Görüşmediğim eşimin ailesi misafir olmak istiyor !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar herkese..Daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım 5 aylık bebeğim var..eşimin ailesi 7 saatlik uzaklıkta bi şehirde..Doğumdan önce kayınvalideme onlarla görüşmek istemediğimi belirttim hamilelik sürecinde de maddi manevi kesinlikle ilgilenmeyen tek dertleri para olan bir aile..Bu konuda eşim de beni haklı buluyor..Doğumdan önce onlarla görüşmeyi kestim içimdekileri belirterek evime de gelmelerini istemediğimi belirttim..Konuya ön yargıyla yaklaşanlar olacaktır belki ama çevrem ailem artık son zamanlarda eşim bana hak verdi..Evime gelmelerini istemiyor olsam da torunları onların da görmeye hakkı var diyerek biraz da olsa eşime hak verdim..Şimdi haber verdiler kabul edersem gelmek istiyorlarmış (ölmeden görmek istiyorlarmış 70 yaşındalar bunların sürekli duygu sömüründen bıktım )kabul ettim ama şu zamana kadar evliliğimize zarar veren buna eşim de dahil bu insanları nasıl ağırlarım derdi ?ben politik bir insan değilim insanlar hakkında kolay kolay yanılmam özellikle annesinden nefret ediyorum bir torunu olduğunu nihayet hatırladı..eşim surat asmazsın demi dese de bu yüzüme yansıyacak..Eğer onların yanında bir saygısızlığın olursa lütfen sen de onlarla birlikte dön diyerek tepki mi belirttim tek kavga sebebimiz onlardı.çok yüz göz olmadan bu süreci nasıl atlatabilirim yorumlar için teşekkür ederim şimdiden..
kız bırak gelsinler altın takarlar belki babaanne dede olduklarını hatırlayıp :KK70:

karşılıklı hakarete varan yüz yüze bakılmayacak durumda kötü şeyler mi yaşadınız ki bu kadar öfke kin var ? gelir görür giderler torunlarını ,insan ilişkilerini becerebilmek lazım . aynı ortamda olmanız gereken çok durum olacak . bunu öğrenmeniz lazım. hoşgeldiniz dersiniz ikramınızı yaparsınız onlarda efendice kalkar giderler.

Selamlar herkese..Daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım 5 aylık bebeğim var..eşimin ailesi 7 saatlik uzaklıkta bi şehirde..Doğumdan önce kayınvalideme onlarla görüşmek istemediğimi belirttim hamilelik sürecinde de maddi manevi kesinlikle ilgilenmeyen tek dertleri para olan bir aile..Bu konuda eşim de beni haklı buluyor..Doğumdan önce onlarla görüşmeyi kestim içimdekileri belirterek evime de gelmelerini istemediğimi belirttim..Konuya ön yargıyla yaklaşanlar olacaktır belki ama çevrem ailem artık son zamanlarda eşim bana hak verdi..Evime gelmelerini istemiyor olsam da torunları onların da görmeye hakkı var diyerek biraz da olsa eşime hak verdim..Şimdi haber verdiler kabul edersem gelmek istiyorlarmış (ölmeden görmek istiyorlarmış 70 yaşındalar bunların sürekli duygu sömüründen bıktım )kabul ettim ama şu zamana kadar evliliğimize zarar veren buna eşim de dahil bu insanları nasıl ağırlarım derdi ?ben politik bir insan değilim insanlar hakkında kolay kolay yanılmam özellikle annesinden nefret ediyorum bir torunu olduğunu nihayet hatırladı..eşim surat asmazsın demi dese de bu yüzüme yansıyacak..Eğer onların yanında bir saygısızlığın olursa lütfen sen de onlarla birlikte dön diyerek tepki mi belirttim tek kavga sebebimiz onlardı.çok yüz göz olmadan bu süreci nasıl atlatabilirim yorumlar için teşekkür ederim şimdiden..
Onlar geleceği zaman hastalanin

