• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşmediğim Görümcemin Olduğu Yere Gitmelimiyim?

Ballikko

Vız vızZ🐝🍯
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
8.011
14.757
248
Merhabalar bir önce ki konum Kayınvalidem ve Görümcem Üstüme Yürüdü
Eş ailesi ile 5 aydır görüşmüyorum. Problemim olmayan sadece bir abisi var bu süreçte bize bir iki defa geldi sorunsuz şekilde görüştük hiçbir şey olmamış gibi. Görümcenin ne alakası var diyecekseniz görümcem eşimi oğlu gibi büyüttüğü için paylaşamıyor ve maalesef ki herkesi dolduran ganyana getiren kavgayı da çıkartan o. Bu zamana kadar çok sabrettim her lafını, her imasını, her çirkefliğini , her sorun çıkarışını vs vs.. En son kavga olayında da "İstenmediğini zaten biliyordun" demesi ile kesinlikle görüşmemeye karar verdim.

Şimdi bayanlar sizlere sorum şu; Eşimin abisi yemeğe çağırıyor kaç seferdir ben istemiyorum görümcem onlar da diye (Geçici süreliğine abisinde kalıyor eşi ile) sürekli iptal ediyordum. Bu sefer de çok ısrar etti gelin diye eltim aradı sabah. Yemeğe gelin dedi. Misafiriniz var mı? dedim. Görümce kişisi ve eşi var biz bizeyiz dedi. Zahmet etme boşver dedim. Yok ne zahmet olacak gelin dedi. Eşimin mesai olmazsa bakarız dedim.

Eşim zorlamıyor görüşmemi. Bana bıraktı kararı. Ben de ilk başta reddettim fakat, bu süreç ne zamana kadar sürecek?? Problemim olmayan insanlarla o var diye neden görüşemeyim? O hep var olacak, yok olmayacak.

Aslında benim kararım kesinlikle gitmemekti. Telefon görüşmesinden sonra foruma girip Minnoskafa Minnoskafa 'nın vefat haberini okuyunca inanılmaz sarsıldım. Onun yerinde bende olabilirdim bu 3 günlük dünyada kinciliğin küslüğün ne yararı var diye :( Nedense içim tuhaf oldu hatta ağladım da. Allah'a havale et dedim içimden büyüklük sende kalsın git görüş dedim...

Sizce akşam yemeğine gidip onu görmemezliktenmi gelmeliyim? (Bu beni baya kasacak)
Yoksa yine reddetip görüştüğüm insanlarla da görüşmemeye devam mı edeyim?
Cevaplarınıza görüşlerinize ihtiyacım var:dua:

Dipnot: "Korona testi yeni yaptırdılar hepsi negatif çıktı. O yüzden bizi arayıp davet ettiler uzun zamandır görüşemiyoruz diye"

Son düzenleme:
Bence gitme hatta onların değil de belki sizin bulaştırabileceğinizi at ortaya, durduk yere canını sıkma derim o gidince gidersiniz. Ortamda negatif bir enerji olunca herkesi etkiliyor canım
Çok haklısınız ekleme yaptım konuya asıl benim içimi yiyen bu :KK43:
Aslında benim kararım kesinlikle gitmemekti. Telefon görüşmesinden sonra foruma girip Minnoskafa Minnoskafa 'nın vefat haberini okuyunca inanılmaz sarsıldım. Onun yerinde bende olabilirdim bu 3 günlük dünyada kinciliğin küslüğün ne yararı var diye :KK43: Nedense içim tuhaf oldu hatta ağladım da. Allah'a havale et dedim içimden büyüklük sende kalsın git görüş dedim... ama ikilemdeyim işte

Ben bu aile küslüklerinin sonsuza dek devam edeceğine inanmıyorum insan hiç olmazsa kocasının hatrına yapıyor birşeyler sanırım eltiniz sizi ortam yumuşatmak için çağırıyor sizin yerinizde olsam gider duruma göre hareket ederdim.

