Hatunun yüzü fiziği çok güzel kıllarını kapatacak kadar güzel:))
eşime gösterdim ne var kadın çok güzel dedi
kıllara bak dedim
amaan kadının gözleri yeter dedi
kadın çok güzel kadın boşuna kulp takmayın diyo
ben de lazere mi gidiyim artık en incelerini mi alıyım şaşırıyorum
siz söyleyin ben napıyım şimdi
bence de canım bi de anlamadığım o parmak üzerindeki kıllar da mı alınacak ya da alınması mı gerekiyor hiç o kılların alındığını duymamıştım abartılı bişey göremedim ben normal bir insan olarak baktığımda ama çok ünlü güzelliğiyle ünlü biri olarak bakarsam belki kollarını alabilir ama parmaklarının üzerindekiler belli olmaz o kadar
zaten erkekler kıl tüy işiyle pek ilgilenmezler
kaydirigubbakcemile3 eşiniz baya bi hayran galiba kusurları göremeyecek kadar=) eşine sorsaydın cnm ben öyle olsam ne derdin diye yine farketmez derse alma sende=)opuyorumnanaktan
yok canım şimdi kalkar sen öyle olsan diye başlıyan bi cümle kurar elimde kalır:mymeka:
gercekmiki ksılar yaaa bukdrda öküz olmas heralde alıyodur ..bence photoshop giibi programlarla eklnemiştir yaa..eger gerçekten var ise yuhh diyorummm:):):)
ben de kocama gosterdım..
onun yüzü,gözü yeter dedi..:dilcikar:
gördüğünüz gibi erkekler için no problemkaydirigubbakcemile3
başlığı görünce kıllar için yeni bir çözümmü çıkmış acaba dedim:)
okudum tüm sayfaları
başlığı açan arkadaşımız işin estetik yönüne değinmiş ,ayrıca bende katılıyorum süslüye,gündemde olan flaş bi ünlünün makyajına ne kadar önem veriyorsa bu görüntüsünede dikkat etmeli ,bariz bi şekilde belli oluyor,bu durum kişinin güzelliğine gölge düşürmez ama biçok hayranını olumsuz etkileyebilir
bizler kendi aramızda doğrudur/yanlıştır diyebiliriz herkesin kendi fikridir
gereksiz gerginlik olmuş ,boşverin kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?