Bakamıyoruz canım oppss:)))
Birisi kardeşinin eşiyle alakalı konusunu alıntılamıştı. Her konuda dikkatimi çeken şu dayanağı oldu "Kadınlar hisseder, ben anlarım, insanlar beni yanıltmaz" Bence asıl etrafındaki insanların bu kadar kötü niyetli birine karşı çok dikkatli olması gerekir. Eşinin kardeşi havuzlu evde havuz başında bikini giydiği için kocasında gözü olduğunu iddia etmiş. Kayınvalidesi görüşmelerinde hayat pahalılığından konuşuyor diye onlardan beklentisi olduğunu iddia etmiş. Fakat düğün evlilik masrafı ve kocasının iflas borcunu onlara kitleyende bunlar. Değişik bilişsel çarpıtmaları var

İşte ben bu ister istemez yüzüm asılır olayını anlamıyorum. Yetişkin bir insan mimiklerini gayet kontrol edebilir. İnsanları hem eve kabul edip hem surat asmak olmaz. Evliliğinizi sorunsuz yürütmek istiyorsanız politik bir insan olmak zorundasınız. Eski konunuzu bilmiyorum, görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin ama o ev sizin olduğu kadar eşinizin de evi. Evinize birinin gelip gelmeyeceğinin kararı sadece size ait olmamalı. Bu insanlar eşinizin ailesi. İster kabul edin ister etmeyin gerçek bu. Ömrünüz boyunca da hayatınızda olacaklar

70 yaşındaki insanlar 40 yaşındaki insanların düğün borçlarını ödüyor yine yaranamıyor. nasip etme allahım gerçekten. denge denge denge. eşim benim ailemi ezemez, aileme de eşimi ezdirmem bu kadar basit. bir de beni tehtid edecek onlarla gidersin vs diye. siz de evlat büyütüyorsunuz, yaşattığınızı yaşamadan ölmezsiniz. yazık ya.

aahhaha yemin ediorum su dikislerimi patlatmadan bi iyilessem artik haykirdim gulucem diye offf nolur hayatimda sizin gibi insanlar olsun allaam cok aminnn :)
p.s: konu sahibinden ozur dilerim :/
Dikişlerini patlatma ihtimali olan insanlar mı olsun? Allah muhafaza :skandal:

Oysa ben -dikişler estetik dikişleriyse- (misal meme🤪) memintoların harika oldu aşkımm🥰 diye modunu yükselten bir arkadaş olmayı isterdim.😍🥰

Dikişlerini patlatma ihtimali olan insanlar mı olsun? Allah muhafaza :skandal:

Oysa ben -dikişler estetik dikişleriyse- (misal meme🤪) memintoların harika oldu aşkımm🥰 diye modunu yükselten bir arkadaş olmayı isterdim.😍🥰
rrohhahaahah deli misin memelerim kalsin acik myom ameliyatindan sonra o dren acisi var ya rraagghhh :))
evvveet dikislerim patlayacaksa boyle bol kahkahayla patlasinnn ben varimmm :halay:

Ne diyeceğimi bilemedim. Neden herkesten üstün olduğunuzu veya herkesin kötü olduğunu düşünüyorsunuz? Bunun altta yatan nedeni ne? Sevgi mi görmediniz? Aileden biri mi erken yaşta terk etti? Saf kötü düşünceleriniz var. Sizi beklentisi olmadan kimse sevemez veya iletişim kuramaz gibi bir algınız var.
Her lafta sözde bir plan, gizli bir amaç yoktur.

Bu en çok size zarar verir. Bebeğiniz küçük bir yaştan sonra o da farkına varacak ve belki sizden utanacak. Yardım almayı düşündünüz mü? Her ilişki çıkar ilişkisi değildir. Sizin insani çevreyle olan ilişkilerinizi düzeltmeniz algınızı değiştirmeniz gerekir. Bundan siz de memnun değilsiniz ki bir şekilde buraya defalarca konu açıyorsunuz. Bir şeyleri fark etmişsiniz en azından. Kabullenmesiniz de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X