Eş ailesi ile 5 aydır görüşmüyorum. Problemim olmayan sadece bir abisi var bu süreçte bize bir iki defa geldi sorunsuz şekilde görüştük hiçbir şey olmamış gibi. Görümcenin ne alakası var diyecekseniz görümcem eşimi oğlu gibi büyüttüğü için paylaşamıyor ve maalesef ki herkesi dolduran ganyana getiren kavgayı da çıkartan o. Bu zamana kadar çok sabrettim her lafını, her imasını, her çirkefliğini , her sorun çıkarışını vs vs.. En son kavga olayında da "İstenmediğini zaten biliyordun" demesi ile kesinlikle görüşmemeye karar verdim.

Şimdi bayanlar sizlere sorum şu; Eşimin abisi yemeğe çağırıyor kaç seferdir ben istemiyorum görümcem onlar da diye (Geçici süreliğine abisinde kalıyor eşi ile) sürekli iptal ediyordum. Bu sefer de çok ısrar etti gelin diye eltim aradı sabah. Yemeğe gelin dedi. Misafiriniz var mı? dedim. Görümce kişisi ve eşi var biz bizeyiz dedi. Zahmet etme boşver dedim. Yok ne zahmet olacak gelin dedi. Eşimin mesai olmazsa bakarız dedim.

Eşim zorlamıyor görüşmemi. Bana bıraktı kararı. Ben de ilk başta reddettim fakat, bu süreç ne zamana kadar sürecek?? Problemim olmayan insanlarla o var diye neden görüşemeyim? O hep var olacak, yok olmayacak.

Aslında benim kararım kesinlikle gitmemekti. Telefon görüşmesinden sonra foruma girip Minnoskafa Minnoskafa 'nın vefat haberini okuyunca inanılmaz sarsıldım. Onun yerinde bende olabilirdim bu 3 günlük dünyada kinciliğin küslüğün ne yararı var diye :KK43: Nedense içim tuhaf oldu hatta ağladım da. Allah'a havale et dedim içimden büyüklük sende kalsın git görüş dedim...

Sizce akşam yemeğine gidip onu görmemezliktenmi gelmeliyim? (Bu beni baya kasacak)

Dipnot: "Korona testi yeni yaptırdılar hepsi negatif çıktı. O yüzden bizi arayıp davet ettiler uzun zamandır görüşemiyoruz diye"
Siz gidip davete icabet edin eğer ki görümceniz yine bir taşkınlık yapmaya kalkışırsa onun terbiyesizliği olur.Zaten gideceğiniz yer onun evi değil ve siz onun evine gitmiyorsunuz sonuçta, siz gidin ve bildiğiniz gibi davranin .

Çok haklısınız ekleme yaptım konuya asıl benim içimi yiyen bu :KK43:
Aslında benim kararım kesinlikle gitmemekti. Telefon görüşmesinden sonra foruma girip Minnoskafa Minnoskafa 'nın vefat haberini okuyunca inanılmaz sarsıldım. Onun yerinde bende olabilirdim bu 3 günlük dünyada kinciliğin küslüğün ne yararı var diye :KK43: Nedense içim tuhaf oldu hatta ağladım da. Allah'a havale et dedim içimden büyüklük sende kalsın git görüş dedim... ama ikilemdeyim işte
Minnoskafa nın vefat haberini nerden duydunuz acaba

Siz gidip davete icabet edin eğer ki görümceniz yine bir taşkınlık yapmaya kalkışırsa onun terbiyesizliği olur.Zaten gideceğiniz yer onun evi değil ve siz onun evine gitmiyorsunuz sonuçta, siz gidin ve bildiğiniz gibi davranin .
Minnoskafa nın vefat haberini nerden duydunuz acaba
Doğru haklısınız sonuçta onun evi değil, davet eden de o değil. Çok teşekkürler.
Vefat haberini durum paylasımlarından duydum ve çok üzüldüm :(

Doğru haklısınız sonuçta onun evi değil, davet eden de o değil. Çok teşekkürler.
Vefat haberini durum paylasımlarından duydum ve çok üzüldüm :KK43:
Ben tanımıyorum ama profiline baktım az önce bebeği var sanırım çok üzüldüm gerçekten kendisi de en son 28 Ekim'de giriş yapmış peki neden vefat etmiş bir hastalığı mi vardi

