- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi Saftirikevli
Bende bekar deyince 17 yasinda filan sandim.. kendisidd istemez umarim bole birsey.. koskoca kadin yani ne isi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de gorumcem yok ama ilerde gorumce olabilirim.:))bende bir gorumceyim ama inanın gelinle yaşamak istemem ayağını uzatıp kendı evinde keyif etmek varken gelınlemı ugrasıcam gelin mı benle ugrasıcak..esınızı güzel ce karşınıza alın konu sahibi ve güzelce konuş ev ustune ev olmaz..ne ablan bu evi benimser ne de ben ablanla yapabilirim de.birde ben ıyken kotu olmaktan evlıliğimizin etkılenmesınden korkuyorum de ..bız birbirimizi yıpratacagız diye korkularım endıselerım çok diye güzelce anlat
Kocaman insan size yakın bir evde yaşayabilir. Acil durumlarında destek olursunuzMerhaba kızlar ,
9 aylık evliyim çok uzatmadan hemen konuya gireceğim. Bir hafta önce kayınvalidemi kalp krizinden kaybettik. Çok iyi bir kadındı gerçekten kendisini çok seviyordu. Eşim perişan durumda bu durumda kendisi nasıl toplayacağım bilmiyorum.
Işin bir diğer tarafı da bir tane bekar görümcen var. Kendisi şu an yalnız kaldı. Ve benim karakter olarak pek anlaşabileceğim biri değil.Aramızda bir sorun yok ama çok baskın bir karakter ve hep kendi dediğini olsun istiyor.Her şeye karışıyor mesafeli olduğumuz için hiç sorun yaşamadık.
Bana gelecek bir seçenek şu an görümcemle beraber yaşamak ama ben ne yazık ki istemiyorum.Bencil de düşünmek istemiyorum şimdi bu acı yaşanırken benim , bunları düşünmem belki çok bencilce ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Bana böyle bir talep gelirse Sizce ne yapmalıyım kabul etmeli miyim yoksa en başından direk redetmeli miyim ? Yanlış anlamayın tabii ki şu an zaten yanındayız görümcemin. Onu tek bırakmayız toparlanana kadar.
Siz olsanız ne yapardınız ? Kafam çok karışık Lütfen yardım edin.
Teşekkürler şimdiden.
Güncelleme : Aceleden eksik yazdım kızlar kusura bakmayın.Maddi olarak durumu iyi hatta türkiye standartlarına göre baya iyi.48 yaşında.Bir tane daha kardeşleri var ama o kendi aleminde evli pek görüşmüyorlar.
Aman bende 12-13 yaşında hala bakıma muhtaç bir genç kız olarak anladım görümceyi. 48 yaşında görümce mi olur ya beraber yaşayacağın. Daha neler. Sakın sakın sakın.Merhaba kızlar ,
9 aylık evliyim çok uzatmadan hemen konuya gireceğim. Bir hafta önce kayınvalidemi kalp krizinden kaybettik. Çok iyi bir kadındı gerçekten kendisini çok seviyordu. Eşim perişan durumda bu durumda kendisi nasıl toplayacağım bilmiyorum.
Işin bir diğer tarafı da bir tane bekar görümcen var. Kendisi şu an yalnız kaldı. Ve benim karakter olarak pek anlaşabileceğim biri değil.Aramızda bir sorun yok ama çok baskın bir karakter ve hep kendi dediğini olsun istiyor.Her şeye karışıyor mesafeli olduğumuz için hiç sorun yaşamadık.
Bana gelecek bir seçenek şu an görümcemle beraber yaşamak ama ben ne yazık ki istemiyorum.Bencil de düşünmek istemiyorum şimdi bu acı yaşanırken benim , bunları düşünmem belki çok bencilce ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Bana böyle bir talep gelirse Sizce ne yapmalıyım kabul etmeli miyim yoksa en başından direk redetmeli miyim ? Yanlış anlamayın tabii ki şu an zaten yanındayız görümcemin. Onu tek bırakmayız toparlanana kadar.
Teşekkürler şimdiden.
Güncelleme : Aceleden eksik yazdım kızlar kusura bakmayın.Maddi olarak durumu iyi hatta türkiye standartlarına göre baya iyi.48 yaşında.Bir tane daha kardeşleri var ama o kendi aleminde evli pek görüşmüyorlar.
Babannemin kuzenleri var hic evlenmemisler teki 60 digeri 55 civarinda. Babalari oldugunde bunlar nerde kalicak ne yapicak diye tum sulale konustu. Evleri arabalari olan calisan kadinlar bunlar.Ben acıkcası ınanmadım 48 yasında bakıma muhtac olmayan koca kadın için kımse nerde kalıcak demez sızdd bukadar dert ettıgınıze göre görumcenın yası kucuk 23 gıbı burdakı üyelerden de tepkı almamak adına buyuttunuz yasını .Yanı aklım almıyor gelen kolu konsunun koskoca kadını dusunupte nerede kalacak diye söylenmelerı ilginç burda dıgru olmayan bır seyler var.
Yanlarına üniversiteüokuyan birini alabilirBabannemin kuzenleri var hic evlenmemisler teki 60 digeri 55 civarinda. Babalari oldugunde bunlar nerde kalicak ne yapicak diye tum sulale konustu. Evleri arabalari olan calisan kadinlar bunlar.
Bir uye inanmamisti da 48 yasindaki kadindan boyle bahsetmezler diye ona örnek verdimYanlarına üniversiteüokuyan birini alabilir
Yatılı yardımcı alabilir
Kedi alabilir
Yalnızlık cok zor elbette ama ev ev üstüne olmaz
Ben bu durumda olsam evini kapatmasınk haftada bi. Gece bize gelsin derdim.
ben sizinle yaşacağını sanmıyorum yaşıda var.en kötü evleri varsa onu satar size yakın yerden alır.zaten melek gibi bile olsa kabul etmezdim ben ev ev üstne olmuyor heleki 2 kadın.he durumu olmaz evi olmaz insan çaresiz kalır o zaman bir şekilde katlanırım dersin.aynı şey öz kardeşimde olsa aynılarını düşünürdüm.başınız sağolsun ayrıca.Merhaba kızlar ,
Teşekkürler şimdiden.