Görümceyle olan problemler

lilydaisyrose

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
182
0
13
29
Şöyle başlayayım, eşimden ve benden yaklaşık 3 yaş küçük bir görümcem var, eşimle sevgililik dönemimizde tanışmıştım görümcemle, aramız gayet iyiydi, görümcem gibi değil arkadaşım gibi olmasını istedim yaşlarımız yakın diye, iyi niyetli, samimi davranmaya çalıştım hep. Neyse sevgililik dönemimizde eşimle aramızın bozulmasına sebep olan bir kadın vardı(benden önce tanışıyormuş kadınla, aynı zamanda bir akrabasının komşusu ve aileleri tanışıyor, kadınla aslında bi samimiyeti yoktu kuzeninin samimiyetinden dolayı arada aynı ortamda bulunduklarında merhaba, merhaba muhabbetleri oluyormuş. Ama kadın eşimi sürekli saçma sapan sebeplerden rahatsız ediyordu, yok arabası bozulmuş, yok taksi lazımmış vs.(eşim araba tamircisi yada taksici değil) trajikomik yani. Dediğim gibi samimiyetleri olmamasına rağmen sürekli bi muhattap olma çabası sezdim ve eşime rahatsız olduğumu söyledim ve kadınla ortak arkadaşlarım vardı pek iyi bahsetmiyorlardı eşimle samimiyetlerini neyse arasına mesafe koydu eşim telefonlarına falan dönmemeye başlamıştı, görümcem de bu durumu biliyordu, kadından hoşlanmadığımı, hatta o zamanlar bir de beni bayağı desteklemişti hatta ve hatta diyordu ki “kadın abime karşı bişeyler hissediyor bence” falan yani beni bayağı bir gaza da getirmişti ister istemez acaba öyle midir diye düşünmüştüm, neyse biz eşimle nişanlandık bir iki ay sonra görümcem o bahsettiğim samimiyeti olmayan kadınla bildiğiniz kanka oldu. Sonra bizim düğüne yakın görüşmeyi falan kesti kadınla bildiğim kadarıyla. Bir daha hiçbir şekilde güvenemeyeğimi anladım, o günden beri mesafeliyim. Daha sonra özür diledi. Bir de bir arkadaşı daha var babası görümcemle görüşmesini istemiyormuş arkasından hoş olmayan şeyler söylemiş kız da gitmiş görümceme söylemiş bunları görümcem de kayınvalidemle bana anlattı durumu oturup ağladı, bende yediğim kazıklara rağmen teselli etmeye çalıştım, bugün de konusu geçti kayınvalidemle ve eşimin kuzeninin eşiyle oturuyorduk hoşlanmıyorum o kızdan, soğudum dedim. Neyse görümcem bunu nereden duyduysa duymuş, eşime mesaj atmış biz eve gelmiştik(eşimin telefonu yanımdaydı şans eseri gördüm mesajı beni eşime şikayet etmiş, sinirden elim ayağım titredi beni abisine şikayet ediyor aklınca, kötülüyor. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
İnsanların evinde nasıl davranacağına karismayin bir zahmet ya. Ne demek yatamaz ben rahatsız olurum fln.
Sizinle alakası olmadıktan sonra kiminle görüşeceğine de karışamazsıniz Sizin probleminiz çözülmüş.
Durmuş durmuş dayanamamış yine kibar tepki vermiş.

Siz, eşinizi sürekli kardeşinden kıskanan üye değil misiniz?

Ay eski mesajlar evlere şenlik

Birazdan buralar karışır.

Yanliz derdin böylesi. Gorumcenin arkadaşını kayinvalideye şikayet etmek, yine kibar insanlarmış diyorum.
Daha önce duvarda görmüştüm sanki ama o mu diye bir düşündüm.Hiç normal değil bu düşünceler.

İlk konu bir şekilde çözülmüş.

Görümcenin kendi evinde ne yapacağına neden karışıyorsunuz, istediği şekilde yatar uzanır evinde, arkadaşının ne yaptığı da sizi ilgilendirmez. Karşınıza alıp neyini konuşuyorsunuz? Alt tarafı koltukta uzanmışlar, aman ne ayıp. Orada sanane demediği hata olmuş. Arkadaşını eşinizden kıskandınız o yüzden rahatsiz oldunuz muhtemelen.

Görümcenin arkadaşlarının başka insanların yanında konuşmakta size düşmemis, işinize bakın cidden.

Siz, eşinizi sürekli kardeşinden kıskanan üye değil misiniz?
Komik misiniz? Kıskanmak falan ne alaka ne kadar çirkin, o sizin yorumunuz, kişi kendinden bilir işi derler yazdığım şeyleri kıskanmak olarak yorumluyorsanız aynı durumu yaşasanız demek ki siz kıskanacakmışsınız.

Abim ve kardeşimin eşlerini kıskanmak hayatta en son yapacağım şeylerden biridir,bana diyorsanız.

Beni rahatsız eden bir durumsa fikrimi beyan etmek için izin isteyecek değilim.

Tamamda sizi ilgilendirmiyor beyan edebilirsiniz üstüne de tepki almışsınız komik duruma düşüyorsunuz. Yine yazıyorum kibar insanlarmış dinlemişler.
Yalnız olay şu; ben bu dediklerimin hepsini görümceme zaten söyledim bana bir şey demeyip, arkamdan beni şikayet etmesi iki yüzlülükten başka bir şey değil.

Çok şaşkınım görümcenizi kimse ile paylaşmak istemiyor ve sadece sizinle arkadaşlık etsin istiyor olabilir misiniz? Size ne kendi evinde arkadaşı ile nasıl oturup yattığından. Bir de kızı şikayet etmişsiniz. İnsanlar sizin doğrularınıza göre yaşamak zorunda değil. Siz o evin yöneticisi değil gelinisiniz

Yalnız olay şu; ben bu dediklerimin hepsini görümceme zaten söyledim bana bir şey demeyip, arkamdan beni şikayet etmesi iki yüzlülükten başka bir şey değil.

Tamam siz buna aşırı asiri kin güdun ve hiiic muhattap olmayın
Kızın başka kurtuluşu yok gibi cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…