Ben bu aile küslüklerinin sonsuza dek devam edeceğine inanmıyorum insan hiç olmazsa kocasının hatrına yapıyor birşeyler sanırım eltiniz sizi ortam yumuşatmak için çağırıyor sizin yerinizde olsam gider duruma göre hareket ederdim.
Eltim de aslında onlarla aynı tarafta akraba evliliği zaten eltim onların kuzeni oluyor. Eltim sadece politik davranıyor o yüzden de onunla sorun yaşamadık.
Ortamı yumuşatmak isteyen abisi. Teşekkürler cevabınız için eşimde fedakarlık yaptığımı görmüş olur (umarım..)

Ben tanımıyorum ama profiline baktım az önce bebeği var sanırım çok üzüldüm gerçekten kendisi de en son 28 Ekim'de giriş yapmış peki neden vefat etmiş bir hastalığı mi vardi
Kanserden vefat etmiş. Sanırım mesane kanseri :KK43: yaşlarımız hemen hemen aynı.
aynı durumda biz de olabilirdik. Ben de bebek düşünüyorum ne biliyim kendimi onun yerine koydum çok duygusallaştım..

Kanserden vefat etmiş. Sanırım mesane kanseri :KK43: yaşlarımız hemen hemen aynı.
aynı durumda biz de olabilirdik. Ben de bebek düşünüyorum ne biliyim kendimi onun yerine koydum çok duygusallaştım..
Şuan bende çok üzüldüm 😞 Allah'ım mekanını cennet eylesin

Ben olsam giderim onunla da muhattap olmamaya çalışırım
siz bilirsiiz
Minnoşka yı bende sizin sayenizde duydum çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Çocuğunun bahtı ömrü çok güzel olsun inşallah

Aslında benim kararım kesinlikle gitmemekti. Telefon görüşmesinden sonra foruma girip Minnoskafa Minnoskafa 'nın vefat haberini okuyunca inanılmaz sarsıldım. Onun yerinde bende olabilirdim bu 3 günlük dünyada kinciliğin küslüğün ne yararı var diye :KK43: Nedense içim tuhaf oldu hatta ağladım da. Allah'a havale et dedim içimden büyüklük sende kalsın git görüş dedim...

bence gitme tabi kinde tutma ama görüşme görümcen giderse gidip misafir ol tabi

Merhaba. Sizin durumunuzda 2 kötü ve kıskanç kayınvalideyle uğraşmak. Gerçekten çok zor. Eğer şimdi vicdan yapıp mesafeyi koymazsanız bir daha toparlayamazsınız. Eşiniz size karışmıyorken ve tamda pandemi dönemindeyken bence size bunları yaşatan insanların olduğu ortamlara girmeyin bence. Siz görüşmek İstediğini insanlarla ayrı görüşebilirsiniz. Size iyi gelmeyen kötü insanlarla görüşmemek en güzeli. Eşiniz görüşmek istiyorsa görüşsün. Bence en azından uzun bir süre görüşmeyin. Nihayetinde sizin değil eşinizin ailesi. Eşiniz görüşmek isterse görüşür. Bu süreçte onlar da sizin kararlılığımızı anlar ve bir daha asla size bu şekilde davranamazlar. Eğer vicdan yapıp onların olduğu ortamda bulunursanız ilişkiniz laçkalaşabilir ya da ortamda sizi barıştırmaya çalışanlar olabilir. Bir de üste yürüme davranışını sergileyebilen insanlar yapıları ve yetişme tarzları da buna uygun olduğundan tekrarlama olasılığı olabilir. Ölüm her zaman vardı. Ölümü onlar düşünmeyip hiç yoktan bu saygısızlığı yapıyorlarsa siz ölümü düşünüp bu davranışı görmezden gelmeyin. Eşinizle de mümkün olduğunca bu konuyla ilgili konuşmayın. Yapılanı unutamadığınız, görüşmek istemediğiniz ve bu konuların sizi kırdığını söyleyip eşinizin görüşmesine karışmayın bence.

Back
X