeüşüp de başına dert alma derim. Karşıdaki kişiye de belirt onlarla aynı ortamda olmak istemediğini. Seni geçmişte istemeyen insanla şimdi isteyecekmi. Hazıe mesafeyi koymuşsun. Bundan sonra görüşmeye başlasan bile belki büyük bir kavga olmayacak sana sinsi sinsi laf sokmalara devam edecekler ve bu zseni daha da sinirlendirecek.Ben olsam görüşmem.
Haklısınız teşekkürler. Gitmeyeceğim. Öyle bir yapıda insan zaten yapmaz diyemiyorum inanın. Benm olmadığım gruptan bile laflar sokuyor

Tekrar abisi aradı. Misafirler gitmemiş anladığım kadarıyla görüşmek istemiyorsun dedi. Evet abi biz gelmeyelim dedim. Küslük olmasını istemem ama sen bilirsin pekala dedi. Gitmiyoruz nokta kondu. Şimdi iyice bilendiler bana ama umurumda değil

Haklısınız teşekkürler. Gitmeyeceğim. Öyle bir yapıda insan zaten yapmaz diyemiyorum inanın. Benm olmadığım gruptan bile laflar sokuyor
Canım eltinle görümcen kuzenlermiş, seni dışlama durumlari varsa iyice gerilir ve üzülürsün. Benim eltimle görümcem de bana karşı birlik olmuş durumda. Mecburi düğün, ölüm gibi durumlar dışında goruşmuyorum. Tabi pandemi bitice bayram ziyaretinde karşılaşma ihtimali de çok büyük.
Hamileyim pandemi bitse de doğum için de gelip gideceklerini sanmıyorum. Belki eşimi ararlar tebriğe. Sanki o doğuruyor😂

Back